Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 919
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, красиви момичета!
Реших да споделя ( според темата) какво използвам под формата на кремове за лице. За себе си ще кажа, че след 1м. ставам на 50г, в менопауза съм, там , където живея лятото е мнооого топло. Та ...
Нощен крем на Clarins super restorative , дневен на Frezyderm Moisturizing Rich Cream.
За слънцезащитен (още ми е рано), но обикновено използвам La Rosh Posay 50+ или Авен SPF 50+.
Предстои ми купуване на нощен крем .. Все още се триумя между Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream  , Galenic Ophycee Creme Correctrice , Nuxe Merveillance Expert Creme Nuit Lift-Fermete и Shiseido Benefiance NutriPerfect Night Cream.
Моля, за мнения, ако сте ползвали такива!
Хубава вечер!
Nuxe Merveillance крем и серум са добри, но по-доволна съм от зелената серия- Nuxe Nuxuriance.  Aз го купих в подаръчен комплект крем+ околоочен контур.  Определено виждам ефект след 1 месец ползване. Да подчертая, че е за жени в пред или в менопауза, не е за млади жени.
На Клодали пробвах тестери, не бях впечатлена.
От Кларинет хидратиращия получих страшен обрив, един месец не можех да се оправя. Дадох го на майка си-и при нея така. Така че забравих за марката.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 23:46 от lora_1

# 106
Момичета, спешно ми трябва съвет с какво да третирам едно ново петно на челото ми. Появи се преди седмица, голямо колкото грахово зърно. По принцип ползвам 50фактор на Аустрелиан голд ежедневно. Живея в Германия и ако трябва чакам за час при дерматолог може да минат и месеци.Взех си серум с Вит.Ц на Балеа,който ползвам от скоро,но винаги със слънцезащитата отгоре, може и от него да е...

# 107
Може и хормонално да е петното.Аз имах “мустачки”
по едно време
, слва богу сами изчезнаха пртната над горна устна.
Серум Алфа-арбутин или азелаинова киселина е за петна, освен вит Ц.Не. мисля,че петното в от него.

# 108
Момичета, търся си нощна грижа за лицето под формата на флуид или серум.
С мазна кожа съм и искам да е нещо леко.
Видях, че има на Nuxe, но ми идва скъпичък.
Мога да отделя 40-50лв.
Приемам идеи. Simple Smile

# 109
Niveli благодаря ти. Effaclar имах серума. Не видях кой знае каква разлика с него и като, че ли малко се разочаровам от Ла Рош. Май не е моето.
Ще пробвам uriage. Някой да е ползвал матиращия тоник с чаено дърво на The body shop. Или каквото и да е от там? Не знам защо съм скептична към тях като марка.
Ползвам го в момента този тоник, не е лош, след него усещам кожата си по-чиста, изсушава доста като цяло, но за мен е ок, след него слагам крем и попива веднага. Пробвала съм и матиращия фон дьо тен, добре се държи, мисля да си поръчам от него за лятото, по-течен и лек е от този, с който съм свикнала, средна покривност, реално матира. Надявам се да се държи добре в жегите.

# 110
Благодаря Gretaaa Hug, ако изсушава май няма да е моя. Имам много киселини в режима (много проблемна кожа). Ще гледам нещо хидратиращо.

# 111
Доволни ли сте от  кремовете на Clinique в Нотино, имам предвид дали са оригинални продуктите? И каква е разликата между Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator и Moisture Surge™ Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator? От кой сте по доволни?

# 112
Ползвала съм и двата, нормалният е с гел консистенция, интенс е по-богар ис консистенция на крем. И двата ми харесват, просто по различен начин. Гелът определно е по-лек, но овлажнява добре, интенс го ползвах доскоро като нощен след почистващ маска, много добре напоява кожата. Аз съм с комбинирана кожа, склонна към пресушаване, през зимата особено. За суха кожа според мен и през лятото би бил добре.

# 113
Може ли да се използва около очите,че не намирам инфо

# 114
dete2, аз ползвам козметиката на Clinique и я купувам само от Нотино.
Кожата ми е суха, особено зимата. Овлажняват добре. Ползвам този в момента - Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator.
Измивната ми грижа и нощния крем също са на Clinique.
На свекървата съм подарявала Dramatically different гела и той е хубав.

По този повод имате ли мнение за този слънцезащитен флуид на Клиник? https://www.notino.bg/clinique/sun-mineralen-slncezasshiten-krem-za-lice-spf-50/

# 115
Взимала съм една слънцезащита на Клиник, която подозрително много прилича на тази, пак с доста минерални филтри и беше едно от най-ужасните неща, които съм носила- мазно и белеещо.

# 116
Имам крем на Clinique купен от Notino -  Moisture Surge.
По моето скромно мнение, не е подходящ за хора с мазна кожа. Тежък е и плътен. На мен изобщо не ми идва хидратиращ, а аз главно такава козметикс използвам за мазната си кожа.
Предпочитам кремовете на Uriage и A-derma от този ценови клас. Simple Smile

# 117
Мира, ползвала съм тази слънцезащита на Клиник, но 30 - ти фактор, не ми хареса мазнее и белее.Освен това ми докара и първото пигментно петно.

# 118
Благодаря за мненията, явно ще се въздържа Simple Smile Пробвах и мостра на минералния флуид на Авен, е няма толкова мазно нещо, за първи път видях що е то кир-ефект само от едно нанасяне.
В момента ползвам на Ланкастър, но го нанасям с хидратиращ дневен крем, а примерно Шака флуида го нанасях самостоятелно.

# 119
Малко за разликата Клиник - Ефаклар на Рош:
Получих нещо като акне след пътуване в топли ширини и се мъчих около 2 месеца с него с тристепенната на Клиник (изчезне едно петно, появят се три на негово място). После по съвет на дерматолог взех Ефеклар (К+ и още 3, вече не помня, но взех и хидрант и почистващо), комбинирано със сапуна на СебаМед - и за три дни всичко изчезна.
Споменавам го само, защото моята кожа (тъмна, плътна) не се разбира с Клиник, от тогава, та досега.

Общи условия

Активация на акаунт