ОКТОМВРИЙЧЕТА 2020 - Тема 3

• 20 683
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
И при хормоните са тралала, още имам и аз горещи вълни. Дойде ми мисля 3 месеца след като родих, макар че само кърмя от началото.  Оттогава ха пропусне един месец, ха дойде два пъти през две седмици.

# 661
И моят цикъл още не е дошъл. Косопад имам ужасен при това.
Бебка много обича да скача, застоява се за няколко секунди права, но не стои още сама седнала. Явно ще проходи преди да пролази. Нито аз, нито ММ сме лазели.
Започна да казва амамама Simple Smile много е сладко, въпреки, че не е осъзнато сигурно още.

# 662
Не съм пускала хормони, цикъла ми дойде на следващия месец след раждането, сега идва на 35-40 дни. Също имам затруднения със свалянето на кг, започнах режим и няма мърдане в кг, а съм супер стриктна.
Моника отявлено казва "тата", сега е на "да да и ба ба".

# 663
  • София
Звуците започна с ба-ба-ба още преди месец. После нещо като да-да и та-та. Онзи ден беше дя-до с крещене. Ма-ма няма още, само ам-ам.

Малко се успокоих, че не само аз се мъча с тия кила. Върнала съм тези преди забременяването, ама от тях има още едни 6-7 надолу.

# 664
  • Пловдив
Над 40 дена имах лохии, сигурно ми е дошъл на втори-трети месец от ражданета. Редовен ми е, но винаги е бил на тая схема. Дори и косопад не съм забелязала повече от обикновено май..
Бабаба мамамма амамаа ги казва, ама неосъзнато, май се роди някой, който ще ме надприказва 😂 моят според мен ще проговори рано, докато за ходене/изправяне е мързелан.
Ние нямаше да купуваме проходилка, но свикърите искаха да му вземат, та след дълго търсене взехме една комбинирана с бънджи, с регулираща се височина. Сега я ползва като бънджи: бос на двора и си подскача

В момента съм под кг от преди бременността, но това вече го постигнах със счупената ключица, че карам предимно на кафета и цигари, като в младите години. Иначе още януари-февруари бях 56кг /забременях 53 с 20 качени за бремеността/.

# 665
  • София
Деси, грижи се за себе си.

Моят цикъл също дойде: 17 март и сега ми е 3ти цикъл от тогава, като швейцарски часовник си е пак, само дето вече не усещам никаква болка или дискомфорт преди това.

В тази връзка, някой да знае някакво безплатно и семпло приложение за попълване на месечен цикъл? Трябва да почна да си записвам някъде..

# 666
Аз още нямам цикъл, но винаги съм ползвала Моят календар, розово цвете е иконката, удобно ми е.

# 667
Едно от тези двете, като Ovia-та ми е фаворит Wink

# 668
Да, аз ползвам това розовото 😀

# 669
И аз ползвам това P.C., сега видях, че въвеждам цикли от почти 8 години в него. Имам профил и инфото се прехвърля като сменям телефоните.

Килограмите и аз ги бях възстановила много бързо след раждането, но още имам леко коремче. Време е да почвам някакви упражнения не знам защо се се услушвам още.
Засега само бабаб казва. Днес се плъзнана няколко крачки назад.
Деси, понеже каза, че си от Стара Загора, при кой ортопед водихте бебка?

# 670
  • София
Аз ползвах преди приложението Clue, сега преминах на My calendar. И от двете съм доволна. Второто като че ли повече информация може да включиш.

# 671
И аз ползвам това P.C., сега видях, че въвеждам цикли от почти 8 години в него. Имам профил и инфото се прехвърля като сменям телефоните.

Килограмите и аз ги бях възстановила много бързо след раждането, но още имам леко коремче. Време е да почвам някакви упражнения не знам защо се се услушвам още.
Засега само бабаб казва. Днес се плъзнана няколко крачки назад.
Деси, понеже каза, че си от Стара Загора, при кой ортопед водихте бебка?

При Радичев и при Дърмонов. Останах доволна и от двамата. Milvan, от Стара Загора ли си?

Аз за щастие качих 7кг през бременността и веднага ги свалих след раждането.
Използвам приложението womanlog за цикъла.

# 672
+1 за My calendar. От доста години вече безотказна връзка имаме, оставям си и допълнителни бележки, може да се back up-ва. Повече не ми трябва.

# 673
От града на Стоте Войводи съм Деси, идваме до Стара Загора за прегледи.

Да ви се оплача, днес си подреждах парфюмите, почти не съм ползвала, от както се е родил бебока, любими аромати като Manifesto на YSL например едва ги дишам. Надявам се да е временно явление..

Вашите бебоци задавят ли се с плюнка? Моя напоследък така се задавя, че чак косата му става мокра от напрежение. Дано скоро го израсте, че ми е много жално като не мога да му помогна.

# 674
Danny, последните години ползвам Once и ми е мн удобно това приложение. Иначе още нямам цикъл с това активно кърмаче, не ми липсва изобщо Stuck Out Tongue Winking Eye Бях на преглед 6 месеца след раждането и въпреки, че нямам цикъл док ми каза, че имам фоликули. Спомена, че мога да забременея. Ако това стане след инвитрото, направо банкет ще вдигна и може да си къса дипломата Joy
Amelin, имаш седмокласник, а? Айде намерих сродна душа Hug Госпожица е, мн ми е добра и умна, но ако не я накарам нещо да свърши, не се сеща изобщо, дори елементарни неща. Ама то май е от възрастта. Само да измрънкам и аз, че темата не е за тук.
Два зъба отдолу прозират, видях ги преди 3 дни, но още не са пробили. Въпреки това тези дни не мога да се оплача от него. Дано така да върви.
Иначе плямпа много срички, без ма-ма. От ден, два бръмчи като мотор с език между устните и хвърля плюнки. Дано не се сети и с храна да го прави, ама той е лаком и няма да я похаби току така.

Общи условия

Активация на акаунт