Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 000
  • 888
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Да споделя за Рачо прясно...
От няколко дена сме изпокарани.
Няма друго такова жестоко, студенокръвно, себично, темерутесто, безчувствено същество!
Ако някой е изпълзял от подземното царство, да ме прощавате...е тоз рак....
Ти ли го поряза, или той - теб.

# 466
  • ...на безопасно
Ааахаха...ми как да кажа.
Възроптах, че не ми обръща внимание...и се почна.
Състоянието, дето му викам "в блатото". Пълна апатия, държи го два три дни. И ме вбесява.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 20:00 от а Kеа?

# 467
  • Бургас
Скрит текст:
А, не е така, не съм съгласна с теб за мъж Лъв. Аз пък се възхищавам на мъжа ми. Направо е магьосник. Няма нещо, което да е решил и да не го е постигнал. Невероятно тъпелив и последователен в преследване на целта. Могат да минат години. Обаче, той е адски харизматичен и хората буквално са запленени от него (а жените падат в плен на неговият чар). В негово присъствие и най-скромната мацка започва да кокетничи и да флиртува. Някакси сами му предлагат да му свършат няква услуга безплатно. И това се случва ежедневно, в магазина, на почивка, в държавната администрация, а в работата да не говорим. Просто жените се пънат да му се харесат. Аз също неведнъж съм се възползвала от разни негови обожателки в моята работа. Примерно, съдействали са ми за сделки, уреждали са ми срещи с директори, които иначе трябва да чакам година и може изобщо да не се осъществи. Аз, когато трябва нещо важно в училището на децата го пращам него и естествено, ако са ми отказали на мен директорката или класната, на него не му се отказва. Аз го бъзикам, че е като холувудска звезда, щото отвсякъде фенки, дето все ми казват, че мъжът ми е страхооотен !!!
Повярвай ми, усещам че живея с истински Цар !!
Добре, че си Стрелец и си над нещата, много други не биха издържали  Smile
Защо ? На мен ми е приятно, че той е толкова успешен, а и всичко, което той постига е за мен и децата.

Ами повечето жени ще ревнуват и с право, на такъв вървежен мъж сигурно сами му се предлагат жените, той дали ще има достатъчно морал и вярност да устои?.
Дори и да не го ревнуваш като жена, като човек може да изревнуваш, че цялото внимание отива към цар Лъв , а ти оставаш в сянката му.Човещинка е.
Но ако наистина си философски настроен и над тези човещинки, което само една много широка скроена душа би могла да бъде.За мен това са или жена Водолей, или Стрелец, евентуално и някоя Риба..

# 468
  • Тра-ла-ла
И Козирожките имат силата да понесат Цар Лъв. Не защото са широко скроени, а защото 1во не са чак толкова чувствителни, за да изстрадват всяка ревност. 2ро - защото са мъжки момичета. 3то - защото си гонят глобалните целите от връзката.

# 469
И четвърто - защото понасят всичко по принцип Laughing

# 470
  • София
Ааахаха...ми как да кажа.
Възроптах, че не ми обръща внимание...и се почна.
Състоянието, дето му викам "в блатото". Пълна апатия, държи го два три дни. И ме вбесява.
Ясно, той се е "провинил", но магически някак ТОЙ е обиденият. Вместо да се реваншира, се сърди. Ами... така са мъжете раци, свиквай. То и жените малко, ама при нас излиза на преден план майчинският инстинкт в такива моменти.

# 471
  • София
Ох, много ме забавляват последните страници.
Моя стрелец също си мисли, че е единствен по рода си и никой не може да го измести, аз имам връзка с друг от близо година, но той все още си мисли, че е за да го дразня и реално аз за друг освен него не мога да мисля. Той коли и беси в неговата глава.
Това е най- остро реагиращия на сийн мъж Grinning

Иначе мен Лъвове ме преследват напоследък, ужасни лепкави и досадни са и факта че се опитвам да им обясня, че не съм на пазара не помага. Те са по- добри от наличния и аз трябва да се осъзная… естествено не съм единствения обект на тяхното внимание Joy

# 472
  • ...на безопасно
О, един скопионострелец имах и той така.
Вече бях бременна от друг, а той ме следеше по сокаците да ме убеждава колко е неповторим.

# 473
Жените се пънат да му се харесат и си късат сутиените като го видят. Игривчо е малко той. Е да де, те сами, той просто е Аполон. Да, ама не..
Аз съм с лъв момента. Има закачливост, но и жените му се бутат. Казва си "аз секс не си търся, те си търсят от мен".
Иначе всички лъвове мъже, които познавам са "look at me, look at me, LOOK AT ME!!" - мотор, парапланер, скокове от самолет, скъпа кола,  певец, ...

Не знам обаче колко притежават чувствителност и дали биха страдали от раздяла. С един приключих след много кратка връзка, само "Добре", нищо повече, без грам драма, без "Ама защо".

"Рак" и "пасивна агресия" за мен са синоним. Един чак ме следеше виртуално къде съм ходила по отзивите в гугъл. И пращаше скрийшотове, сякаш аз не знам, че съм била там. Пък то излезе тъънък намек "ето, ходиш там с друг, не с мен/вместо с мен". Друг, пак рак, след едно кафе ме кани с него на Нова Година (която беше след 3 месеца) в чужбина, ако съм решила да дам шанс, да го имам предвид..Да бе.

Иначе,  и аз като скорпион, си мълча и искам да ме питат защо Smiley

П.П. Два стрелеца гушкави имах, сегашният лъв също прегръща много. По повод момичето, което се радва, че "нейния" рак я гуша по цял ден.

# 474
  • София
За мен най- тежък случай и непробиваем е стар ерген Дева. Раците поне са семейно ориентирани, можеш да ги прилъжеш с нещо, а това ни се води, ни се кара. Ни любов му трябва, ни секс,  живее си като монах отшелник, трупа пари, чисти и това е. Радост и щастие за наследниците.

Ааа, Нина, направо ми напълни душата с това описание на Девата.
Абсолютно точно е!
Вечер иска само да вечеря, да гледа новините, да пие 2 ракии и да ляга да спи, обърнат на другата страна и завит, да не би случайно да му бръкна под завивката Smile
Иска разбира се и да му се готви, да си хапне сладко и ако може манджа по два пъти да не се яде, само веднъж, че после му омръзва. Кой е длъжен да готви всеки ден различна манджа и то след работа, когато човек е изморен и се прибира в 19.30 ч. В колко часа ще стане това ядене?
А и на мен не ми ли писва, че той не иска нищо друго да прави, освен да яде и спи???
Няма ласка, няма погалване, няма докосване, няма целувки, само докосване по устните за 1 секунда, че аз с приятелките си по-страстно се целувам Sweat Smile
Направо е ужас!
Старческа скука на квадрат. Не иска и да излиза на разходки, на пазар, иска само да си седи вкъщи да чисти, да храни рибките и да си говори с тях безмълвно Wink
Ако пусна някое предаване, веднага то е феминистично и/или гейско и не може да го гледа, иска да сменя канала.
На море по цял ден чете книга, обърнат на другата страна.
Викам "абе ей, човек, защо не си дойдеш сам на почивка"? И без това си имаш индивидуална програма...

# 475
  • ...на безопасно
Ааа, момичета, това последното е валидно не според зодията.
Голям процент от мъжете са така. Моя и той. Гледат си само рахатлъка.

# 476
  • София
Flower , една от основните причина да прекратя семейна връзка с Дева беше тази
Не си представих живот без любов .
Навярно съм идеалист или наивник , ама хич не ми пука , искам човекът до мен да ме желае , да ме хваща за ръка и целува .
Тва е където искам от скапаните мъже , другото буквално сама си го правя. 😇
Дева с асц стрелец , луна във Водолей  го казва

Имам двама козирози приятели между другото , наблюдавам ги във връзките им.
Те определено горят за тия жени+ много шекспирови драми на любов и СМЪРТ и чест ! 😀

# 477
  • София
Flower , една от основните причина да прекратя семейна връзка с Дева беше тази
Не си представих живот без любов .
Навярно съм идеалист или наивник , ама хич не ми пука , искам човекът до мен да ме желае , да ме хваща за ръка и целува .
Тва е където искам от скапаните мъже , другото буквално сама си го правя. 😇
Дева с асц стрелец , луна във Водолей  го казва

Имам двама козирози приятели между другото , наблюдавам ги във връзките им.
Те определено горят за тия жени+ много шекспирови драми на любов и СМЪРТ и чест ! 😀

Абсолютно!
Особено ако една жена е по-емоционална, е много трудно да си представи живот без любов.
Девата ми заяви, че бракът бил сделка, договор, гледа си само себе си, хич не му пука, че имам нужда от разходка след работа, иска манджа, ядене и ракия, иска да му е спокойно и да си чете книжки.
И аз съм малко идеалист, навярно, но какво лошо има да прояви и малко нежност, да ти се порадва мъничко Sad
Искат от нас вече и да работим, и да домакинстваме, и да готвим, и да чистим, и да перем, и деца да гледаме, и да изглеждаме секси, и да сме винаги усмихнати и в кондиция, но ако ние поискаме нещо мъничко - само сме били мрънкали, много неща сме искали...

# 478
  • София
Много хубаво не е на хубаво.
Скорпито ако може да ми виси на врата 24/7 и само да ми повтаря колко много ме обича.
Но не си представям да си прося нежност, целувка и внимание.
И макар често да ми е въз множко, и овенската ми всестранно развита личност да е ангажирана с друго, гледам да не се сопвам, че да не ми спрат кранчето Laughing

# 479
По повод мъжете Деви мога да кажа само, че притежават много скрита злоба, която в действителност малко хора виждат в тях. Много често са объркани и не знаят точно какво искат. Или ако искат нещо - цената и усилията, които трябва да положат им идва изнанагорно и се отказват (това важи и за връзки, бизнес, развитие, работа, каквото се сетите още)...
Заради това и толкова отрано започват да се държат като сърдити старчета. Критикарството им е породено точно от това. И голяма част предпочитат да го карат на сигурно, за да знаят, че поне имат нещо в този живот. И само гледат в чуждата паница, и мрънкЯт и се вживяват като крайна истанция по всички теми. Grinning Grinning Grinning

По принцип представителите на подвижните зодии имат тенденция към промяна на мислене, ценности и амбиции, което ги прави ненадеждни.

Общи условия

Активация на акаунт