Какъв крем за лице използвате? – 20

• 84 016
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря, Light Beam!

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 09:17 от bubanka

# 361
Второ лято използвам ежедневно B-protect благодарение на съфорумка,не помня никнейма,но отправям благодарности🌷🌷🌷!
Сутрин и вечер пяна за лице на Апивита-страхотен продукт за измиване на кожата!

# 362
От серията Bee radiant ползвам околоочния крем и доста ми допада Simple Smile

# 363
Още 1 глас за това кремче, въпреки че не се справи с тъмните ми кръгове, много добре подхранваше контура, а моят е невероятно сух.
За съжаление, дневният със стволовите клетки от портокал при мен правеше  кир ефект Sad

# 364
Второ лято използвам ежедневно B-protect благодарение на съфорумка,не помня никнейма,но отправям благодарности🌷🌷🌷!
Сутрин и вечер пяна за лице на Апивита-страхотен продукт за измиване на кожата!
За това става въпрос, нали?
https://www.eau-thermale-avene.bg/slnce/slnce-grizha/slncezashch … -b-protect-spf-50
Ако да, на мазна кожа дали би понесъл?

# 365
И аз ползвам този B Protect и го обожавам! Мисля, че и за мазна би бил ок. Стига да не търсите тотално сух и матиран ефект. (аз обичам леко и здравословно да си лъщя 🤗)

# 366
Още 1 глас за това кремче, въпреки че не се справи с тъмните ми кръгове, много добре подхранваше контура, а моят е невероятно сух.
За съжаление, дневният със стволовите клетки от портокал при мен правеше  кир ефект Sad
Аз ползвах богатата версия за суха кожа и не съм имала този проблем.

# 367
В момента използвам два серума на Kora Organics. Освен слънцезащита. Но слънцезащитните ми винаги са тонирани.
В края на пролетта започнах да използвам продукти на Augustinus Bader. Не знам дали са популярни там, където живеете, но имат интересна концепция. То няма  и кой знае колко продукта за използване, само няколко са. В момента не ги използвам, не са за сезона. Но, мога да кажа за сега, че имат и своите минуси за солената си цена.

# 368
Barbarella, какво ползваш на Augustinus Bader и можеш ли да споделиш впечатления? От известно време слушам за тях и ги позаглеждам, но точно цената ме спира да се хвърля на сляпо за проба.

# 369
Barbarella, какво ползваш на Augustinus Bader и можеш ли да споделиш впечатления? От известно време слушам за тях и ги позаглеждам, но точно цената ме спира да се хвърля на сляпо за проба.
Използвам крема за лице the cream, като го поръчах пълноразмерен и с него ми изпратиха 7 мл от другия крем the rich. Но той е за много суха кожа и не съм го пробвала. Използвам тонера за лице и масло за почистване. Но съм ги спряла и чакам есента.

# 370
Благодаря! Ще чакам да споделиш пълни впечатления по-нататък 😊

# 371
Благодаря! Ще чакам да споделиш пълни впечатления по-нататък 😊
Непременно ще споделя Simple Smile

# 372
  • София
Коя серия на Ревюел е за мазна кожа?

# 373
Над година ползвам/х филорга хидра филър мат и бях невероятно доволна, но в последните седмици ми прави кир. Още не съм установила причината. Търся подобен, да имате препоръки? Хидратиращ, матиращ, на 30г съм, мазна кожа с първи признаци на стареене.
Мнения за този?
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010024523

# 374
  • София
Каква цена е този, който си ползвала досега?

Общи условия

Активация на акаунт