Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 33 353
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 050
Радвам се за Италия, само защото вокалистът е секси 😃😃😃
Бррр...на мен ми е анти:)))))
Някак тъп сценарий с тези точки, победителите нямаха своя миг на триумф...всичко набързо, давай...

# 1 051
Обявяването на точките беше абсолютен потрес. Не ми харесват на мен италианците, малко садо-мазо ми идват 😂.
Браво на нашето момиче. Много ми се искаше да е по-напред, но се представи достойно.

# 1 052
  • София
Ако си махне грима ще изглежда като фотомодел.

# 1 053
  • София
Някой съсед така изкрещя една италианска псувня (знаете коя), че се събудих и вече знаех кой е победителят…
Добре, че не е Швейцария! Гледам, UK 0+0. Грешка, че участваха тая година, след Брекзит беше ясен тоя вот.

# 1 054
Честито 11 място на България!💗 Успех на Виктория занапред! Много ми хареса момичето🎵🍀🌹👍

# 1 055
Ако си махне грима ще изглежда като фотомодел.
И аз се опитах да му махна грима и обеците и да го облека в нормални дрехи Wink

# 1 056
  • Вестерос
Хахах Тинче Grinning

Дано да не се откажат и да е в Рим догодина, мисля да проуча как да присъствам Grinning

A дадоха ли им награда, че пропуснах да видя?

# 1 057
  • София
Почти си го представих в костюм в реклама на скъпи часовници или подобни мъжки луксозни аксесоари.

# 1 058
Много съм разочарована от гласовете от смс-и. Сънародниците ни в чужбина да бяха гласували за Вики със същия ентусиазъм, с който гласуваха на изборите. А може и да са, но не знаем колко народ е гласувал. Може процентно да са малко.
От победителите съм доволна, макар да предпочитах Финландия. Но съм потресена от издигането в класацията на Украйна.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 02:11 от *Bobby*

# 1 059
  • София
Въобще не са ми секси италианците, особено като накрая се целунаха двамата мъже.

Финландската песен повече ми хареса. И все пак и Италия ми харесаха повече от Швейцария или Франция, така че съм доволна. За Вики се надявах на 8 място, много малко получи от публиката.

# 1 060
Абе хич не е за изхвърляне италианчето

# 1 061
Как се обявяваше досега вотът на публиката?
До 2016 се обявяваше директно събрания вот (СМС+жури) и така се губеше ефектът на изненадата. Като гласуват 2/3 от държавите и вече ти е ясно кой ще спечели.  А сегашният вариант е много по-интересен, че до последно не се знае.

p.s. Иначе през първите няколко десетилетия... докъм 1998 само журита. След като навлизат мобилните комуникации... десетина години са само с СМСи.  После върнаха журитата и направиха смесената система (жури+смси в съотношение 50 на 50) , за да парират малко етническия, гастербайтерския, съседския, религиозния и т.н. вот

# 1 062
Туй момче, по което точите лиги, е на 22. Но на останалите от групата повече им личи, че са дечковци.

# 1 063
  • Вестерос
Ей ви ги в италианския X factor
https://www.youtube.com/watch?v=Z-YTVvUNkNE

2017 г. пише, че са 16-18 годишни ученици Grinning

# 1 064
По-добрият вариант беше. Доволна съм. Като гледах как швейцареца се гласеше за победа, покрай него и французойката се беше надъхала и ми става едно приятно, че никой от тях не спечели. Trollface

11 място е достойно представяне. По-традиция западните държави ни дадоха точки, а съседите не. Но от всички Балкански държави ние сме най-отгоре. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт