Електронни четци - Тема 25

• 51 112
  • 789
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Еми де да знам, досега е имало само козметични промени. Преди месец като го ъпдейтнах след година и повече пропуск не видях разлика никаква, сега все едно имам нов четец. Както и да е, явно не съм объркала нищо, ще му свикна.

# 331
  • София
И аз си обнових Къндъла и първоначално се шашнах от непривичния изглед, но се оказа, че има избор между два основни екрана - "Домашен екран" и "Библиотека". По подразбиране е първият, но ако се избере втория - всичко си е както преди.

# 332
И аз обнових току ... повече ми харесва, по-удобно е също.

# 333
  • Варна
Не виждам къде е тоя избор... Долу има бутони home и library, но не се променя нищо, просто library води до книгите, които са качени.

# 334
  • София
Ами не знам ти с какво си свикнала. При мен винаги е било това - списък с книгите, качени на четеца, така че бързо си го направих в привичен вид.

# 335
  • Варна
Списъкът с книгите си е същият, аз говоря за менютата и бутоните, които са на съвсем различни места вече. Преди лентата с менюта изглеждаше така:

Сега е така:

Коренна разлика има.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 12:50 от Месечинка виторога

# 336
И двата екрана си ги има от едно време, и хоума, и либрарито, може би не сте разцъкали навсякъде и не сте ги забелязали в началото.

# 337
  • Варна
[явно не се разбираме. Не говоря за екраните хоум и лайбръри, а за визията на бутоните!
Ето това е старата визия на БУТОНИТЕ:

А това новата:

За тази разлика говоря,  иначе двете снимки показват различни екрани очевидно, просто първата я открих в нета, втората е на моя четец, не мислех, че толкова неясно се изразявам какво имам предвид под разлики във визията.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 15:03 от Месечинка виторога

# 338
  • SF
В Your reading list има една книга. Как мога да я махна от там и въобще какво ще рече My reading list? Това са книгите, които желая да купя от Амазон?

# 339
  • по света
Здравейте ,
да питам някоя от вас сменяла ли е екран на poket ?Горе -долу каква е цената ?

# 340
В Your reading list има една книга. Как мога да я махна от там и въобще какво ще рече My reading list? Това са книгите, които желая да купя от Амазон?
Да, ако си направила уишлиста са те.

# 341
Исках да купя една книга на детето от Амазон, но не погледнах, че е бил зададен моя Киндъл, и книгата дойде там. Има ли начин да я share-на на киндъла на детето?

# 342
# 343
  • SF

Да, ако си направила уишлиста са те.

Как мога да го изчистя?

# 344
Evencee, благодаря!
Даде ми, че акаунтът ми не е подходящ за добавяне на тийн, но намерих друга опция и я преместих.

Не знам къде е подходящо да питам. Искам да си пусна audible и виждам, че в американския амазон е най-изгодно. Ще плащам ли ДДС на абонамента или трябва да е към немския Амазон?
А за ел.книги извън ЕС плащаме ли ДДС?

Общи условия

Активация на акаунт