Какъв крем за лице използвате? – 20

• 84 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Аз също съм от доволните от гел-крема и серумчето на Апивита . Кожата става много приятна с тях, моята е мазнееща и ми се отрази добре .

bubanka, и аз съм хвърлила око на този тониран гел-крема, може ли да споделиш отзив за него като пристигне? Притеснява ме какъв е цвета и дали е лек върху кожата.

# 211
Много приятно изненадана съм от кремовете на Neutrogina. Вече трета опаковка от Hydro Boost купувам. Хидратира кожата без да я омазнява, прави я мека и гладка, не ми запушва порите, разбира се добре и с други продукти, които ползвам. Вчера взех и Cellular Boost - нощен крем,  като консистенция не е плътен,  на сутринта кожата не беше омазнена, но това е впечатление от едно намазване, надявам се и той да ми хареса.

# 212
Много приятно изненадана съм от кремовете на Neutrogina. Вече трета опаковка от Hydro Boost купувам. Хидратира кожата без да я омазнява, прави я мека и гладка, не ми запушва порите, разбира се добре и с други продукти, които ползвам. Вчера взех и Cellular Boost - нощен крем,  като консистенция не е плътен,  на сутринта кожата не беше омазнена, но това е впечатление от едно намазване, надявам се и той да ми хареса.
За този крем ли става въпрос https://www.neutrogena.bg/produkti-kozha-lice/hidratant-hidratac … ta-v-grada-spf-25
или този https://www.notino.bg/neutrogena/hydro-boost-face-khidratirassh- … a-lice/#tabAnchor

# 213
Много приятно изненадана съм от кремовете на Neutrogina. Вече трета опаковка от Hydro Boost купувам. Хидратира кожата без да я омазнява, прави я мека и гладка, не ми запушва порите, разбира се добре и с други продукти, които ползвам. Вчера взех и Cellular Boost - нощен крем,  като консистенция не е плътен,  на сутринта кожата не беше омазнена, но това е впечатление от едно намазване, надявам се и той да ми хареса.
За този крем ли става въпрос https://www.neutrogena.bg/produkti-kozha-lice/hidratant-hidratac … ta-v-grada-spf-25
или този https://www.notino.bg/neutrogena/hydro-boost-face-khidratirassh- … a-lice/#tabAnchor
Става въпрос за крема от втория линк. Води се крем - гел , няма слънцезащитен фактор.

# 214
И аз подкрепям положителните отзиви за Апивита. Ползвам бустера с хидратиращия гел-крем. Купих го в комплект с детоксикиращ гел за измиване на лице - страхотен продукт е и той. Ползвала съм и пяната с лавандула - страхотно сваля грим и оставя кожата много чиста, без да премива.

bubanka би ли споделила слънцезащитният, който позваш дали попива бързо и как определяш косистенцията му? Този, който си поръчвала виждам, че е гел-крем. Защо съжаляваш за него?

# 215
защото е тонираният, исках прозрачния, който имам и харесвам - лек, бързо попиващ, без белеене

# 216
Аз вчера минах покрай аптеки Гален и взех това сетче, дето бубанка беше показала с кремчето с фактор и цвят. Ами да ви кажа няма никакъв тониран цвят. Не е чисто бял, да кажем цвят 'мръсно бяло ' е, но аз очаквах да е тип фон дьо тен - нищо подобно. Лесно се нанася по лицето , не остават бели следи ( и кафеви не остават Grinning ) . От първо нанасяне сякаш ми е малко тежък, но пък кожата е по-мека от обичайното.

# 217
взех пратките с апивита преди малко - част от тях са от марви, част от гален
точно от гален трябваше да дойде оцветеният крем, но са сбъркали сета (ура!) и са ми изпратили обикновения крем
от години не се бях радвала така на нова козметика - сетовете са пипнати, в шарени кутии, добре опаковани, направо страшен кеф, браво на гърците!
банданите са хавлиени и не са от онези, които очаквах (като тръба), а са като ленти за коса

# 218
Другия сет с продукта за след слънце ли са ти пратили или в този сет кремът не е тониран. Не искам тониран, а в Гален намерих само гел-крем от 100 мл. за лице и тяло.

# 219
нетонирания са ми пратили
виж в марви или в друга онлайн аптека

# 220
пиша за продуктите на апивита, които поръчах този месец (марката има промоция през май навсякъде)

Скрит текст:
Здравейте, търся отзиви за тези продукти.
Скрит текст:
ползвах тестерче от крема, стигна ми за един път - кожата става чудна от него
от серума имам 10 мл. подарък в подобен сет - също е разкошен, него съм ползвала вече няколко пъти, кожата става мека, нежна, гладка и опъната
поръчала съм тези:
Скрит текст:
чакам ги в понеделник, тогава ще мога да дам повече отзиви
ако искаш изчакай да ги пробвам пак, промоцията на марката е до края на месеца
в единия сет има гел-крема, а в другия - крема - подаръците се измиваща пяна и мицеларна вода
серумът ще поръчам по-натам
доволна съм много и от слънцезащитата, сетът с нея поръчвам за втори път, с двете почистващи нямам опит
единият е за мен (за него има много суперлативи във форума), другият - за тийнката
маската с лавандула от сета също много ми хареса - изобщо не разбирам защо до сега съм пренебрегвала марката
Скрит текст:

лумене харесвам като марка, но нямам опит с конкретните продукти

едит: чак сега виждам, че съм поръчала тонираната слънцезащита - жалко

Скрит текст:
взех пратките с апивита преди малко - част от тях са от марви, част от гален
точно от гален трябваше да дойде оцветеният крем, но са сбъркали сета (ура!) и са ми изпратили обикновения крем
от години не се бях радвала така на нова козметика - сетовете са пипнати, в шарени кутии, добре опаковани, направо страшен кеф, браво на гърците!
банданите са хавлиени и не са от онези, които очаквах (като тръба), а са като ленти за коса

Скрит текст:

- козметичната чантичка много ми харесва, на етикета й пише, че е направена от рециклирани и рециклируеми материали
- банданата не ми харесва, за мен е неудобна и ненужно дебела, след едно изпиране изглежда захабена
- за серума писах - много ми харесва, кожата става много хубава с него; за съжаление редовната цена (около 35 лв. за 30 мл.) не ме радва особено + хабя подобни продукти доста бързо; подаръкът е 10 мл.
- слънцезащитният гел-крем също много ми харесва, запасих се с втори брой - лек, добре попиващ и недразнещ очите; не съм го тествала на силно слънце продължително време и не знам до колко реално пази, но нямам нови петна откакто го ползвам
- синият гел-крем е лек, за моята кожа е недостатъчен, затова под него слагам друг продукт
- синият крем е по-подходящ за мен, но на редовна цена от 30 лв. за 40 мл. никога не бих го купила
двете почистващи са в сериозни количеста и ми харесват изключително много - откакто съм ги взела, не съм ползвала други продукти за тази цел - нежни и неизсушаващи са; освен това са много икономични и ухаят божествено:
- черно детоксикиращо желе за измиване на лице и очи - опаковката-подарък е 50 мл.
- измиваща пяна за лице и очи с маслина, прополис и лавандула - в аптеката, от която я купих, беше написано, че е мицеларна вода и затова поръчах и голяма опаковка от нея - не съжалявам; подаръчната е 75 мл.
поръчала съм и измиващо за лице за мазна кожа за девойката, но още съм го отворила
- маската с лавандула също е прекрасна, но ако се прекали с количеството, прави много кир ефект дори и след обирането на излишното количество
от всичко на марката само двата сини крема не са "уау!" за мен, но са съвсем прилични

# 221
Бубанка, благодаря за подробното описание 😊
Аз утре чакам серума и измиващия гел с активен въглен, както и маската с лавандула и два вида маски за очи. До сега на марката съм използвала измивния гел с лавандула за лице, околоочна маска с някакъв чай мисля, че беше и един околоочен крем. Еднисъвено не съм впечатлена от околоочния крем. Другите два продукта много харесах Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 19:34 от Viktoriai

# 222
Момичета,някой ползвал ли е козметика на Limelife ?
Подариха ми крем за ударна хидратация,от Германия ,не много евтини продукти и се замислих,че никога не съм чувала марката..

# 223
Дами, как се справят тези от вас, които трябва да носят маска през деня?

Преди слагах някакво кремче на общо основание, тип Ревиталифт, вечер, защото принципно кожата ми е суха, но много рядко съм се срещала за крем през деня, не ми е в сутрешния ритуал да правя нещо различно от миене на зъби. В общи линии не съм си тормозила много-много лицето, освен слънцезащитно.

Сега обаче с тези маски по ЦЯЛ ден ми се разказва играта - толкова пъпки не съм имала и като тийнейджър! Sad Кожата е мазна от цял ден задушаване, черните точки са като гъби след дъжд и се чудя какво да правя - да я изсушавам ли, да я мажа ли... Направо не мога да се понасям вечер като се прибера Sob

# 224
  • София
Моята козметичка ми беше препоръчала Ретинол и Ниамицид после. Моята брадичка е станала страшна от тия маски...

Общи условия

Активация на акаунт