Електронни четци - Тема 25

• 51 105
  • 789
  •   1
Отговори
# 360
  • на острова на мечтите
Аз да се похваля, че успях да възкреся моят старичък Кобо. Купих си и книгата, която исках... Имам обаче един проблем с него. Екранът му е огледален... Т.е. на дневна а светлина има неприятен рефлекс и ми е трудно да чета.... Съществува ли светлоотразителна плака, която да намали този ефект? Може би, защото е цветен и е тип таблет... Струва ми се че класическият Ел. четец няма подобен проблем!

# 361
Е, нали затова си купуваме четци с e-ink технология – точно за да няма бликове и да четеш все едно книга на хартия. С добър контраст и не изморява очите. Също така се чете ясно и на силна слънчева светлина.

# 362
  • на острова на мечтите
Е, нали затова си купуваме четци с e-ink технология – точно за да няма бликове и да четеш все едно книга на хартия. С добър контраст и не изморява очите. Също така се чете ясно и на силна слънчева светлина.
бря, добрЯ чИ мЪ светна...какче... Като четеш толкова книги, нещо възприемаш ли.... В смисъл позитивно... Благодаря за сарказма...
Останалите, извинявам се за тона!
Ако ме блокирате за груб тон, няма лошо....

# 363
Опитах се да изтъкна накратко разликите между четец и таблет. Щом го наричаш сарказъм, така да е.
Дано ти е олекнало, че да не го отнесат близките ти. Simple Smile

# 364
  • на острова на мечтите
Не! Няма да го отнесат. Нямат нищо общо. Попитах нещо. Знам, че моят четец е старичък. Но ми върши работа.
Ако някой знае за подобна светлоотразителна плака, ок... Ако не, здраве да е...

# 365
  • в страната на чудесата
ХодИ питай в офроуда, момчетата ще измислят нещо. Ние тук си говорим за четци.

# 366
Аз да се похваля, че успях да възкреся моят старичък Кобо. Купих си и книгата, която исках... Имам обаче един проблем с него. Екранът му е огледален... Т.е. на дневна а светлина има неприятен рефлекс и ми е трудно да чета.... Съществува ли светлоотразителна плака, която да намали този ефект? Може би, защото е цветен и е тип таблет... Струва ми се че класическият Ел. четец няма подобен проблем!
Хм, няма ли възможност за Матов протектор?

# 367
  • на острова на мечтите
Може би, защото е цветен и е тип таблет... Струва ми се че класическият Ел. четец няма подобен проблем!
Хм, няма ли възможност за Матов протектор?
Аз търсих тук, но всички клатят глава и ме гледат странно... Къде мога да си набавя такъв протектор? В Амазон има по-нови продукти....
ХодИ питай в офроуда, момчетата ще измислят нещо. Ние тук си говорим за четци.
става дума за тема във форума!?
П.С. и моят Кобо е четец.

# 368
  • Варна
Нямам идея какъв точно е тоя четец, но на първо четене в гугъл ми излиза ето това:
https://shop.eread.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD … -kindle-nook-kobo
Предполагам и други варианти има.

# 369
  • на острова на мечтите

Kobo Ark7
Месечинка, благодаря!
Намерих...Kissing Heart

# 370
Здравейте, използвам Kindle paperwhite и имам следния "проблем".
На заспал екран ми излизат предложения за книги, но откакто прочетох една книга на Артур Шопенхауер ми се показват само негови книги - More by author и е все той... толкова различни книги съм преочела и не се сменят предложенията...
Уж разглеждах настройките, но не виждам нещо, което да помогне. Няма да се изненадам аз да съм направила нещо...
Има ли начин да сменя автора или нещо да се направи като цяло, не че се заглеждам много какво пише на заспал екран, но ме дразни Laughing

Нямах време да изчета темата, ако сте обсъждали някъде назад това, моля насочете ме и ще прегледам, благодаря! Hands V

# 371
На заспал екран ми излизат предложения за книги, но откакто прочетох една книга на Артур Шопенхауер ми се показват само негови книги
Пробвай да влезеш в амазон акаунта, там където е менюто с Lists има Your Recommendations и като го цъкнеш има Improve your recommendations, там казваш кое харесваш повече или по-малко и евентуално ще ти даде друга подборка, ще се обнови на следващия ден.

# 372
Пробвай да влезеш в амазон акаунта, там където е менюто с Lists има Your Recommendations и като го цъкнеш има Improve your recommendations, там казваш кое харесваш повече или по-малко и евентуално ще ти даде друга подборка, ще се обнови на следващия ден.

Благодаря! Получи се Simple Smile

# 373
  • Варна
Здравейте, може ли да ми препоръчате Техник или сервиз за изтърван KObo Aura One? След като го изтървах страничката залепна и не реагира каквото и да направя, включително задържане дълго време на копчето за фабричен рестарт...нищо :'( Някой имал ли е подобен казус? Отстраним ли е?

# 374
Здравейте, момичета! От няколко дни имам Киндъл пейпъруайт, но не мога да качвам книги на него от калибри. Програмата не открива устройството. Иначе четецът се зарежда с кабела от компютъра. Дълги години имах Киндъл тъч и никога не съм имала проблем с качването. Пробвах от друг компютър, но пак не стана. Някой друг имал ли е подобен проблем? Предварително благодаря за идеи как да отстраня проблема и се извинявам ако вече е коментирано!

Общи условия

Активация на акаунт