Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Бихте ли ми казали  за каква  възраст е подходящ Nuxe  creme prodigieuse boost  мулти коригиращият околоочен крем и крем за лице.

# 121
Здравейте! Напоследък нещо взеха много пъпки да ми излизат в долната част на лицето-по брадичката и по т.нар. джоулайн. Не знам какво се случва, но е луда работа. По принцип купувам кремове като невидяла, все матиращи, хидратиращи. Лирак, Галеник, ЕЛ, Нютроджина, Биодерма, корейски разни от Щатите довлякох, поръчах си Сом бай ме 4 стъпки за проблемна кожа, Скинорен, влязох в групата за трет - взех изотрет от Гърция... абе чудеса от храброст. Кожата ми по принцип, освен леко пъпчасала, широки пори, е и доста мазна в Тзоната. Докато кажа “М” за “мазна” и тя вече се е омазнила. Последната ми придобивка е Оксиджен Глоу на Филорга... е тук се шашнах. Такъв мат не бях виждала, мат ли е, изсушавне ли е, не знам, но се мажа с удоволствие. Може ли някой, който разбира от съставки да ми каже какво може да действа така?

И втори въпрос. Мъжът ми получава някакви зачервявания и лющене на кожата на лицето. Ходи с много гъста брада, тип лъмбърджакова. И ако не се е бръснал с ножче известно време направо започват да падат люспи от лицето му под брадата. Може ли да ме посъветвате за някакъв крем, който да успокоява или да е добър в неговия случай? Чудя се дали не е като си мие лицето и да се задържа вода в гъстата брада и да създава проблеми. Прикачам снимка, на която изглежда доста по-добре, защото се е намазал с крем и се е поуспокоило мястото.

# 122
  • София
Имам същия проблем с пъпчиците на брадичката и ми казаха, че е от маските...Ще пробвам няколко продукта, но след като кожата не диша се запушват порите и положението е такова.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 08:56 от bubanka

# 123
И аз напоследък много странни пъпчици забелязах само в зоната на брадата, направо като ги пипнеш ранички стават, трудно зарастват и се лющят, направо се бях побъркала, но мисля че е от серума на Ла Рош effaclar за "оправяне на несъвършенства", всички го плюят аз не второ флаконче започнах, преди няколко дни замина в коша и сега няколко дни се мажа само на брадата с бебешкия крем на uriage за раздразнена кожа и почна да се оправя работа. Кожата ми е мазна с разширени пори но в никакъв случай чувствителна, но такова чудо не бях виждала и не е от маската със сигурност т.к говорим в рамки на няколко месеца,а маската я нося от миналата година.

Mecha и аз като теб, толкова неща съм използвала и продължавам да търся "мойто" все още, където каквото се похвали и оп купено, зареждане презапасявам,ужас. Очаквам скоро ММ да ми покаже вратата.

# 124
Ех, тъкмо му се чудех на Ефаклара и съм го добавила в кошницата и какво излиза...и той не става Sad

Моята кожа като твоята, но и чувствителна. Пипна ли се, петно и зачервяване на момента. Моят мъж като ме види на компютъра и ме пита: “кремче или шампоанче?” Ужас...

# 125
Ето този е серума:

А този който си показала от серията DUO са супер включително и оцветения, имат и хубави неща ла Рош - lait лосиона за тяло, стария им bb крем който сега замених toleriane tein cream, shaka флуида,но тук попаднах на греда, даже незнам дали да не спра и измивния гел от серията за известно време.

# 126
Бихте ли ми казали  за каква  възраст е подходящ Nuxe  creme prodigieuse boost  мулти коригиращият околоочен крем и крем за лице.
Според мен е за по-млада кожа, до към 30.

# 127
Извинете, че така се включвам с въпрос, но може ли да ми кажете съставките на тези два продукта дали са подходящи за бременни

# 128
Като говорите за La Roche Posay, с изненада установих, че този флуид ми се отразява много добре, когато кожата ми е обрината или раздразнена (например при реакция на някаква козметика). Намазвам лицето вечерта и на сутринта кожата се е успокоила. Понеже прави филм, а аз не обичам, бях го отписала, но с това действие ме спечели.

# 129
А аз да се включа с малко по-различен въпрос. В предвид че ползвам млечна киселина вечер (3-4 пъти седмично) и Вит.Ц сутрин (ползвам от скоро) ,как мога да правя фотоепилация над горна устна и мога ли въобще да правя ? Не че точно сега съм се засилила тези дни да я правя ,но ми е любопитно може ли и при какви условия. Изчела съм по-голяма част от темата ,но не съм срещнала инфо за този тип процедури на лице.

# 130
Елмайра точно този не съм го пробвала, но Ла Рош имат един нощен във син флакон който съм ползвала и сега се сещам за него. Аз така да ги хваля ла Рош, а да си докарам такива екземи с тях, но мисля че просто съм прекалила с "обгрижването" на кожата.

# 131
Здравейте, аз използвам на LR дневния крем и съм много доволна .

# 132
Има ли друга актуална тема, (видях една за продуктите на TO), която да е за грижа за кожата на лицето?

Аз взех тези продукти по  препоръка тук. От серума на Биодерма не съм доволна. Изключвам, че ми изпръхва кожата от него (може би така трябва да е), но и ми образува много черни точки, откакто започнах да го ползвам. Вечер почиствам старателно лицето двустъпково и всичко е точно.  Нанасям серума, след известно време нощния крем. И на сутринта порите ми са пълни с чернилка.

От другите два продукта на  Paula's choice съм възхитена като усещане в/у лицето. Става ми едно такова мекичко и подхранено. Даже и крем да не сложа, няма да е проблем.

# 133
На  Paula's choice ексфолианта всеки ден ли го ползвате? Първа стъпка ли е след почистване и след него продължава рутината?

# 134
Аз от нощния пилинг съм доста доволна. Дори мисля, че ми помага в изчистването на лицето. Бях го забравила, но от около седмица го поднових. Слагам го на измита, суха! кожа. Нищо не нанасям отгоре и лягам да спя. На сутринта задължително мия лицето.

Общи условия

Активация на акаунт