Какъв крем за лице използвате? – 20

• 84 013
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Да се включа за мъжката брада по-горе - моят мъж си пусна сефте, цяла зима, стана христоботевска и реши да я махне. И отдолу нямаше нито едно петънце на кожата, нищо - чак и аз се учудих (брадата винаги ми е изглеждала трудна за поддръжка).
Той я миеше сутрин и вечер, също ползваше масла за нея и хидратиращ крем за кожата.
Смятам, че грижата за брадата е нещо средно между грижа за скалп и грижа за кожата на лицето - трябва си хидратиране и много добра хигиена.

# 136
Той моят мъж има проблем и със скалпа де - себорея, пърхут. Борим се с всякакви средства. Купувам професионални шампоани, тоници, ампули. Това не значи, че не се къпе 😁 Кожата на лицето му е супер мазна само на носа с разширени пори. Останалото е сухо, сухо. Ползваше доскоро мой корейски крем, а сега е ЕЛ. Аз по-скоро смятам, че точно в тези 2 - 3 участъка се задържа влага като се измие и дразни кожата. Точно в тези участъци брадата му е толковя гъста и къдрава, че не можеш даже гребен да прокарал през нея. Моля, кажете някой успокояващ “лечебен” крем за тези раздразнени участъци.

# 137
Със сигурност е коментирано, но от скоро съм при вас Simple Smile Търся си силно хидратиращ крем за суха кожа 40+, ако може и с фактор да е ще е супер. Скоро привърших Moisture Surge - за пръв път го ползвам и ми беше много странен - като гел. Сега ползвам NMF на TO. Това чудо няма свършване - голяма опаковка. И той ми е много странен - прилича ми на пресечено мляко, на което са му изцедили водата. Не мога да кажа суперлативи и за двата, но си вършат работата. Сега искам да пробвам нещо друго.

# 138
Здравейте!
Дами, някоя ползва ли този крем на Филорга?
Откривам само положителни отзиви в сайта в момента, а е и на добра цена.
https://www.notino.bg/filorga/medi-cosmetique-wrinkles-krem-prot … b8043008e0a180514

# 139
На  Paula's choice ексфолианта всеки ден ли го ползвате? Първа стъпка ли е след почистване и след него продължава рутината?

Всеки ден го ползвам. Първият продукт след почистване. После серума Ниацинамид и чак тогава крем.

# 140
И аз го ползвах всеки ден ексфолианта. Според мен не е достатъчно агресивен, за да направи някоя беля, освен ако не сте със свръх чувствителна кожа.

# 141
Mecha, защо не пробвате с крем здраве? Той със сигурност ще успокои кожата .

# 142
Лелее много съм смотана 😁 Аз от четене на “професионални продукти” забравям най-очевидното. Аз и судокрем имам. Мерси, Пламена Simple Smile

# 143
Лелее много съм смотана 😁 Аз от четене на “професионални продукти” забравям най-очевидното. Аз и судокрем имам. Мерси, Пламена Simple Smile
Кремчето "Здраве" със сигурност има много предимства и приложения, но имайки предвид консистенцията му -  върху лице/брада ще е сложен за ползване.
На ММ за подобни проблеми, след сдобиването с куп нищо-не-правещи продукти, купих Крем Невен. И си решихме проблемите. Кремът е приятен за ползване, попива сравнително бързо, няма аромат и общо - взето е "панацеята" за всякакви кожни проблеми/раздразнения вкъщи.
Скрит текст:
За скалпа, след  посещение на дерматолог му предписаха Selsun Blue Dual Action, който  се оказа единственото "работещо" при него средство.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 08:06 от ~Di~

# 144
Дами, ако може и аз да попитам. ММ ми иска да си пуска брада, но има участъци, на които изобщо няма косъм. Та си мислех да пробвам някакъв продукт, но не знам към какво да се насоча. Ако имате някакви идеи  ще съм благодарна да споделите.

# 145
  • СОФИЯ
Здравейте,в търсене съм на крем за лице за чувствителна,със зачервяване кожа.попадна ми във фейсбук, страница  на българска козметика с пробиотици snowborn (не знам дали няма да се приеме като реклама ,нарушаваща правилата на форума) .търсих и тук мнения открих само в темата за лечение на акне...не е по-скъпа от аптечните кремове ,които ползвам и се чудя дали да ги пробвам.имате ли впечатления? Благодаря .

# 146
lacuna coil нищо ме ти пречи да пробваш, освен ако не е много скъпа. Аз мисля, че има доста добра българска козметика на добри цени.

# 147
Някой може ли да сподели мнение за серума на Uriage hyseac нова кожа и за кремечето от същата серия ? Серумът пише че може и самостоятелно да се нанася вместо крем, но се чудя дали е така на практика.

От същата серия видях че има и тониран крем, но дали се ползва самостоятелно или се слага дневния крем и след това тонираният?

# 148
  • Седмото небе
Здравейте,в търсене съм на крем за лице за чувствителна,със зачервяване кожа.попадна ми във фейсбук, страница  на българска козметика с пробиотици snowborn (не знам дали няма да се приеме като реклама ,нарушаваща правилата на форума) .търсих и тук мнения открих само в темата за лечение на акне...не е по-скъпа от аптечните кремове ,които ползвам и се чудя дали да ги пробвам.имате ли впечатления? Благодаря .
Като дневен крем за чувствителна кожа при това с приличен фактор мога да препоръчам този на Uriage. Не е плътен, не запушва пори, не лъщи и понасяше добре на комбинираната ми и дехидратирана тогава кожа, вследствие на силно анти-акне третиране в комбинация със слънчева и студова алергия:

За вечер може самостоятелно крема от същата серия, само че този без фактор или в комбинация с някакъв серум.

# 149
Някой може ли да сподели мнение за серума на Uriage hyseac нова кожа и за кремечето от същата серия ? Серумът пише че може и самостоятелно да се нанася вместо крем, но се чудя дали е така на практика.

От същата серия видях че има и тониран крем, но дали се ползва самостоятелно или се слага дневния крем и след това тонираният?

От същата серия се сдобих с SOS пастата - в три аптеки ми казаха,че това е най-хубавото локално лечение на пъпки . Иначе и аз се чудя дали да го взема точно този серум,само да ми свърши на Авен cleanance тонирания крем. (В Гален сега имат 20% на Uriage)

Общи условия

Активация на акаунт