Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 087
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 900
  • Вестерос
На детската като беше кой от България пя по време на гласуването?

# 901
На детската като беше кой от България пя по време на гласуването?
Май Поли Генова и Крисия.

# 902
  • DE
А, и на италианеца му нищо Heart

# 903
Дайте да залагаме ние на кое ще сте.

Аз мисля, че на 8-мо.

Аз мисля, че ще сме на 6, 7 или 8 място.
За първото място...не знам, опасявам се, че ще спечели чудовището от Малта.
А за последното място - Германия

# 904
  • София
Сетих се, сръбкините са като утроена реинкарнация на Лепа Брена.
А така, както го бяха дали белгиецът, приличаше на подмладен Дейвид Хаселхоф (спасители на плажа).

# 905
Кой ли ще говари от нашето студио?!
За нас се надявам да влезем в 10-ката. Примерно 9то място. Дано сме по-нагоре все пак, ама...
Не мога да повярвам, че според букмейкърите Сан Марино и Португалия са преди нас. А пък Украйна ги дават 4-ти. Дано не познаят.

# 906
Германия и Исландия са моите фаворити за последното място. Малко след тях са Молдова и Украйна.

# 907
  • София
Абе Гуна Иванова ли седи до Виктория на масите дето са пред публиката.

# 908
Украйна ще е последна.
Знам,че Русия няма да и даде точки,но и те няма да и дадат също.

# 909
  • Норвегия
Личен фаворит ми е Финландия.
С цялото си сърце и СМС-и подкрепих само Вики. Тя заслужава отделен пост, може би утре.
Много фалшиво пеене, копи-пейст, бляскави и оскъдни тоалети (пффф...) и песни лишени от ясни и силни послания - това е Евровизия 2021 през моите очи.
Франция - много френска песен, жалко че нямаше кой да я изпее с пълен глас. Португалия ми е Анастейша. Италия - диво сексапилен вокал и до там. Русия - не помня по-слаба тяхна песен. Испанската ми хареса. Исландците - много приятна песен, но не мога да се оттърся от хореографията. Норвежецът преиграва и злоупотребява с експлоатацията на синдрома на Турет.
Въобще след Салвадор Собрал тенденцията е да се изтъкне лична драма в живота на участниците - Тикс, испанецът, Вики - на нея й съчувствам най-искрено и пожелавам здраве на нея и близките й.

# 910
Кой ли ще говари от нашето студио?!

Щерката на Розмари Драгнева от БНТ (която обикновено е в българското жури на Евровизия). Демек фалшивото Йоанче от Евровизия 2008

# 911
Абе Гуна Иванова ли седи до Виктория на масите дето са пред публиката.

Това е Геновева (мениджърката й), която никога не се гримира и е винаги с панталони. Прави си сметка Grinning

# 912
  • SF
Вики вероятно ще е 10-12 място, но много искам да е в топ  6!

# 913
  • София
Тази песен сега от покрива много по-добре ми звучи.

# 914
Абе привидя ли ми се Филип Киркоров в екипа на Молдова? Или и този е бил копи-пейст? Тази година такова плагиатство на визии и мелодии, че думи нямам. Макар че то всяка година си има по някой изкопирал.

Общи условия

Активация на акаунт