Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 998
  • 888
  •   1
Отговори
# 450
  • Враца
Както се казва, Земя спри да сляза. Това го забелязвам и при други двойки в които единият е Лъв, започват да си вярват, че са нещо неповторимо. Тази лъвска гордост..... обаче повечето са много шум за нищо. Само се изтъкват и повтарят едно и също нещо до откат.
За стрелеца, за какво са най-силната зодия, като в повечето време използват тази сила да мачкат, а за грубиянщината им да не отварям дума.

# 451
Няма място за сърдене според мен. За всеки влак си има пътници. Всички изказваме мнение, аз разбирам и това, че мъжете на ССФ са по-по-най, но позволи да не сме съгласни с всички мнения. Ако трябваше да се цупим за всяка тема особено тук…

# 452
И моят мъж е Лъв, обаче точно тази показност, на която държи толкова много, не един път ме е изкарвала извън релси. Имала съм втрещяващи случки, заради това. Обаче е в пъти по-начетен и съобразителен от много други мъже. Подкрепям и buttercake за това, че е търпелив и методичен. Даже в момента точно това си припомням, колко лесно и как някакси от само себе си ни се разви връзката. Обаче си остава гъзарче и това е.

То и заради това мъже Стрелци и Лъвове не могат да се дишат. Такъв смях пада като гледаш как мъже от тези две зодии се хващат за гушите и се борят за надмощие, че чак не е за вярване. Grinning

# 453
Или както се пее в една песен - Only one of us gon' make it out alive and it's not you
А иначе като споменахте психопатско - https://onedio.co/content/fbi-shares-statistics-which-zodiac-sig … t-dangerous-13219

А всъщност какви още по-огромни задници може да бъдем Стрелците, ако все пак поне мъничко не се съобразявахме с чувствата на останалите и не си прехапвахме езика. Предполагам всеки от нас се чувства потиснат от този факт да си го излее качествено, но лошото е че дори друг Стрелец дори няма да изтърпи.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 12:58 от evencee

# 454
  • Бургас
Скрит текст:
А, не е така, не съм съгласна с теб за мъж Лъв. Аз пък се възхищавам на мъжа ми. Направо е магьосник. Няма нещо, което да е решил и да не го е постигнал. Невероятно тъпелив и последователен в преследване на целта. Могат да минат години. Обаче, той е адски харизматичен и хората буквално са запленени от него (а жените падат в плен на неговият чар). В негово присъствие и най-скромната мацка започва да кокетничи и да флиртува. Някакси сами му предлагат да му свършат няква услуга безплатно. И това се случва ежедневно, в магазина, на почивка, в държавната администрация, а в работата да не говорим. Просто жените се пънат да му се харесат. Аз също неведнъж съм се възползвала от разни негови обожателки в моята работа. Примерно, съдействали са ми за сделки, уреждали са ми срещи с директори, които иначе трябва да чакам година и може изобщо да не се осъществи. Аз, когато трябва нещо важно в училището на децата го пращам него и естествено, ако са ми отказали на мен директорката или класната, на него не му се отказва. Аз го бъзикам, че е като холувудска звезда, щото отвсякъде фенки, дето все ми казват, че мъжът ми е страхооотен !!!
Повярвай ми, усещам че живея с истински Цар !!
Добре, че си Стрелец и си над нещата, много други не биха издържали  Smile

# 455
Скрит текст:
А, не е така, не съм съгласна с теб за мъж Лъв. Аз пък се възхищавам на мъжа ми. Направо е магьосник. Няма нещо, което да е решил и да не го е постигнал. Невероятно тъпелив и последователен в преследване на целта. Могат да минат години. Обаче, той е адски харизматичен и хората буквално са запленени от него (а жените падат в плен на неговият чар). В негово присъствие и най-скромната мацка започва да кокетничи и да флиртува. Някакси сами му предлагат да му свършат няква услуга безплатно. И това се случва ежедневно, в магазина, на почивка, в държавната администрация, а в работата да не говорим. Просто жените се пънат да му се харесат. Аз също неведнъж съм се възползвала от разни негови обожателки в моята работа. Примерно, съдействали са ми за сделки, уреждали са ми срещи с директори, които иначе трябва да чакам година и може изобщо да не се осъществи. Аз, когато трябва нещо важно в училището на децата го пращам него и естествено, ако са ми отказали на мен директорката или класната, на него не му се отказва. Аз го бъзикам, че е като холувудска звезда, щото отвсякъде фенки, дето все ми казват, че мъжът ми е страхооотен !!!
Повярвай ми, усещам че живея с истински Цар !!
Добре, че си Стрелец и си над нещата, много други не биха издържали  Smile
Защо ? На мен ми е приятно, че той е толкова успешен, а и всичко, което той постига е за мен и децата.

# 456
Изненадвате ме стрелците в темата. Винаги съм мислела, че егото и чувството за величие на светлинни години от реалността, вас някак са ви подминали и са кацнали при другите огнени другарчета. Да, ама не, дет’ се вика. Човек с качества и самочувствие си личи и без да се изтъква във всяко изречение, обратното е отблъскващо - без изключение.

Мен ме кефят мъжете лъв - срещала съм все улегнали и здравословно самоуверени екземпляри. Познати жени лъв, обратно - самонадеяни, с претенции, а същевременно скромни качества и умствен капацитет.

# 457
  • София
Жените се пънат да му се харесат и си късат сутиените като го видят. Игривчо е малко той. Е да де, те сами, той просто е Аполон. Да, ама не..

# 458
Е, как бе, при Стрелеца его да искаш. Досущ като Овенското. Нищо не ни е подминало.
И аз бях на път да напиша, че такъв Лъв няма да търпя и най-вероятно наистина няма. После се сетих за моя - бивш спортист състезател, признат не само у нас ... ама айде стига с хвалебствията, та явно обичаме мъже трофеи. С тая разлика при мен, че въобще не забелязвам и не ме вълнува дали някоя ще си къса сутиена за него. Той си живее на тия стари лаври, за мен си е абсолютно Козирожко дърво.

# 459
Че то аз, дето хич не съм ревнива, сега се замислих как се живее с толкова харесван от жените мъж.Joy

# 460
Не знам дали е точно ревност, по-скоро не, но драмата и напрежението покрай такива мъже ми идват нанагорно. Мъж с хиляда обожателки и изкушения покрай него - айде не, обичам си спокойствието. Не че моят не е готин 😛🤣, но просто някак…не изпраща такива сигнали на жените и те стоят на разстояние.

# 461
Именно, мъжете зодия Лъв все изпращат сигнали на всички, че са твърде куул, вижте ме, аз съм най-добрият. И аз не бих могла да живея с такъв, и не, не е ревност това, изнервящо е.

# 462
  • София
Не знам дали е точно ревност, по-скоро не, но драмата и напрежението покрай такива мъже ми идват нанагорно. Мъж с хиляда обожателки и изкушения покрай него - айде не, обичам си спокойствието. Не че моят не е готин 😛🤣, но просто някак…не изпраща такива сигнали на жените и те стоят на разстояние.

Много ясно. Имам приятел, който е като от списание и според мен супер секси мъж (странна риба за протокола), ама не забърсва всяка фльорца. Външните дадености нямат значение, има си хора, дето постоянно изпращат сигнали "налази ме, обърни ми внимание, хайде де".

# 463
  • ...на безопасно
Да споделя за Рачо прясно...
От няколко дена сме изпокарани.
Няма друго такова жестоко, студенокръвно, себично, темерутесто, безчувствено същество!
Ако някой е изпълзял от подземното царство, да ме прощавате...е тоз рак....

# 464
За мен няма драма или напрежение. Нормално е жените да го харесват, той наистина е много хубав и много чаровен, пръска сексапил. Това е моят мъж, аз съм се влюбила в него, такъв какъвто е. И той в мен. Може би е било напълно естествено да се влюбя в него, защото той е всичко, което съм търсила у един мъж. Междудругото, баща ми е абсолютно същият (Стрелец) Вероятно в моето съзнание така се е оформил образа на мъжа. Те много си приличат. Харизматични и желани от жените и то без да полагат някакви специални усилия, напълно естествено им се получава. Аз не съм ревнувала, може би защото моето сърце е напълно убедено, че той обича само мен и някакси ревността не може да се зароди, което е добре, защото аз не понасям ревнивите хора и дори не мога да си се представя такава.

Общи условия

Активация на акаунт