Отговори
# 15
Ей, Мисти, ми то Мати е 9 кила на 6 месеца, но пък е и 75 см все пак! Има си гривнички, но в никой случай не е дебел - просто е бебе!
Дея, колко сте вие, че да сте дебели?

ами 67.5см и 7440 кг

Момичета предполагам,че Мисти е имала предвид не кърмено бебе ,а на АМ  Rolling Eyes

# 16
  • София
айдееееееееееееее каква я мислех каква стана!

абе момичета защо така подхождате към тези килограми мерки и теглилки? smile3511 съвсем не исках да отварям кутията на Пандора.

ето какво имах в предвид:
Теорията за мастните клетки твърди, че по време на първите две години от живота се определя броя на мастните клетки които ще има нашето тяло. Размерите на тези клетки може да се променят, но техният брой остава непроменен. Колкото по-пълно е било едно бебе и дете толкова е по-склонно към затлъстяване в зряла възраст и ще му коства много по-големи усилия да отслабне.

Елементарната истина е – слабите хора са по-здрави и живеят по-дълго

Редица здрави, мускулести хора с едра структура са със свръхтегло според стандартизираните таблици и графики, но въпреки това те са слаби. Мускулите и костите тежат повече от мазнината, но именно тя нарушава здравето. Вашата и на семейството ви цел трябва да е сте слаб, а не лек.
мисля, че това последното казва всичко! И защо Емо на рачето не е тлъст, а едър и набит и не трябва да се подчиняваме на таблици.

направети си усилието да прочетете следващият линк в името на вашите деца:

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/917/77/

да - аз ограничавам Ани в храненето защото имаме семейна обремененост към напълняване!!! удвояване на килограмите от раждането за 6 месеца нали така беше? Има огромен апетит, но килограмите си ги дължи на стриктна диета, от която ще изключам и за в бъдеще захарта и плодовете поне до годинка, така ще възпитам правилни вкусови навици с който се наддявам да не заприлича на 80% от децата който виждам в съседното училище и от статистиката, че Българите са на 3то място по затлъстяване в европа!
Мое мнение!!!!! Не ангажирам никой с него!!! Но се чуствам длъжна да Ви информирам! Нали за това сме се събрали тук, да споделяме информация най-вече, а меренето на пишките косите и другите аксесоари  hahaha е за разведряване.

Всеки си преценява сам както винаги, но когато знаете повече можете и по-добре да прецените!

На педиатрите в БГ не бих се доверила по-темата, тук се смята че колко повече гривнички има толкова е по-здраво бебето, а и бабите му се радват повече:35:

Мецанке не сте дребни ( 65 см си е манекенско) а финни, както момичетата на срещата казваха за Ани благодаря им за дипломатичността Grinning, Честито за столчето и честито за кредита  Grinning

Дея, благодаря ти, че правиш уточнението за НЕ КЪРМЕНО дете, А Misty  говори за МОМИЧЕ, мами на момчета не ни слагайте непрекъснато във вашата категория!

лека и без авариина!  bouquet

# 17
  • София
Ихааа, и за нас ще има мацки!  newsm44  Утре ще го тропна юнака пред компютъра и на която снимка най-въодушевено гука, тази ще ни е момата  newsm62 
Ммм даааа, Мисти, накара ме да се замисля, че и ние свекърви ще ставаме. Кофти работа!  Joy

Пък ние сме си екстра и на височина и на тегло! Също така, сме изключително умни, талантливи, а и мноооого готини. А каква класа и какъв финес на тази ранна възраст......    smile3533
Аз си мислех, че и другите априлчета (мартенчета/майчета) са като нас  Laughing , пък то едни били слаби, други дебели...  Що таквоз несъвършенство, да се чуди човек!?  Joy

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 00:11 от renkata

# 18
Да и според мен има значение от какво се определят килограмите. Значи крясъците ги подминавам, приемам ги за нещо типично вече... Да, има значение ръста, що се палиш тогава Вени? Твоя като е 75, въпросната девойка е била 65! Ето значи за твоя случай всичко е ОК! Нещо обидих ли те? Може и да е била повече от 9кг, не съм й майка, но видях как изглеждаше и имаше целулит по ръцете, краката и корема, движеше само ръцете си, поради невъзможността да се помести цялата, а също и не го казах 'щото разбираш ли мацката не е вталена, а защото педиатъра е казал, че е с начална фаза на рахит! Ама к'во от тва, не сме в Сомалия! Peace
И като говоря за другите, що все го приемате лично бе да му се невиди! newsm78

ra4e, малката ми красавица си има пишка! Joy

Тука на всеки три дни се случва някой да напише един постинг и после 5 страници да го обяснява! hahaha

# 19
  • София
[
ra4e, малката ми красавица си има пишка! Joy

Сори, но те сбърках с Мистик и мома Мадлейн  Embarassed Embarassed Embarassed

# 20
Мдааам... точно това си мислех, че ще стане, като се появи "адашката"  Joy

Хайде лека нощ от мен и спокоен сън на бебковците, че да е спокоен и на мамите! Mr. Green

# 21
Hug Hug Мистииии и на малкият сладур,ти не си го даваш ама ще ти го откраднат  Grinning с тези красиви очи  Heart Eyes

А моят зет къде изчезна  newsm78 Филипа я светни къде забега Бюти със зет ми ,тя да не се изплаши ,че ще го крада  Mr. Green

X_Diabet_Mama първо всеки път забравям да ти пиша ,че имаш страхотна коса и много готино изглеждаш /от снимките на срещата/   bouquet
Аз лично благодаря за инфото и също смятам,че мамите на момчета да не се броят  Mr. Green
Вярвам ,че при момичетата е по специфично,защото фигурата играе важна роля,затова съм н амнение /както писах и преди/ ,че трябва по малко в ограничено количество от всичко  Peace

Я да пусна една две снимчици да се похваля,че продължавам бавно,но славно да свалям  Mr. Green /ще ставам конкуренция на Мисти  Mr. Green/ Ето А косата ми е вързана имам страхотен косопад и с нашият вуйчо

# 22
Добре дошла на мистична мама , номер 2 Laughing
И аз отдавна се каня да дам една  Hug на Бубка, а сега и на Лесито.

Аз си мислех, че и другите априлчета (мартенчета/майчета) са като нас  Laughing , пък то едни били слаби, други дебели...  Що таквоз несъвършенство, да се чуди човек!?  Joy

А Ренка, има и други съвършени Wink

За седенето и пълзенето, едното вече сме го усъвършенствали тотално, а другото още не знаем какво е.
Забравих да споделя - изгоних бабето. Мама, куче и бебе сме щастливи Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 09:14 от Cherepahova

# 23
Добро утро и от нас!
Пфу, по-кофти време не можеше и да се заформи Confused
Дея, зетят ти си е тук, ама майка му нещо не влиза да пише, ще ви изтърве така според мен Mr. Green

# 24
Дея моето педи каза, че за момиче било добре да тежи толкова, даже намекна, че сме в долната граница.
Аз също не смятам , да оставям малката да затлъстява, виждала съм едно ужасно дебело момче и Sick а майка му продължаваше да го тъпче.
За мастните клетки не знам, защото аз не съм била слаба като бебе, но после ато дете и сега съм слаба Peace
Мами завивате ли с нещо децата навънка? И кат влезете някъде събличате ли ги?
Направо даде пълен доклад къде и как го обличате Wink

Дея, не ме забравяй и мене за конкурент на Мисти, е аз съм по-слаба от нея , ама съм по-ниска.
Деич в страхотна форма си цунки  bouquet
А косопада е в пълна сила и при мене newsm78

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 10:03 от МИМКА

# 25
Добро утро!
За празнуващите   bouquet
По спорната тема ние последните два месеца сме качили по 800 и 600гр.
И двамата с татко му сме били шишкави бебета и сега сме едри Peace всичко е голяма степен наследствено-познавам беба която "яко набива" всичко наред и е финна като баща си, а майка и е леко пълничка цял живот...
Опитвам да го ограничавам, но гладен не мога да го държа...леко се опитвам - примерно намалих му дозата на млякото с една лъжица Sunglasses Сега пак ядем170-180мл. вместо 210мл. Каши не му давам.Но пък се записахме на кухня и усещам че ще се огрухаме отново  hahaha а може би не все пак става по подвижен....
Да е жив и здрав само това е важното.....всички мъници да са ни живи и здрави  Hug
А свинчето ми вчера почина и ми е много мъчно......сигурно ще ви стане смешно но си го обичах много...
Мимка завивам го навън само като спи, иначе го обличам с подходящи дрехи според времето Peace

# 26
Честит 6-ти месец на Давид!  bouquet Hug Heart Eyes

# 27
  • София
  Joy Joy Joy много ми хареса  Joy Joy Joy

Честито на празнуващите!  bouquet

Деич, много добре изглеждаш   bouquet Ех, ако стигна някога твоите мерки и теглилки... Да се меря с Мисти сигурно никога няма да стане, а с Мимка - това направо ще е болестно състояние за мен  Mr. Green А Дея-Мария, тя голяма усмивка бе! Готова е за моделка  Hug

И ние спадаме малко към дребчовците, но в това отношение ме притеснява единствено дали ми е здраво детето. Иначе с ограничения брой дами ще трябва да пазиме и ние линия, диетки, фитнесче, масажи  Mr. Green.... После тичанка, беганка, че Анна-Мариа може да ни бие шута  Mr. Green...

Мими, днес Стаско беше с боди, половер, панталон, яке, чорапи и вълнени търлъци, метнах му тънко памучно одеалце на крачетата и откоре покривалото на количката.

# 28
Добро утро и от нас!
Пфу, по-кофти време не можеше и да се заформи Confused
Дея, зетят ти си е тук, ама майка му нещо не влиза да пише, ще ви изтърве така според мен Mr. Green

Aaa тц не се даваме ние така лесно  Crossing Arms ще си чакаме зетя /е не много де/,само да не е заходил при някоя друга Sad  Mr. Green

Мами завивате ли с нещо децата навънка? И кат влезете някъде събличате ли ги?
Направо даде пълен доклад къде и как го обличате Wink

Дея, не ме забравяй и мене за конкурент на Мисти, е аз съм по-слаба от нея , ама съм по-ниска.
Деич в страхотна форма си цунки  bouquet
А косопада е в пълна сила и при мене newsm78

Мило аз я завивам само когато заспи,през другото време не  Grinning
Като влезна в заведение или на гости да събличам най връхната дреха

Вие с Мисти водите челните класации  Grinning Аз посочих нея защото е висока като мен,а и тя е от мамите които почти нищо не качиха
през бременността  Grinning А ти си на първо място по най бързо сваляне на кг-ми  Hug Колко бяха  newsm78 ,знмам че за два месеца беше  Grinning  Heart Eyes

Деич, много добре изглеждаш   bouquet Ех, ако стигна някога твоите мерки и теглилки... Да се меря с Мисти сигурно никога няма да стане, а с Мимка - това направо ще е болестно състояние за мен  Mr. Green А Дея-Мария, тя голяма усмивка бе! Готова е за моделка  Hug

bowuu bowuu  Mr. Green миси,ама имам още  ooooh! около 6-7 кг,но най многото ги свалих /от 88 кг-65/
И за тези ще се напъна  Mr. Green
Няма се отчайваш,сег аси кърми детето,пък после "като тръгне да бяга" да не вземеш да свалиш повече и от мен  Crossing Arms  Heart Eyes
Дея-Мария се смее така само когато е нахранена  Mr. Green както казва баща й "прилича на мен-хич неможе да трае"  Mr. Green

# 29
Добър ден и от нас!
Днес имаме "светъл празник" в къщи - свекърва ми става на 80 год. Mr. Green, а е с един бистър ум - всички ни бие. Mr. Green
Деички, страхотни сте! Красавици от класа. Ако може да се наредим на опашката за зетьове. Ще се наредим тук-таме, пък която ни вземе Mr. Green Че вие сте се разпределили, а ние закъсняхме с включването...
Аз понеже не съм споделяла с вас, но сега да си кажа - качих 13 кг. по време на бременността, а бях 68. Сега пак съм толкова, но да се оплача, че коремчето ми си стои все едно съм 5 месец бременна. Има ли други още с коремче? Но нали кърмя и не мога да се ограничавам.
При нас вали от сутринта и не сме излизали на разходка. Но със сигурност ще е завит с някаква завивка. А в затворено помещение ще го разсъбличам, че Спас много се поти. Вашите бебчета потят ли се? Мойто се е метнало на мамка му....

Общи условия

Активация на акаунт