Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 792
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Юсерин бих добавила към горните марки. Получх тестери подарък и честно казано съм приятно изненадана. ( от серията ХиларонФилър конктерно )
Съгласна съм с snowwhite за марките на ДМ. Подлъгвала съм се по по ниската цена и някой добър коментар. Може би за млади кожи стават , но за 40 + нищо не ме е впечатлило.
Алверде може би само заслужава внимание там.

# 601
  • София
Casual, за 40+ мога да препоръчам този крем от ДМ:
https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-nachtcreme-naturschoen-a … 058172229558.html
С много изчистен състав е и на моята 40+ кожа и се отразява много добре Simple Smile

Ползвала съм кремове на Виши, Юсерин, ЛаРош, Нукс и други от аптечната мрежа. Ползвала съм и БГ-козметика - на Фитокод и Алтея. Има кремове, които ми действат добре, както от аптечната мрежа, така и от ДМ и Лили. От един крем на Виши получавам алергия, а от друг съм доволна. Всичко е индивидуално.
На тази възраст ми е много по-важно, какви съставки вкарвам в кожата си, отколкото каква марка е крема. Simple Smile

# 602
  • София
Взех си и аз ей сега крема на Eucerin Hualyron filler /нощния/, след отзивите тук ии след като прочетох състава, който ми се стори доста изчистен, а аз все това гледам. Не знам, но като видя някой състав дълъг цяла страница и малко ме отказва това. Както се казва от,, пиле мляко'' 😃 Та, тук са простички нещата, да видим дали ще ми хареса и дали става и за много чувствителни кожи 😬 А и в момента е и на промоция в Ремедиум. Ще драсна отзив след това.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 20:13 от LoLo30

# 603
Аз към минавала през различни периоди: ползвала съм само дрогерийни марки, после само аптечни, само висок клас. Вярно, че навсякъде може да се открият и добри и лоши продукти, но определено подкрепям мнението, че от Балея например не може да се очакват сериозни резултати. По-лесно ще ми е да кажа какво избягвам в ДМ например: подминавам Нивея, Гарниер и Балея, Алверде.

# 604
Започвам с това, че съм ползвала почти всякакви кремове и за 3 и за 200лв. Не съм виждала някаква особена разлика в кожата ми (35+ години съм, зачервявания по бузите, тук таме някое пигментно петно, начални бръчки...) от ползването на който и да е крем освен:
Misa Yei Hyun -вече почти месец го ползвам, кожата ми си е все същата, но усещането след самия крем е както се казва "кадифено мека кожа". Такава никога не съм я усещала и много ми допада (иначе нито са ми изчезнали бръчките, нито съм се подмладила, просто усещането след крема и при допир е много приятно).
Другия крем е (сега да не се засмеете) Хидратиращ пробиотичен крем за лице „Yoghurt of Bulgaria“  за "крупната сума" от 3-4 лева прави много интересен ефект за лицето ми-като че го изпъва и ...абе по-различно е усещането (приятно различно).
Това са за сега двете ми предложения Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 16:34 от Анонимен

# 605
Висококачествените продукти не само, че имат добро действие днес върху кожата, ами и эатова са эа предпочитане, эащото след 3-5-10-15 години се вижда раэликата от концентрираните им състави, естествено ако се прояви постоянство при полэването. Анти ейджинг оэначава не проато хидратация и ,,мека кожа", ами целенасочена грижа эа кожата, която стимулира проиэводството на колаген и предпаэва раэрушаването на наличния колаген в кожата, което пък от своя страна става с определени витамини, серамиди, антиоксиданти и киселини, които ако са в достатъчна концентрация, струват пари. Не винаги най-скъпото е най-добро, но няма как в крем эа 3 лв да има достатъчна концентрация витамин Ц или пък той да е стабилна форма...
Хич не гледайте кой крем колко ви омекотява кожата или ви е добре от него-да, важно е да хидратира добре и да не причинява алергии и проблеми, но това не эначи, че е анти ейджинг. След години си личи раэликата най-силно. При мен ефектът е и веднага-виждам голяма раэлика при полэването на концентрирани продукти в сравнение с дрогерийни.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 17:06 от snowwhite12

# 606
Другия крем е (сега да не се засмеете) Хидратиращ пробиотичен крем за лице „Yoghurt of Bulgaria“  за "крупната сума" от 3-4 лева прави много интересен ефект за лицето ми-като че го изпъва и ...абе по-различно е усещането (приятно различно).
Много харесвам продукта за тяло от същата серия

# 607
При моята кожа няма “уау” ефект от никакви кремове, скъпи или евтини.Даже докъм 33-4г ползвах крем от дъжд на вятър.Сега съм към 45(както вече казах) и имам чудесна кожа.Така че
генът също играе роля.
Кожата ми е мазна, вече с несъвършенства и не виждам никаква разлика какво й слагам.Някоя суха кожа сигурно ще “ахне “от хубави продукти, стига да са точните за нея.
Така че аз залагам на поддръжка на поносима цена с максимални концентрации Simple Smile

# 608
snowwhite12, информацията от клипчета в YouTube ли си я набавяш или социланите мрежи? Или това ти е професията? Wink

Ти сама пишеш, че виждаш разлика в състоянието на кожата си, когато използваш определена козметика, но ако можеш да напишеш какви точно проблеми бориш, мисля, че ще бъде по-удачно и по-полезно (защото товаа е разковничето). Simple Smile

# 609
snowwhite12, информацията от клипчета в YouTube ли си я набавяш или социланите мрежи? Или това ти е професията? Wink

Ти сама пишеш, че виждаш разлика в състоянието на кожата си, когато използваш определена козметика, но ако можеш да напишеш какви точно проблеми бориш, мисля, че ще бъде по-удачно и по-полезно (защото товаа е разковничето). Simple Smile

Набавям си информацията от много иэточници, естествено и от интернет. Нямам намерения да убеждавам никого на всяка цена, просто споделям мнението си и участвам в дискусията.

Нямам проблеми, които да боря. Имам добра кожа, на 28 съм. Целта ми е да иэглеждам максимално свежа эа годините си и да предотвратя до колкото мога бъдещи проблеми и приэнаци на стареене. Това е въэможно до голяма степен, не напълно естествено, поне според примерите, които аэ имам в живота си.

Ако имате някакви конкретни питания эа моята кожа, ще ви отговоря, но така эададен въпроса, е доста беэсмислен.

# 610
snowhhite12, и от мен последно, за да не правя спам. Сама пишеш, че нямаш кожни проблеми, така че е трудно да бъдеш обективна.Wink

Едно е да искаш да изглеждаш максимално добре, "свежа" и да "отложиш" признаците на остаряване, което е похвално Simple Smile, но все си мисля, че хора, на които им се е налагало да се справят с проблеми по кожата (каквито и да са) имат по-реалистична представа за козметичната индустрия.

# 611
  • София
Всъщност съставките, които имат реален ефект не са скъпи.
От там насетне всеки си има избора, 20, 200 или 2000.
Аз също обичам да се гъделичкам със скъпа козметика, но не ми е на всяка цена и не отричам евтината.
Единия от трите ми любими околоочни крема е на Балеа, другите са на Есте и Kiehl’s. По нищо не им отстъпва.
И все пак както казва една много красива и секси приятелка на близо 50, в един момент осъзнаваш, че е по- добре да си вложиш парите в някоя процедура, отколкото в някое кремче, естествено ако не са неограничени.
И за съставите не е лошо да се четат, никак не е модерна глупост, аз поне така открих от кое да бягам и кое ми действа добре.
Абе най- важните неща са ген и  слънцезащита.

# 612
Ако знаех колко пари за околоочни кремове спестява един ботокс на пачия крак, хич нямаше да се харча 😆😆😆
Пак се мажа де, то като ти стане навик...
Иначе истински ефект съм видяла от скъпи серуми с ретинол, киселини и вит Ц.
Хидратанти по-лесно се намират и бюджетни. Някои дават по - луксозно усещане и ефект, но ако е само за хидратация, има чудни кремчетаи и за 10-20лв

# 613
snowhhite12, и от мен последно, за да не правя спам. Сама пишеш, че нямаш кожни проблеми, така че е трудно да бъдеш обективна.Wink

Едно е да искаш да изглеждаш максимално добре, "свежа" и да "отложиш" признаците на остаряване, което е похвално Simple Smile, но все си мисля, че хора, на които им се е налагало да се справят с проблеми по кожата (каквито и да са) имат по-реалистична представа за козметичната индустрия.

Не мисля, че темата е ,,Кожната история на Снежанка" 😄😄 . Попита какво боря-каэах ти-нищо. В момента съм с доста добра кожа. В миналото имах акне, писала съм във форума эа това. Имала съм и белеэи. Сега нямам. Правила съм си и продължавам да си правя доста процедури на кожата (не ботокси и филъри, т.к. ,,натурални" процедури). С раэлични коэметични продукти от висок клас и иэобщо с проблемите на кожата се эанимавам от около 20 годишна, когато получих страхотно акне и с което се борех няколко години. Това честно каэано не ме прави по условие раэбирачка. Съвкупност от опит и налична информация е и не само хората с проблеми раэбират от кожа. 😄 Не ми се иэброяват и други примери, както каэах нямам никакво намерение да убеждавам когото и да било в нещо. Който иска-нека вэеме нещо от постовете и дискусията.

# 614
В обгрижването на кожата са нужни само три неща - добро измивно средство, добър хидратант и добра слънцезащита. Три. Изобщо не е нижно да са скъпи. От там насетне всеки от каквото има нужда бори с концентрати, серуми или специални мазила, често медицински, забъркани в аптека и след консултация с дерматолог. Кремчето от 300 лева на Диор (просто пример) е много приятно, с кеф да си го мажеш, но в общи линии ще направи и това, което Нивеята от ДМ. Или поне не е изворът на вечна младост.
И хубав ген е добре да има човек, но след 40 вече се появяват какви ли не нужди.
При цялото ми уважение, на 28 ползвах само и единствено слънцезащита и си миех лицето със сапун.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 08:32 от Iseis

Общи условия

Активация на акаунт