Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 33 320
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 065
Дано сега на Виктория й светне, че трябваше да избере песента, която й посочи публиката на предварителния кастинг!  Imaginery friend! Тъпо решение за growing up с оправданието за уж по-добър стейджинг... Е и какво като беше с най-добрия, като песента ти е слаба ...

# 1 066
30те точки зрителски вот, които получихме са от:
8 от Испания
8 от Великобритания
7 от Кипър
5 от Албания
2 от Сан Марино
общо 30 т

От жури вота съм доволна, от публиката не. Пред нас в класирането има безумни песни. Русия и Украйна с какво са по-хубави от песента на Вики?
Каквото такова.. Представи ни достойно.Heart

# 1 067
  • София
Много грубо звучи това с точенето на лиги. Коментирам, че има хубав профил и без грим ще е като фотомодел.

# 1 068
Да, наистина с Imaginery friend имаше по-голям шанс за по-високо класиране. Виктория пя много по-добре от полуфинала, а букмейкърите почти й познаха класирането(+-1,2 позиции). Радвам се за Италия, така си и мислех, че или те или Франция ще спечели. Добре, че не е швейцареца, не ми харесва как пя, както и външния вид, песента не е толкова зле.

# 1 069
  • Испания
Обявяването на зрителския вот беше пълен пОтрес. Дава основание за манипулации.

Испанците бяха много ентусиазирани от участието на Виктория.

Новини от последния час: Изтече информация за новата карта на Европа след гласуването.

Какво е Португалия? Аз познавам само България.

Изпратих 60 СМС-а заради патриотизма ми. Мнението ми за песента на Виктория хич не е ласкаво, затова и не го споделям.

# 1 070
8 от Испания
8 от Великобритания
7 от Кипър
5 от Албания
2 от Сан Марино
общо 30 т

От жури вота съм доволна, от публиката не. Пред нас в класирането има безумни песни. Русия и Украйна с какво са по-хубави от песента на Вики?

Изненадана съм, че няма точки от Германия. Имаше голяма организация по фейсбук групите и всички гласувахме. Явно не е било достатъчно. Thinking

# 1 071
  • София
Не бях чувала песните на полуфиналите, но Италия ме грабнаха днес. Гласувах в анкетата за тях. Много се радвам, че спечелиха. Рокът наистина е вечен! ❤🤘
Песента на Вики... има толкова прекрасен глас, но така да прилича на Били Айлиш с тази песен... трябваше съвсем друго нещо да изпее. Жалко, защото наистина го може.

# 1 072
  • в 1001-та нощ
Моите фаворити бяха финландците.

# 1 073
  • София
А те гаджета ли са с китариста или бяха сценични целувки това?

# 1 074
Подкрепих Италия в анкетата. Не мисля, че песента е уау, но е приемлива.

Украйна мина напред, защото беше сеир. Публиката харесва сеир. Песента на Виктория може да е много изпипана, но след година-две няма да се помни.

# 1 075
Ето ви го без грим. Blush

# 1 076
  • Вестерос
Дано сега на Виктория й светне, че трябваше да избере песента, която й посочи публиката на предварителния кастинг!  Imaginery friend! Тъпо решение за growing up с оправданието за уж по-добър стейджинг... Е и какво като беше с най-добрия, като песента ти е слаба ...
Да, за какво беше това гласуване тогава, аз за тази Imaginery гласувах.

# 1 077
Туй момче, по което точите лиги, е на 22. Но на останалите от групата повече им личи, че са дечковци.
Мислиш ли, че ако бях на 50 щях да "точа лиги" по 22 годишен? Малко помисли преди да пишеш.

# 1 078
  • София
И на мен ми направи впечатление целувката с китариста. Може за шоуто да е. А може и не, не че е важно.

# 1 079
Скрит текст:
8 от Испания
8 от Великобритания
7 от Кипър
5 от Албания
2 от Сан Марино
общо 30 т

[/spoiler]

Изненадана съм, че няма точки от Германия. Имаше голяма организация по фейсбук групите и всички гласувахме. Явно не е било достатъчно. Thinking
И аз съм изненадана. Толкова българи сме тук! И гласувахме. Е как поне 1 точка не се отчете?!

Общи условия

Активация на акаунт