Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 000
  • 888
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз съм подвижен знак и обожавам това 😀
Не сме ненадеждни , по скоро даваме шансове , даваме и после чао !
Имам учителка лъвица , та тя ми каза
- виж Уинд , птичето каца 1, макс 2 пъти на рамото , от теб си зависи
Та подвижността за мен е , грабване на възможностите

# 481
  • София
По повод мъжете Деви мога да кажа само, че притежават много скрита злоба, която в действителност малко хора виждат в тях. Много често са объркани и не знаят точно какво искат. Или ако искат нещо - цената и усилията, които трябва да положат им идва изнанагорно и се отказват (това важи и за връзки, бизнес, развитие, работа, каквото се сетите още)...
Заради това и толкова отрано започват да се държат като сърдити старчета. Критикарството им е породено точно от това. И голяма част предпочитат да го карат на сигурно, за да знаят, че поне имат нещо в този живот. И само гледат в чуждата паница, и мрънкЯт и се вживяват като крайна истанция по всички теми. Grinning Grinning Grinning

По принцип представителите на подвижните зодии имат тенденция към промяна на мислене, ценности и амбиции, което ги прави ненадеждни.

Polcho,
доста точно си го казала според мен! Точно като сърдити старчета се държат и на 40 вече твърдят, че са стари.
Ако те направят една салата, след това се казва "не разчитай за всичко на мен", прикрити са, скриват истинските си емоции, представят се за добронамерени, а когато малко ги ядосаш, веднага излиза наяве злобата им.
Според мен не изпитват други емоции, освен студено отношение, пресметливо...
Веднъж каза фразата "и какво, като някой в една двойка умре, животът продължава, човек не трябва да се привързва пркалено много"..., паднАх от стола направо.

# 482
Аз нямам подвижни знаци в картата, сал една самотна Луна в стрелец и това много се усеща за съжаление. В много отношения съм доста консервативна, а за промените...там  е страшно. Много трудно се нагаждам и адаптирам към новото в живота ми, всяка промяна, дори и положителна, минава с много стрес и сътресения, рискове не обичам да поемам никакви. Боли ме като се сетя, че ако бях малко по-смела и отворена към новото и различното щях да съм доста по-напред в живота, много възможности изтървах. И с възрастта вместо да минава, по-зле става. Та от тая гледна точка нека са ненадеждни подвижните, пука им на тях.

# 483
  • София
Подвижните са инертни, не грабят възможности по принцип. Само подвижните в бгмама могат да сторят това. Grinning

# 484
А кои са подвижни и кои неподвижни?

# 485
  • София
Ето ТУК ги има.

# 486
  • София
Подвижните са инертни, не грабят възможности по принцип. Само подвижните в бгмама могат да сторят това. Grinning
За това сме тука , да кажем на другите подвижни да ГРАБЯТ с пълни шепи от тоз живот 😀

# 487
Fearnot, за подвижните го споменах от гледна точка на това, че ако не са хората около тях да им ударят по някое друго рамо от време на време (а на някои и постоянно) са с единия крак в гроба. Grinning

Аз пък съм фиксирана отвсякъде и на мен са ми трудни промените и то много, обаче не се отказвам, гоня си целите и така. Бавно и мъчително винаги се е случвало всичко в живота ми, обаче като върна лентата - усилията ми не са били напразни.

А я вземи един Стрелец (няма да ги оставя на мира тез мъже, видя се, хаха), който си е гледал кефа до 40-50 годишна възраст, защото родителите му са се грижили за него, какво се случва когато починат?! Не за един или двама такива се сещам... Та, горе главата винаги! Simple Smile

# 488
За подвижността - аз съм Дева, Ас Дева, меркурий и юпитер в Дева, луна в Стрелец, МС в Близнаци, IC в Стрелец и стелиум в 12 дом. Категорично не грабя възможности от живота. Нека обясня как аз виждам нещата. 🙂 Понеже езотериката ми е интересна, в тарото има една карта (за хората, които се интересуват - голям аркан) - Глупакът. Представлява човек, усмихнат, преметнал тояжката си през рамо и тръгнал по света без план и посока. Картата говори за обновление, новото начало, просто да се довериш на живота. Като чуя израза да "грабиш възможности", това повече ми прилича на амбиция ... а аз съм просто една мечтателка, един "глупак". 😀🙂

За мен Промяната винаги е за добро. 🙂

# 489
И аз съм като теб, независимо, че само Стрелецът ми е подвижен. Всичко останало ми е вЛъв, Скорпион и Козирог, МЦ във Везни, а те не са подвижни. Не съм амбициозна, нищо че асцедента ми е Козирог. Аз съм такава мечтателка, може би от Слънце и Нептун в 12 дом, аз съм отвеяна и рееща се в облаците, артистична душа.

# 490
  • София
Ами да де, кардиналните са амбициозните.
Макар че телците макар и с ненасочена амбиция,а  с постоянство също са постигащи в живота

# 491
ината и постоянството са силно преувеличена митология за телеца... каза един телец с 5 огнени планети
телешкия ни непукизъм някаси неглижира постоянството
и тъй като темата е за мъже - там ако няма нещо козирожко заземяващо, прелитат от цвят на цвят, само окото да хваща

# 492
Polcho, адски точен коментар за Девите.
Даже хич не е скрита злобата, направо си е явна ( макар и да мъчат да я прикрият под маската на добър и грижовен човек, състрадателен и услужлив ).
Да, правят услуги, помагат, но скришом зад гърба хулят, критикуват и осъждат този, на когото са помогнали.
Много завистливи, все чуждата градинка е по- красива, все тоя или оня са тъпи, малоумни или некадърни и не заслужават успехите си..
Те горките, винаги са неоправдани и недооценени, всички са неблагодарници, щом не оценяват жестовете им..
Примерно, прави подарък или ми плаща почивката, но аз поклони трябва да правя и трябва да ми се натяква до безкрай , ако случайно сгафя..

# 493
  • София
Онеправдан, не неоправдан. Rolling Eyes
Може пък наистина да не ги заслужават, ако са неграмотни. Joy

# 494
  • София
Сега загледах картата на скорпиона ( моят уж 😀)
Около 15 водни , 13 огнени , 1 въздушна и една земя
Моята пък
13 земни, 13 огнени, 4 въздушни и една вода.
И после се чудя защо имам проблем с него 😀
Ето ви един подвижен - аз
Обичам силно , тъкмо се реша да бъда нечия жена, да нарека някой мой мъж ( нали) и бам
- не , не искам да живея с теб за постоянно ( колко е хубаво да си идваме на гости за по 2-3 дни )
- ох , скучно ми е от цялата тази любов
- и само тва ли е ? Обичам те ? Няма ли някаква обща цел ? Идея ? Общ бизнес ?
- харесвам те , но Петър е доста интересен, което не означава че не те обичам  
- повечето ми приятели за мъже и не , не ми пука дали ревнуваш
- имам нужда да бъда сама за няколко дни
- да караме се , на мен ми минава за 4 минути , ти защо още го мислиш ?

Наблюдавам и много добре общувам с хора , които не ми се сърдят постоянно и нямат постоянно капризи

С мъж дева сложно е комуникацията до съгласие , но поне има с кого да споря
С козирог общуваме супер , за всичко
С рак мога да говоря за Кауфланд , за запушеният канал , но някак ги виждам лицемерни и противно на приказките за хипер чувствителност , не не ги усещам така
Със скорпион, да умен е и мислещ , но все иска той да говори, да е прав ( както и Девата )
Сега осъзнавам , скорпион и дева бързо им става случно.

Или пък във връзките е така, ако няма ОБЩО и тук не говоря за дете и дом , а преживяване , на втората година всеки ще търси навън , изключение правят напълно семейно ориентираните.

Понякога се плаша от себе си.
Бива ли да се отегчавам толкова лесно, бива ли да се забавлявам много и сама ? Да съм саможива и достатъчна и да Желая връзка в която Не живея за постоянно с партньора, точно от страха , че ще се наситя бързо?

Правя и анализ на 14 годишна връзка с мъж дева.
Реално този човек ползваше дома за хотел , в който да пренощува.
И аз си висях сама с детето. И ми беше хубаво даже.

Общи условия

Активация на акаунт