Какъв крем за лице използвате? – 20

• 84 103
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Pure skin люти,ако попадне в очите,затова го ползвам само при кратки излизания,когато не съм с грим на очите,че става мазало...все пак е 50 фактор,иначе е с хубава консистенция и модерния ниацинамид.

# 196
Момичета, здравейте. Напоследък взех доста серума, които редувам + дневни и нощени кремове+ различни маски и почистващи продукти. (Козметика по-висок клас, ако има отношение към питането ми). Кожата ми е странна. Преди години беше мазна. Сега е по-скоро чувствителна, дехидратирана и с огромни пори. Интересно, че с всичките продукти и грижи, кожата ми сутрин измита с вода не изглежда добре+седи опъната и сърбяща. Знам,че трябва търпение да се подобри+ да си нацеля правилната грижа.
Това, което си търся сега е някакъв лек крем/флуид/емулсия с фактор (30 или 50), която да нанасям през деня за освежаване и подновяване на защитата. Не ползвам ФДТ. Сутрин мия с вода, слагам 1-2 серума+ крем с фактор или ББ крем с фактор. В темите са много хвалени екрана и Шака флуида и се чудя за един от двата. Или някой от тези продукти. Сигурно има и други подходящи, но не съм достатъчно навътре в нещата.   

# 197
  • Седмото небе
Екрана на Кларанс, Шака флуида на Ла рош, аналога му на Гарние, Биотрейд вариантите и Юсерин-ите са харесвани и често коментирани тук продукти. И май всяка от нас има поне по един-два любими.
Аз бих препоръчала да се погледне  и Корф. Има два варианта-за мазна и нормална/суха кожа:

Сега даже в Арлен имат -20% и цената е около 30 лв. Аз със сигурност ще си поръчам. Имах възможност да го пробвам и много ми допадна. Да допълня обаче, че беше самостоятелно и не зная как ще се държи под грим.

# 198
Нещо съм изпуснала темата напоследък ...
От този крем и аз съм ползвала и не ми допадна. Измазах една кутия миналата зима. Или просто не е моят или наистина е за съвсем зряла кожа. Хем ми се струваше някак неприятно тежък, хем като да не успяваше да хидратира достатъчно. Имах чувството, че просто прави плътен леко мазнеещ филм върху лицето.
За сметка на това, току що привърших този:
Скрит текст:
Впечатленията ми от него са съвсем различни. Много ми допадна и ще подновя, след като намаля малко наличностите от други. Все пак, на нормална към смесена кожа е възможно и той да лъщи сутрин. А Лайт версията на дневния крем от същата серия е любимият ми летен крем.

Момичета, а от новия дневен крем от Etra-Firming серията на Кларанс какви са ви впечатленията?
Скрит текст:
Вече съм на една трета от кутията и все още съм с много противоречиви чувства към него .... Стои ми някак по-сух, слънцезащита и грим върху него ми се нанасят по-трудно ..... И тези озаряващи перлени частици в него придават на лицето леко розово-оранжевеещ цвят (това забелязах на снимка на слънце). Може и да си внушавам ...

# 199
...Сутрин мия с вода, слагам 1-2 серума+ крем с фактор или ББ крем с фактор.
....”или ББ крем” не е правилна стратегия за грижа за кожата.Защо пропускате крем ,особено при дехидратирана кожа?
И какви са ползваните серуми, може да са неподходящи, за  да е реактивна кожата.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 18:47 от ДХ3

# 200

Момичета, а от новия дневен крем от Etra-Firming серията на Кларанс какви са ви впечатленията?
Скрит текст:
Вече съм на една трета от кутията и все още съм с много противоречиви чувства към него .... Стои ми някак по-сух, слънцезащита и грим върху него ми се нанасят по-трудно ..... И тези озаряващи перлени частици в него придават на лицето леко розово-оранжевеещ цвят (това забелязах на снимка на слънце). Може и да си внушавам ...

LightBeam, от магазина, в който пазарувам, често ми пращат мости по пощата с промоции на марката и ми бяха изпратили мостра точно на този крем. Аз съм пробвала нормалната версия и ми е горе долу-горе добре, макар и малко тежък. Та малко скептично бях настроена, обачеее толкова много ми хареса, вярно само 2 сутрини го мазах, но много ми хареса, за една бройка да го купя, но така или иначе съм зарита с кремове в момента, а и идва лято, ще ми идва тежък на комбинираната кожа, но зимата може и да го отнеса. Ако ти идва сух, дай му шанс в по-топлото време, само заради аромата не бих го отписала❤

# 201
Вижте какъв крем ми попадна:  https://cincinion.com/eye-revitalizer

Пише, че действа добре при смъкване на клепача. Не съм ползвала козметика с охлюви, нито ми е позната фирмата. Някой да е пробвал нещо подобно?

# 202
  • Някъде там
Имате ли отзиви за този крем
Чудя се дали да си го поръчам.

# 203
...Сутрин мия с вода, слагам 1-2 серума+ крем с фактор или ББ крем с фактор.
....”или ББ крем” не е правилна стратегия за грижа за кожата.Защо пропускате крем ,особено при дехидратирана кожа?
И какви са ползваните серуми, може да са неподходящи, за  да е реактивна кожата.

Кожата ми се промени към "реактивна" от около 2-3г. Не е от серумите, тях ползвам от няколко месеца. Имам ето тези.

ББ кремовете са ми тези- и двата са за кожа, склонна към зачервяване. Харесват ми как изравняват тена.

Хидратиращи- пробвах няколко вида- Galenic, Clinique, Clarans, Vichy- от всичките кожата ми става като изпръхнала и сърбяща. Имам и на CeraVe лекият хидратант, той ми омекотява, но порите ми стават огромни. Имам и един хидратиращ балсам на Galenic, който е за под крем и чат-пат слагам.

# 204
Искрица,в момента го ползвам и много ми харесва.По - гъст е , но се размазва лесно и попива  веднага. Леко ми се е загладил релефа на кожата, имам белези от акне. Мажа го сутрин и вечер .Леко лъсвам в т - зоната следобед чак. Кожата ми е мазна, на 45г. съм. С две думи, препоръчвам го.
Взех  го на промоция от аптека 366, потърси дали  нямат някъде намаление.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 10:58 от Ernestina

# 205
  • Някъде там
Искрица,в момента го ползвам и много ми харесва.По - гъст е , но се размазва лесно и попива  веднага. Леко ми се е загладил релефа на кожата, имам белези от акне. Мажа го сутрин и вечер .Леко лъсвам в т - зоната следобед чак. Кожата ми е мазна, на 45г. съм. С две думи, препоръчвам го.
Взех  го на промоция от аптека 366, потърси дали  нямат някъде намаление.
Благодаря, ще се опитам да го намеря на промоция Simple Smile

# 206
  • Някъде там
Здравейте, търся отзиви за тези продукти.

# 207
Здравейте, търся отзиви за тези продукти.
Скрит текст:

ползвах тестерче от крема, стигна ми за един път - кожата става чудна от него
от серума имам 10 мл. подарък в подобен сет - също е разкошен, него съм ползвала вече няколко пъти, кожата става мека, нежна, гладка и опъната
поръчала съм тези:
Скрит текст:
чакам ги в понеделник, тогава ще мога да дам повече отзиви
ако искаш изчакай да ги пробвам пак, промоцията на марката е до края на месеца
в единия сет има гел-крема, а в другия - крема - подаръците се измиваща пяна и мицеларна вода
серумът ще поръчам по-натам
доволна съм много и от слънцезащитата, сетът с нея поръчвам за втори път, с двете почистващи нямам опит
единият е за мен (за него има много суперлативи във форума), другият - за тийнката
маската с лавандула от сета също много ми хареса - изобщо не разбирам защо до сега съм пренебрегвала марката
Скрит текст:

лумене харесвам като марка, но нямам опит с конкретните продукти

едит: чак сега виждам, че съм поръчала тонираната слънцезащита - жалко

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 12:53 от bubanka

# 208
Аз също много харесвам крема на Апивита, в момента ползвам втора опаковка. За моята смесена кожа е идеален - попива бързо, с ефирна консистенция, кожата е добре хидратирана и особено за топло време не е тежък. Много приятен продукт с изчистен състав. Единствено миризмата му е малко специфична (на мен ми напомня на розова вода, която по принцип не харесвам как мирише), не св задържа.

# 209
  • Някъде там
Много ви благодаря за отзивите : )
Бубанка, ще изчакам.За сега не ми е спешно.
Насочила съм се към коплект гел крем със серум.Търся и слънцезащита.
В момента съм с тази avene ТОНИРАН МИНЕРАЛЕН ФЛУИД SPF 50+
, но не съм впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт