Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 786
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ниацинамида ли бори неравния,по-грапав на места слой на кожата?...решила съм да го включа в грижата за лице,в момента ползвам Bioten Hyaluronic Gold серията и съм много доволна.
Да, както и гликоловите киселини и разните му там ензимни пилинги.

# 91
Здравейте, красиви момичета!
Реших да споделя ( според темата) какво използвам под формата на кремове за лице. За себе си ще кажа, че след 1м. ставам на 50г, в менопауза съм, там , където живея лятото е мнооого топло. Та ...
Нощен крем на Clarins super restorative , дневен на Frezyderm Moisturizing Rich Cream.
За слънцезащитен (още ми е рано), но обикновено използвам La Rosh Posay 50+ или Авен SPF 50+.
Предстои ми купуване на нощен крем .. Все още се триумя между Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream  , Galenic Ophycee Creme Correctrice , Nuxe Merveillance Expert Creme Nuit Lift-Fermete и Shiseido Benefiance NutriPerfect Night Cream.
Моля, за мнения, ако сте ползвали такива!
Хубава вечер!

# 92
  • Седмото небе
Shiseido Benefiance NutriPerfect Night Cream е доста плътен, гъст почти като размекнато масло крем. Иначе е точно за суха и зряла кожа, точно за жени вече в менопауза, идеята му е да има един вид компенсиращо действие-относно загуба на плътност и подхранване. Купувала съм го за подарък на моя близка на 60+, която го ползва от години и знам, че много си го харесва.
За другите посочени от теб нямам представа, Нукс предполагам е хубав.
На майка ми съм взимала Vichy Neovadiol Magistral. Доста добро бюджетно попадение от аптечната козметика се оказа.

# 93
Колебая се между Vichy Liftactive сивия и варианта с колаген. На 35г съм, нормална към смесена кожа, имам леко отпускане вече на контура. Кой от двата е по-подходящ? Може и нещо друго да предложите.

# 94
Още един глас за Shiseido Benefiance NutriPerfect Night Cream, и като цяло, много добър вариант за нощна грижа, защото, както казаха, мазнее, но нощем това е ок.
Ако се ползва всяка вечер при мен тръгваше обрив, при което започнах да го слагам през 2-3 нощи и си открихме баланса.

# 95
Здравейте,

Влизам в темата с въпрос за това чудодейно серумче https://skinlabo.eu/collections/anti-age-premium/products/anti-g … pure-firming-shot .
Не познавам марката и ми е чудна и цената. Някой с отзиви за марка, за продукт.
Ще съм благодарна на всички включили се.

# 96
Някой може ли да даде отзив за козметиката на Decleor и по-конкретно за серумите им?

# 97
Здравейте и от мен Simple Smile На 28 години съм. Можете ли да ми препоръчате хубава слънцезащита, която да не омазнява и да не се получава кир ефект? И хубав серум или дневен крем за лятото? И околоочен гел/крем за подпухнали очи? Ох,май много неща станаха 😁 Има ли някой, който е ползвам Annemarie Börlind Energynature охлаждащ гел за лице? Вмомента ползвам за слънцезащита Lancaster Spf30, но някак ми стои мазен и крем на Lancome Hydra Zen, но за лятото ми трябва нещо по-леко определено. Мисля този да го оставя като нощен. От известно време насам ми излязоха и едни съвсем малки подкожни пъпчици, някой да се е сблъсквал и с това?

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 14:27 от MissRedLips

# 98
Аз съм на 29. От скоро имам екрана на Кларанс и мога да кажа, че се спогаждаме. За лятото мисля да заложа на някакъв серум(все още не съм избрала) и Клиним мойсчър сърдж. Кожата ми е смесена.

# 99
Защитата на Clarins попива ли добре? Не знам защо всички ми стоят мазнеещи и тежки , имам смесен тип кожа. И аз искам само серум или гел за лятото. Четох добри отзиви за гел-а на Annemarie Börlind 🙄

# 100
Защитата на Clarins попива ли добре? Не знам защо всички ми стоят мазнеещи и тежки , имам смесен тип кожа. И аз искам само серум или гел за лятото. Четох добри отзиви за гел-а на Annemarie Börlind 🙄

Аз ти предлагам да опиташ ето това . Много е добър и бюджетен

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010028644

# 101
Да, попива, но все пак си е слънцезащита, т.е. има си едно такова леко свръх усещане.

# 102
За мен най-добрата слънцезащита е тази

Околоочен

# 103
Shiseido Benefiance NutriPerfect Night Cream е доста плътен, гъст почти като размекнато масло крем. Иначе е точно за суха и зряла кожа, точно за жени вече в менопауза, идеята му е да има един вид компенсиращо действие-относно загуба на плътност и подхранване. Купувала съм го за подарък на моя близка на 60+, която го ползва от години и знам, че много си го харесва.
За другите посочени от теб нямам представа, Нукс предполагам е хубав.
На майка ми съм взимала Vichy Neovadiol Magistral. Доста добро бюджетно попадение от аптечната козметика се оказа.
Благодаря,  SUPERMAMA за споделеното относно Shiseido Benefiance NutriPerfect Night Cream . Не съм го използвалa, ще прочета кой е най- подходящ за мен.
Относно Nuxe от години използвам техни продукти (кремове, серум,  околоочен, масла за коса).  Доволна съм.
От 2г. използвам и Clarins. На мен лично повече ми допада от Nuxe . Като консистенция е по-лек и виждам по-голям ефект от него.
.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 19:44 от mama_1

# 104
Благодаря. На Ла рош съм го ползвала и не ми харесва. На биодерма също. Двоумя се между Nuxe и Clarins за защита. Но може би всички оставят филм, все пак са слънцезащитни. Иначе си поръчах вече охлаждащия гел и околоочен  на Clarins Re fresh Roll on. Ще споделя като ги пробвам как са Simple Smile Сега се сещам че ползвах олио на The Body Shop с витамин Е и много ми хареса, но беше зима. Не знам за лятото как ще е. А тази зима бях взела серията с дива роза на Korres(олио, дневен и нощен) , е ужасна беше миризмата поне на мен и отиде в кошчето.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 19:53 от MissRedLips

Общи условия

Активация на акаунт