Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 265
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 390
  • SF
Адреналина е класическа евровизионна песен. Напомня ми на 10 други, които са спечелили - Елена Папаризу, Руслана и от сорта. Напипали са формулата на евровизионния успех! Или яко хард рок, за да е различно и да отнесе главите (наричали са го протестен вот срещу евровизионните песнички-чудеснички), или някоя забавна луда песен с фолк мотиви.

Можете ли да затананикате песента на Португалия, която спечели пред нашата на Кристиян Костов? Сещате ли се коя е тази песен, без да си я пуснете за прослушване?

# 391
  • DE
Е не, португалеца спечели с личната си драма, всички знаят. Дано се е оправило момчето, но ако не беше болен и с тениска "Добре дошли бежанци" никой нямаше да му обърне внимание Rolling Eyes
Иначе песента му беше много добре изпята от сестра му, даже ми хареса повече от неговото изпълнение.

# 392
Аз се сещам. Но си е заспал песен. Не е песен победител.
На мен любимите ми песни победители са Молитва на Мария Шерифович и Fairytale на Александър Рийбак. Две напълно различни като стил песни, но много запомнящи.
Истината е, че последните 7-8 години са си все както някой се изрази джънк песни. За бърза консумация и след финала на конкурса се забравят.

# 393
А някой може ли да затананика "1944" на Джамала, която спечели преди 5 години?  Хахаха... За сметка на това веднага мога да затананикам тези, които останаха на второ, трето и четвърто място през въпросната година: на австралийката Дами Ин, на Сергей Лазарев и на Поли Генова

# 394
  • SF
Молитва, Лане мойе и една песен на Босна и Херцеговина, не се сещам заглавието (Голубе...), но ще я потърся в нета и на Елена Папаризу са ми много знакови песни на Евровизия.

От победителите харесвам много Еуфория.

# 395
На мен 1944 след много слушане , дали от облъчването тогава по радиата ( че основно там я пускаха) започна да ми харесва.
Но като кажеш Джамала първо се сещам за голия з@дник на следващата година при нейно изпълнение. Не за "1944".

# 396
Гледах изпълнението й на запис и единственото, което не ми хареса, е облеклото.
Тая пижама изобщо не върви на тези обувки. С обувките можеше други дрехи да носи. За пижамата не намирам оправдание или аксесоар, с който да стане приемлива.
Който й е избрал дрехите (и в комбинация с обувките), е за критика.

Иначе чух, че норвежката коментаторка много ласкаво се е изказала за песента и че на певицата баща й е получил АЛС диагноза миналата година и затова тя имала негова снимка на сцената.

# 397
  • София
Да, баланс трябва, като изпълнение, мелодия, стайлинг, сценични ефекти...Да не е някаква бутикова песен, но да не е и прекалено натруфена... Нещо като песента и презентацията на Монс 🥰 ... с мелодия, с послание, с ефекти ..и с хубав мъж, който да я изпее, разбира се .. Еталон за победител.

# 398
Аз пък с този аутфит си я представям боса. А самото представяне ми е като част от сън. А бе баш Питър Пан.

# 399
  • SF
Виктория не е много висока и стройна и тази пижама до коленете я направи да изглежда квадратна. Идва ми да я преоблека за финала. Какъв да е костюм от нормална стегната материя, комбиниран с тези обувки, ще стои по-добре от авганската дрипа.

# 400
Аз не мога да си избия от главата тази пуста "Мата Хари". Grinning От два дни си я тананикам и искам да спре най-после тази музикална инквизиция.
Не харесвам песента на Виктория, но се радвам, че отива на финал. Съвсем друга е тръпката, когато има наш участник. За победа е абсурдно да се надявам, но и влизане сред първите десет ще е добро постижение. И миналогодишната песен на Виктория не харесвам особено, но тя беше с класи над тази.
Тоалетът ѝ никак не ми допадна, особено маратонките. По-добре да беше боса.
Много ме е яд, че Австрия отпадна, хареса ми песента.

# 401
Норвежкият Тикс и азербайджанката си имат някаква закачка. Той й бил занесъл букет цветя, а тя била казала, че е много симпатичен.
Той казал, че е искал да се срещне с някои от участниците и тя е била една от тези, с които искал да се срещне.

# 402
  • София
... Можете ли да затананикате песента на Португалия, която спечели пред нашата на Кристиян Костов? Сещате ли се коя е тази песен, без да си я пуснете за прослушване?
Тогава си беше очеизвадно, че Кристиян Костов беше победител но дадоха победата от съжаление на португалеца, което беше много неприятно, защото според мен португалския изпълнител буквлно беше използван.

# 403
  • Radnevo
Дизилер, напълно съм съгласна с теб. Мен много ме е яд за Виктория. Заради залитането ѝ по Айлиш. Впрочем Билито , ако не се лъжа има песен с подобно заглавие.
А за Bones, ,наистина им липсваше синхрон на живо. Иначе песента ми е много любима и до днес си я слушам.
А той Васко от С.М. нямаше ли бг паспорт Wink И песента не му е лоша. Макар, че май повече харесвам тази му от миналата година.
Харесват ми Швеция , Норвегия и Финландия. Дори и Дания ми хареса на живо. Жалко , че не се класира.

Билито тепърва ще има песен с подобно заглавие, съвсем наскоро излязоха имената на предстоящите й песни... Това е само един пример за неадекватността на продължаващите сравнения...

# 404
Дреме ѝ на Били за наша Вики. Все пак тя е звездата. Ласкателство е да я копират. Впрочем Роксен от Румъния също копира Айлиш, но не е чак така осезаемо. Нейната песен ми допада много повече от тази на Вики. Жалко , че не се класира за финала.

Гледах една класация за песни получили 0 т. От 1975 до днес. Изненадах се, че Краси Аврамов не е вътре.

Общи условия

Активация на акаунт