Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 208
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 540
  Фло Райда пък си няма идея къде се намира. Grinning

# 541
Е, разликата е само в някакви си 3-4 букви все пак... Stuck Out Tongue Winking Eye Да не го изморяваме човека с мислене...

# 542
Е, разликата е само в някакви си 3-4 букви все пак... Stuck Out Tongue Winking Eye Да не го изморяваме човека с мислене...
Да сега където Амстердам, там и Ротердам Grinning Кой знае колко парички е получил, за да пее със Сенхит.

# 543
За която по време на полуфинала все се чудех дали няма да и' излезе нещо изпод деколтето... Joy Мернах в Туитър, че по време на репетицията за журитата въртящата и'  платформа продължила да се върти вместо да спре...

# 544
Бе тия от Кипър имат ли година, в която не са с крадена песен?

# 545
  • Вестерос
Егати краденето, сега видях клипчето 🙄

На Нетата кокошка не знаех, че е стигнало и до плащане, егати

# 546
Здравейте, някой има ли идея колко струва да се изпрати смс от чужбина, по-конкретно Нидерландия?

# 547
Здравейте, някой има ли идея колко струва да се изпрати смс от чужбина?
За Италия е 0,50/0,51 € според оператора. За другите държави не знам.

# 548
Водещите ги бяха наредили, като аптекарски шишета
Тази Ники сега я загледах, Ами не ми прилича на мъж. Да едра е, но пък ..хормоналната терапия явно си е свършила работата.

# 549
  • София
Кипър са ми слабички и монотонни… :/

# 550
Чух защо казват, че кипърската песен е плагиатствана. Наистина в припева прилича на Bad romance на Лейди Гага. Даже пее като нея.

# 551
Водещите ги бяха наредили, като аптекарски шишета
Тази Ники сега я загледах, Ами не ми прилича на мъж. Да едра е, но пък ..хормоналната терапия явно си е свършила работата.
Тя е започнала с хормоналната терапия още на 14 и е напълно преобразена вече

# 552
Симпатична ми е Ники. Сега я загледах, аз като цяло не обръщам внимание на водещите.

Кипър пя по-слабо от полуфинала. Песента ми е 1:1 с на Гага, не знам защо не са ги дисквалифицирали.

# 553
  • София
На Албания песента ми допада, визуалните ефекти даже още повече. Ама не е като за Евровизия…

# 554
  • Вестерос
Нищо особено не е Албания.

Общи условия

Активация на акаунт