Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли отзиви за новите серуми на SVR?
Къде мога да намеря продукти на SVR в България?
Кой крем за лице може да осигури ефект, подобен на ботокс, за по-малко от 50 лв?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли отзиви за новите серуми на SVR?
-
Къде мога да намеря продукти на SVR в България?
-
Кой крем за лице може да осигури ефект, подобен на ботокс, за по-малко от 50 лв?
-
Кои продукти на SVR сте използвали и бихте препоръчали?
-
Кой витамин С серум е подходящ за чувствителна кожа?
На 28 години съм. Можете ли да ми препоръчате хубава слънцезащита, която да не омазнява и да не се получава кир ефект? И хубав серум или дневен крем за лятото? И околоочен гел/крем за подпухнали очи? Ох,май много неща станаха 😁 Има ли някой, който е ползвам Annemarie Börlind Energynature охлаждащ гел за лице? Вмомента ползвам за слънцезащита Lancaster Spf30, но някак ми стои мазен и крем на Lancome Hydra Zen, но за лятото ми трябва нещо по-леко определено. Мисля този да го оставя като нощен. От известно време насам ми излязоха и едни съвсем малки подкожни пъпчици, някой да се е сблъсквал и с това?