Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 998
  • 888
  •   1
Отговори
# 435
Сорша, аз един живот живея. Кой как се сърди, много ми е зор. На мен ми се живее и си го казвам. Аз никога за нищо не се сърдя.

# 436
ARIA*, аз не познавам мъж Стрелец, който да не налита на всичко де що е живо в женски вариант. Grinning В по-младите им години не се интересуват толкова от жени, играят, правят простоии, напиват се, лигавят се и прочие. Ама особено след като минат 30 - глей' к'во става. Grinning Нямат спирка. На мъж от тази зодия никога не вярвай на това, което ти говори, особено що се касае до чувства.

# 437
Сорша, аз един живот живея. Кой как се сърди, много ми е зор. На мен ми се живее и си го казвам. Аз никога за нищо не се сърдя.
Еваларка ти бичим... (както казваше един квартален 🤣)
Помня случай още в началото, без дете. Рожден ден моя много близка приятелка. Той не иска, не познава никой. Ама много му далече. Ама мястото не му харесва. И много уморен е, освен това. Казвам му, че не е задължително да идва с мен, тогава. Щом не се чувства ок. Съгласи се.
После 3 дни не ми говори, че съм отишла изобщо. 😂То да го изтърпиш ден да ходи около теб като слон, да блъска вратички на шкафове, да се прави, че те няма. Не издържах - аз вдигнах скандала, той нищо не бил казал, но все пак не съм се съобразила с неговата умора, неудобство от това излизане и съм можела, ако държа на него да си остана вкъщи и да си мълчим заедно. 🤣🤣🤣🤣
Не мога да търпя аз това. Наричам го пасивна агресия. Да ме пита човек как не му бих шута още тогава, а го търпях толкова години.

# 438
ах, да бе, стрелците не били директни
баща ми беше стрелец, там език по- бърз от мозъка
колежка стрелец: 'изплюй си дъвката, дразниш ме като правиш балончета'
гадже стрелец: ' хайде нали си тръгваш, няма да се сбогуваме 10 минути' ( най- полезен житейски урок, от него се научих да не разтеглям сбогуванията и да ги превръщам в житейска драма... хайде чао, целувка и нали ще се видим пак след два дни, к'во сега ще се лигавим 😛)

# 439
Директни, но и ужасно нетактични - чак до грубост. Не искам такъв тип директност.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 22:35 от Rosita

# 440
Аз Стрелците не мога да си обясня защо се водят огнен знак честно казано. Нито са хора на действието, нито са директни, нито умеят да направят нещо самостоятелно.

аз на това отговарях
а са самостоятелни до самодостатъчност

# 441
  • Тра-ла-ла
Сещам се за нещо, което не знам дали сме обсъждали. Как мислите, огнените зодии най-бурно ли преживяват разочарованията в любовта Grinning
Огнените зодии най-много ще държат да изглежда, че не им пука Joy Ако ще и вътрешно да кървят. Бурно преживяват нараненото си его. Не толкова от сантиментално съжаление по изгубената любов....

# 442
Баш. Тамън това обсъждах с дружка тия дни. Не можеш е така да го режеш Joy Как така ще ме зарязва Пенка, няма да е Joy Ще я зарежа аз, ако ще и след пет години още да е Joy

# 443
  • София
Аз Стрелците не мога да си обясня защо се водят огнен знак честно казано. Нито са хора на действието, нито са директни, нито умеят да направят нещо самостоятелно.
Огнени, ама подвижни, не кардинални. Simple Smile
Стрелците са ми тъмна Индия. Всички, които познавам, имат леко психарска нотка.
От недолюбваните тук зодии харесвам само девите. С мен никога не са се държали критикарски или грубо.

Огнените по принцип никога не са ми били интересни, защото са прекалено директни и открити, някои и хиперактивни, но започвам с времето да ги оценявам. Досега не съм виждала огнена зодия да се влачи по корем след раздяла. Вътрешно- не знам.

# 444
От недолюбваните тук зодии харесвам само девите. С мен никога не са се държали критикарски или грубо.

Огнените по принцип никога не са ми били интересни, защото са прекалено директни и открити, някои и хиперактивни, но започвам с времето да ги оценявам. Досега не съм виждала огнена зодия да се влачи по корем след раздяла. Вътрешно- не знам.
Аз пък точно затова ги харесвам, мразя завоалираното безразличие и фалш при Близнаци или типичната безчувственост и студенина на раците.
При Рак и Дева имали един егоцентризъм, който даже надминава моят водолейски такъв. Simple Smile

# 445
  • София

Иначе като сме заедно, не спира да ме гушка, да ме гали и целува, това е мнооого, ама много разтапящо и сладко, освен това винаги спя на рамото му, което не се е случвало с предишните ми гаджета.
Абе много е нежен, много е чаровен, много е харизматичен, усмивката му е просто жестока, освен това има едни дълги мигли и като ми премига с тях, ми притреперва...

Обаче тази неяснота ме убива!
Ох, четох назад историята. Водните мъже, може би с изключение на скорпиона чат-пат, играят тези игрички- да ти влязат под кожата и да ти припърхват с мигли (вече тотално са се оженчили явно, щом и пърхането с мигли взеха Joy , а едно време мъжете притреперваха от пърхане с мигли ), да си те консумират, дали сексуално или емоционално, а ти да си пилееш времето. Щом е неясно, значи е .... ясно Simple Smile
Раците трябва мнооого да ги ръчкаш, за да стигнат до нещо. Тези от примерите са били рязани или нещо (пре)възбудени. По принцип са мудни, неясни, чаровни и не се дават. Искат жената да ги ухажва. А теб като те чета, искаш еднорози, дали ти е окей да ухажваш, не зная.

# 446
Хаха, аз съм Стрелец. I have a gun in my hand.
Не дразнете хора, които държат оръжие в ръка ! В Англия с мъжът ми се запознахме с един местен астролог и си правихме съвместимост. Та, на майтап аз го питах чия зодия е по-силна между Стрелец и Лъв. И той ми каза, че Стрелеца е най-силната зодия от целият зодиак, по-силна от Лъва дори. Нещо свързано с Юпитер било. Той каза, че вероятността да спечелиш битка срещу Стрелец е много малка, защото освен, че са получовек полукон и трудно ще го надбягаш, държи лък и се прицелва много точно.

# 447

И вътрешно не. Затваряме страницата и това е.

# 448
Buttercake,  Лъв и "силен" в едно изречение е голям майтап. Ако ще сравняваме с Лъв всички зодии, всеки ще е по-силен. За мен това е една от най-слабите зодии, мъжете не могаг никога да са категорични, не вземат бързо решения, освен ако не е за нещо екцентрично, с което да се сдобият. Много скучно. Жените са доста по-добре, страхотни приятели и подкрепящи, Стрелците са доста по-слаби в това.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 09:53 от Rosita

# 449
А, не е така, не съм съгласна с теб за мъж Лъв. Аз пък се възхищавам на мъжа ми. Направо е магьосник. Няма нещо, което да е решил и да не го е постигнал. Невероятно тъпелив и последователен в преследване на целта. Могат да минат години. Обаче, той е адски харизматичен и хората буквално са запленени от него (а жените падат в плен на неговият чар). В негово присъствие и най-скромната мацка започва да кокетничи и да флиртува. Някакси сами му предлагат да му свършат няква услуга безплатно. И това се случва ежедневно, в магазина, на почивка, в държавната администрация, а в работата да не говорим. Просто жените се пънат да му се харесат. Аз също неведнъж съм се възползвала от разни негови обожателки в моята работа. Примерно, съдействали са ми за сделки, уреждали са ми срещи с директори, които иначе трябва да чакам година и може изобщо да не се осъществи. Аз, когато трябва нещо важно в училището на децата го пращам него и естествено, ако са ми отказали на мен директорката или класната, на него не му се отказва. Аз го бъзикам, че е като холувудска звезда, щото отвсякъде фенки, дето все ми казват, че мъжът ми е страхооотен !!!
Повярвай ми, усещам че живея с истински Цар !!

Общи условия

Активация на акаунт