Отговори
# 195
Татянче, и аз знам, че поне една седмица трябва само един вид зеленчук да се дава. Аз продължавам с картофа, после ще прибавя морков.

Ринка, от вчера започнах захранването. На обяд вчера й дадох 2 лъжички картоф, днес 3  Peace

Иве, страшен футболист си отглеждате вие Grinning

Бурка, честито 2ро зъбченце. За бузките - на нас не ни се е получил обрив. Но стават много грапави от вятъра, изпръхват.

Бабълче, добре, че всичко е наред с вас. Дано нямате повече такива преживявания Praynig

Днес, когато изкарах Яна на разходка я бях облякла по следния начин - боди с къс ръкав, блуза с дълъг и дънки, жилетка и търлъци над чорапките. И цялата я заврях в торбата. Как ви се струва, навлечена ли е много?

# 196
  • София
Мистик, сори, въобще не съм разбрала, че става дума за Виктория Бекъм! За нея съм съгласна от всякъде!
Нуни, хич не е навлечена - то си е студено!

# 197
iveta76 и Хера/щото знам ,че чете  Mr. Green/ още утре вечер към 7-8 часа може да дойдем до Ст.Загора  Grinning ,но без малката евентоално
ще пробваме да я приспя и да я оставя на баба й.Ако не ви е късно ще звъня /иве пиши тел на ЛС/ ако ли не ще изчакате още малко  Mr. Green

Татяна предполагам,че никой не сменя веднага пюрето с д. зеленчук при положение на захранване  Wink
Аз лично не постъпвам по този начин-по цяла седмица да захранвам със определени неща,но това си е мой проблем  Wink
изхождам от това,че ако аз или таткото или пък някой в рода има подобна алергия ще се съобразявам,но всички сме здрави,хапваме си от всичко   Grinning ,но това незначи че може да е изключение.Аз смятам,че до 3 дни може да се появи някаква алергия /при натрупване/
Та да напиша,че съм далечко от евентоални спорове!Изказвам мнение  Wink

И аз мисля Нуни като Вени,че е добре  Grinning

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 22:55 от Дея

# 198
  • Boston, MA
Деич, ще ви изям опашките!

# 199
Деич, ще ви изям опашките!

tooth tooth tooth Ххахаха ама те едни опашки tooth  поне така не ни бъркат за момче  tooth
А да ти кажа за бузките не съм забелязала,но за пюретата-малката обича много банан,ако може във всичко да има банан  Mr. Green

Ей това много ми хареса,къде да го открия в БГ  ,ама да вземете малко от вашата да ни дадете  Mr. Green 

# 200
и да ви питам кога дадохте за първи път месно пюре/имам предвид след като захранихте с зеленчуково/

На 4 мес. зеленчуково, на 5 (без 2 дни) месно (въвежда се в 6ти мес. по принцип и затова чаках).
И аз не захраних следейки зеленчуците/плодовете. Просто купувах и давах, избягвах само глутен и мляко в началото. Ядеше наред - всеки ден различно.

Бубка! Честито второ newsm47 ! Я да питам: Колко време след като проби първото зъбче се показа и второто?

Аз си викам "Априлките спят", те сякаш сега станали! Crazy

# 201

Ей това много ми хареса,къде да го открия в БГ  ,ама да вземете малко от вашата да ни дадете  Mr. Green  [/color][/b]

Какво е това? newsm78 Някаква заигралня ли? newsm78 Прилича на проходилка, ама не е. Детето виси и човърка играчките ли?  newsm78

# 202

Аз си викам "Априлките спят", те сякаш сега станали! Crazy

Mr. Green да,да спят,само вие спите по нощите аз ходя като таласъм,че понякога и до 3  Mr. Green

Ми незнам,нещо като детски център е това,но е много готино ,търся го по нета сега  Grinning

# 203
  • София
Бабълче, добре дошла отново  Hug Много съжалявам за страхотиите, които си преживяла и ме е яд, че така нагло са те натопили, ама... Има ли някакви последствие за теб - глоби, точки...? Маги в столче ли беше? За другите неща няма да се ядосваш, вече си си при нас и ще помагаме, я колко сме много  Wink

Ивче, отначало помислих, че пишеш за вашата сватба  Joy Много си хубава, тоалет, прическа, въобще си страхотна, а и кума много добре ти пасва  Mr. Green а малкото кумче е направоо - страшен!  Hug

Бурка, радвам се, че вече се разтапяш в прегръдките на адаша  Mr. Green Представям си колко ти е било хубаво да го гушнеш след дългата раздяла. Сетих се за миличката Филипка, дано бързо й мине времето и скоро да гушка малък Преско  Praynig Иначе, кожата на моя Стас не се е променила, освен когато не съм го измила от пюрето и му засъхне по бузаците.

Днес като го съблякох за баня имаше малки, ситни пъпчици по гърдичките и на гръбчето, това дали е алергичен обрив?

# 204
  • Boston, MA
Мисти, две седмици имаше между първото и второто зъбче - и в двата случая ги откривах уикенда след като се прибирах от командировка, значи никой не му е бъркал в устата да провери през това време де, не че на някакъв график излизат.  Laughing

Дея, на Дани пък му викат, че е момиче - то угодия няма.

Играчката е като проходилка, но не съвсем, не се движи, а се върти седалката, за да се пипат всички играчки по ред. Два пъти на ден по 20-30 мин. стои, и много му харесва (наричаме я "на Дани офиса", защото толкова сериозно се захваща с пипане, дърпане и т.н. действия, все едно работи.  Mr. Green

Казва се exersaucer (не знам дали това е бранд име, може би да).

Данче, да не е от претопляне? За нашите пъпки във вторник така или иначе сме на лекар, та ще разгадаем мистерията.

# 205
Дея, на Дани пък му викат, че е момиче - то угодия няма.

Играчката е като проходилка, но не съвсем, не се движи, а се върти седалката, за да се пипат всички играчки по ред. Два пъти на ден по 20-30 мин. стои, и много му харесва (наричаме я "на Дани офиса", защото толкова сериозно се захваща с пипане, дърпане и т.н. действия, все едно работи.  Mr. Green

Да го нагушкаш  Hug

Ох много ми харесва,зная че в нета тук го видях преди месец някъде,ама като не помня  ooooh! намеря ли го ще си взема/е не за мен де  Mr. Green/

Бурка, радвам се, че вече се разтапяш в прегръдките на адаша  Mr. Green

Аааа той си е мой адаш,на едно има сме  Crossing Arms пък

# 206
Търси, търси, Дея, то тука в БГ трябва да си дялкаме от дървета играчките все още. Crossing Arms

Ееей Бабъл, забравих да пиша (знаех си че пак пропуснах нещо! ooooh!) - потресена съм от случилото се! Какво стана с тираджията! Тия като са сто тона какво да не е техен пътя! Много ги мразя, карат като софийските таксита! Twisted Evil

Данче да не си го претоплила?  newsm78 Аз следобяд така навлякох Крис, че после го събличах и стоя по боди и жилетка. Не е толкова студено, колкото изглежда.

Абе кога спите бе мацки? Кога ви будят сутрин бебоците? newsm78

"На Дани офиса" Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 207
Търси, търси, Дея, то тука в БГ трябва да си дялкаме от дървета играчките все още. Crossing Arms

Данче да не си го претоплила?  newsm78 Аз следобяд така навлякох Крис, че после го събличах и стоя по боди и жилетка. Не е толкова студено, колкото изглежда.

Абе кога спите бе мацки? Кога ви будят сутрин бебоците? newsm78

"На Дани офиса" Joy hahaha Joy hahaha Joy

И аз мисля Данче,че си го претоплила,посъблечи го и ако поизчезне обрива е от това  Grinning

Търся,ама в тоя сайт в който си мисля,че го видях ,нещо му правят профилактика  Tired чакам само да го оправят и открия ли го ще пиша  Wink

Аз почти не спя вече,за три дни-10-12 ч. съм спала,заради малката и зъбите  Rolling Eyes

Аааа това "на Дани офиса" е много готино  tooth tooth

Иве записах номера ти,виж тук се вижда добре как премятам коланите,да е по свободна  Grinning 

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 00:43 от Дея

# 208
  • Boston, MA
Как сме се събрали четворка - да врътнем едни карти?  Mr. Green Без коз!

Мисти, аз съм в друга часова зона, ама снощи си легнах в 1:30 и Дани се събуди в 5 - обаче успях да го натисна до 7:30. Днес ще си легна рано-рано.

# 209
Как сме се събрали четворка - да врътнем едни карти?  Mr. Green Без коз!

Мисти, аз съм в друга часова зона, ама снощи си легнах в 1:30 и Дани се събуди в 5 - обаче успях да го натисна до 7:30. Днес ще си легна рано-рано.

Ако е сантасе съм съгласна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт