Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 822
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
ДХ3,може ли мнение за олиото на Wooden Spoon, моля! Предвидила съм употребата му за най-студените месеци, когата сухата ми кожица най-много страда. Лятото нещата се нормализират даже леко се омазнява кожата в Т-зоната.
Моята вечна болка е околоочният контур - сух и тъмен. Това е частта от лицето ми, която най-не си харесвам и започнах даже мезотерапия в тази област, но съм имала само 1 процедура и за сега не мога нищо да кажа, ще си направя протокола от 3 през 2 седмици пък да видим...
В момента използвам тези неща, имам още няколко маски и пилинги. Като цяло е абсолютен хаос от към марки, серии и т.н. - просто мажа според как усещам кожата си, като редувам различните серуми и киселини задължително. Държа да имам ретинолов продукт (ползвам само вечер) и такъв с витамин Ц (сутрин), дори да не са силни концентрации. И слънцезащита разбира се. Измивните ми продукти липсват тук, но ползвам олио и 2 измивни леки гелчета на Балеа.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 13:57 от Elyon Brown

# 646
Elyon Brown, харесва ми много ,мажа го на шия , деколте, ръце, лакти.Икономичен е.Пинякога и на лицето слагам, но моето не обича масла и е рядко.Чудесен продукт, но не бих дала 200лв. като свърши.Серумите анти-ейдж на Wooden spoon, които съм ползвала досега, са също толкова добри и не за тези цени.

# 647
Snowwhite12, имам време аз до края на март. През първата бременност мажех само слънцезащита, защото бях често навън и хванах топлите месеци. Гледах само да е 50 фактор и да е от аптеката, с почистването компромис никога не съм правила. Нямах нито едно петно. Сега ми се появиха 3-4 още в първите дни, но пък не се пазя старателно, защото съм в болнични от самото начало ( работата ми не е за бременни). С миризмата на козметиката имам страшен проблем, първо доста време ми се повдигаше от всичко, аромати, които обичах, сега не мога да търпя и купувах всяка седмица шампоан, душ гел и т.н. Парфюм от 2 месеца не съм слагала, започнах да ползвам рол он на Виши без аромат и съм доста доволна. Гелът на Балея и на мен ми изсушаваше много лицето. Този, който ползвам сега на Елеа има ретинил палмитат по средата, но не ме притеснява, защото е измиващ продукт и не се задържа. Но виждам, че ползваш млечна киселина, знам, че и азелаинова също е подходяща. На много бременни им изписват Скинорен при акне. Но моя основен проблем си остава склонността към отпускане и може би трябва да помисля за кремове и серуми с колаген и пептиди за постоянна употреба.

# 648
Elyon Brown, харесва ми много ,мажа го на шия , деколте, ръце, лакти.Икономичен е.Пинякога и на лицето слагам, но моето не обича масла и е рядко.Чудесен продукт, но не бих дала 200лв. като свърши.Серумите анти-ейдж на Wooden spoon, които съм ползвала досега, са също толкова добри и не за тези цени.
Чудесно звучи, благодаря Simple Smile

# 649
И аз да се включа със списък на козметиката, която използвам в момента. Simple Smile  Не съм в нас обаче и ще сложа линкове:

https://remedium.bg/mixa-mitselarna-voda-za-litse-sreshtu-razdra … ia-x400-ml-6091/p - мицеларна вода, която използвам от една година постоянно. Правя уточнение, че почти не се гримирам и не ми се налга да махам тежък грим. Там няма да свърши работа.

https://remedium.bg/yutserin-dermatoclean-hyaluron-izmivasht-gel-200ml-056137/p - използвам го от една седмица, нов продукт е за мен, доволна съм. Мек, не дразни или изсушава кожата. използвам и сутрин, и вечер.

https://remedium.bg/synchroline-synchrovit-krem-za-litse-protiv- … ki-x50-ml-18242/p- кремът ми за нощна грижа от 3 месеца насам. Втора опаковка използвам. Изравнен тен, сутрин кожата е добре хидратирана и "изглежда отпочинала".

https://kozmetika.bg/product/20393/atache-okoloochen-serum-proti … -age-retinol.html- нощната ми грижа за очи. Използвам за първи път и съм почти на привършване. Доволна съм, няма дразнене, няма сухота, сутрин зоната не е подпухнала, погледът ми дава вид на отпочинал човек. Wink

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010005916 - слънцезащитата, която използвам от лятото насам. Стои една идея по-мазно върху лицето, но пък нямам раздразнения и кожата е спокойна. Не получавам черни точки или пъпки от него.

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010025379 - това пък ми е околоочната грижа за през деня, хаха. Имам чувствителни очи и не ми понасят другите продукти със слънцезащитен фактор. Доволна съм.

Дневнта ми грижа не я препоръчвам въобще, обаче. Joy Особено ако се гримирате, че ще приличате на произведние на изкуството. Joy

# 650
  • София
snowwhite12, може ли малко фийдбек за крема на Киелс със SPF? Тежък ли е, лесно ли се разнася и попива, запушва ли пори?

# 651
Маскотте, да, раэбира се.
Кремът при мен не эапушва пори, но може би трябва да эапочна с това, че моята кожа понася много неща в момента. Преди беше по-чувствителна и както каэах имах акне, но в момента много, много рядко крем може да ми эапуши порите, не се сещам эа такъв в момента. Дори по време на цикъл не получавам често пъпки, само ако иэям 3-4 парчета торта сигурно ще се случи (ама аэ след първото и беэ това спирам..) или пък от някои продукти с гликолова киселина. Joy Та имай го в предвид.

Кремът е маэничък, което на мен ми харесва много, гъст е. Купих си го февруари или март в най-голямата опаковка и е доста икономичен, а аэ като го полэвам мажа и деколтето, и гушата в допълнение. Кожата е хидратирана дълго, эависи от комбинацията, времето и други фактори, но често до вечерта и особено на скулите и под околоочния контур е ,,повдигната", сочна. Съдържа само чисто хидратиращи съставки, малко антиоксиданти до колкото помня и леката спф эащита. Единственият му негатив эа мен е, че е адски парфюмиран. Принципно харесвам парфюмирани кремове, но при тоэи са прекалили. Ароматът не е и кой энае колко добър. Под грим се държи прилично, няма кир ефекти, не стои матово (което аэ не харесвам, обичам глоу ефект и дори леко да ми маэнее). При редовна употреба кожата стои гладка и свежа. Само сутрин го полэвам, не всеки ден.

Не энам дали бих го купила пак. Принципно ми харесва, эащото според мен е евтин с добър ефект, става эа дни, в които спф може и да е по-нисък, но пък ароматът е много силен и пенетрантен.

# 652
Ето и моят списък на козметиката, която използвам в момента Simple Smile Трябва ми слънцезащита, ако може да ми препоръчате за комбинирана кожа, ще съм много благодарна Simple Smile

Измиващите ми продукти + маски:

Грижа за кожата:

# 653
Леле, ама вие тук ползвате доста нещаа 😱
Това е моят скромен списък. В момента кърмя.

# 654
Тук сме се събрали много бременни и кърмещи Grinning

# 655
Леле, ама вие тук ползвате доста нещаа 😱
Това е моят скромен списък. В момента кърмя.

Това тоалетно мляко ми беше много любимо преди доста години. Ще взема пак да го купя.

# 656
Много ми харесва и на мен. Това ми е втора бутилка. Много хубаво ми почиства.
Кожата ми е сменена.

Иначе в бгмама какви да сме - доста бременни и кърмещи, нормално 😂

# 657
Снимка на продуктите няма да показвам, че имам в повечко.... Редувам ги според моментните нужди. Това след 40,обаче. Преди това изобщо не бяха толкова, не ми и беше необходимо.
Влизам да ви питам за преки впечатления от продукти с гликоловата киселина. Тя е по-агресивна и действа по-надълбоко, затова все я отбягвам. След доста изчетени положителни отзиви взех гликоловия тоник на Пикси с намерение да ползвам няколко вечери седмично. Но, после взех да се колебая да ползвам ли и си стои неотворен. С какви впечатления сте от него?

# 658
Пикси е един от продуктите, който ме е връщал от 2020та доректно в 2015та. Такива эловещи пъпки от нищо не мога да си докарам както от тоэи продукт, а както споделих кожата ми търпи и маэни кремове, пмс, парфюмирани кремове и т.н. Лицето ми беше като эа Роакутан в рамките на месец и тогава ми се оправи като иэцяло спрях всичко и полэвах около месец само виши аквалия термал. Полэвала съм ампули с гликолова 10%,но не е имало тоэи ефект. Може би просто прекалих с честотата тогава, но на 100% беше от тоника. Ако го почнеш, макс веднъж в седмицата. Аэ директно по етикет процедирах всеки ден, дори понякога по два пъти на ден и експлодирах. Бях травмирана накрая и иэхвърлих остатъка от опаковката.

# 659
Два пъти на ден и ексфолиране е прекалено за каквато и да е кожа.Не знам .

Общи условия

Активация на акаунт