Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 005
  • 888
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Гледат се и аспектите по принцип. Градуси а у,не се броят бройки зодии и планети.

# 496
  • Тра-ла-ла
Потресаващи са били партньорите ми с минимална или никаква вода в картите си....Че и все земни бяха...Хора от камък с базови потребности. Търсещи нещо по-различно и интересно, за да оцветят сивотата в живота си. Но неспособни да усетят жената до себе си на емоционално ниво.

не се броят бройки зодии и планети.
И това се гледа за някаква доста обща и непрофесонална представа. Един вид коя стихия ти преобладава и би следвало да се усеща повече. Но не се брои точно 1+1+1. А точките се формират по друг начин.

# 497
Ee, да си защитя съзодийниците от мъжки пол - не всички са злобни и безчувствени. Аз познавам и мили и амбициозни Деви, познавам и такива, които са изградили хубави семейства. Даже, учудващо, някои от тях не са дребнави като повечето от нашата зодия.
А подвижните знаци са доста ученолюбиви, гъвкави и подвижни. Много пъти един подвижен знак ще иска искрено да те изслуша, да си поговорите, да ти даде съвет. Те имат една идея разбиране повече от другите и по-малко приемат установените норми безпрекословно.

# 498
Джулая, много си права за липсата на една от стихиите в наталната карта. Това и аз съм го забелязала. Интересното е, че точно на мъжете Козирози, които са ме прецаквали им липсва воден елемент, а на един даже и огън. Явно само комбинация от земна и въздушна енергия прави човекът малко или много емоционален инвалид.  При Стрелците, които познавам пък огнената енергия преобладава и там  се губи представата за правилно и грешно, и че няма как да си правиш каквото си искаш без да няма последствия накрая.

# 499
  • София
Wind_ и на мен почти всичко ми е в подвижни знаци Стрелец + Риби. Имам малко кардинални и само една точка в неподвижен знак Скорпион.

Ами във връзките трудна работа - харесам си някой и в момента, в който ми обърне внимание ми става безинтересен. И започвам да му намирам кусури Grinning

Колкото до най-гадната зодия за мъж. Слагам скорпион на първо място по манипулации и драма. Но пък си пасваме във всичко останало. Всъщност от бившите ми най-много скорпиони е имало.

Рачетата ми се струват безинтересни, заедно с Телците и отчасти Девите. Нямаме много допирни точки.

# 500
Сега като гледам, аз съм неподвижна, а съм имала връзки предимно с  подвижни и малко с кардинални. Явно себеподобните не ме влекат.

# 501
Аз съм кардинален знак и имам връзка с кардинален знак, това как да го тълкувам.

# 502
Принципно знакът, в който се намира Венера показва какво ще харесва един човек. Като храна, като хобита, като начин на живот, стил на обличане и т.н. Според мен отговаря и за това какви хора също са ни симпатични. Не знам дали е вярно като твърдение, от чисто астрологична гледна точка, но имам такива наблюдения.

При мъжете пък показва какъв ще е типажът жена, която ще му хване окото или към която е привлечен.
Вече за сериозни взаимотоношения знакът, в който попада Луната играе роля.

# 503
Ами във връзките трудна работа - харесам си някой и в момента, в който ми обърне внимание ми става безинтересен. И започвам да му намирам кусури Grinning
Това ти е наследство от Стрелец навярно. Аз цял живот съм така, харесам си някой и след половин час вече се питам - тоз пък какво му харесах.
Има някои неща, които въобще не мога да обработя умствено относно застопорените. Като например - как издържат да гледат едни и същи пердета не месеци, ами години наред?! Аз обичам промените, движението, новото, различното, експериментите ... хрумне ли ми утре, че искам кухнята да е зелена, отивам купувам си боя и след 2 часа ѝ се наслаждавам. Не питам, не се консултирам, не ме касае и вълнува чуждо мнение. А ММ ще забележи някъде на третия ден.

# 504
  • София
Ако Луната ми във Водолей играе роля за връзките , се чувствам прецакана 😀
Или поне прецакана с партньор с луна в Овен

При връзките май играе и северния възел или подобно .

А пък най-много , колко си готов да млъкнеш в някоя ситуация ( без тва да те обезличава)

Моя бивш дева , 8 години го немА, докато детето растеше и сега откак сме се разделили и поделили грижите , за първи път осъзнава , какво е реално да присъстваш физически в живота на детето.

И няма да каже , Ех верно бе Уинд , благодаря че си го гледала и грижила , той нашият казва “ти не си никаква майка”
Разбирайте , защото той го гледа сега....

# 505
Има някои неща, които въобще не мога да обработя умствено относно застопорените. Като например - как издържат да гледат едни и същи пердета не месеци, ами години наред?! Аз обичам промените, движението, новото, различното, експериментите ... хрумне ли ми утре, че искам кухнята да е зелена, отивам купувам си боя и след 2 часа ѝ се наслаждавам. Не питам, не се консултирам, не ме касае и вълнува чуждо мнение. А ММ ще забележи някъде на третия ден.

Аз пък обратно - не мога да си обясня какви подбуди има човек хич да не може да си седне д-то. И като направиш днес кухнята зелена голям праз, нали утре ще ти се прииска да е червена и пак няма да мирясаш. И това не си е работа.

# 506
Wind_, защо да си прецакана с луните?! Овен и Водолей са добра партия и то много даже. Има надежда. Simple Smile

Аз северния възел го свързвам с личностното развитие на човек, не толкова с връзки, любови и прочие. По-скоро като нещо, което те касае единствено и само теб и се случва на подсъзнателно ниво.

# 507
Моята Венера е в Скорпион и според написаното, трябва да съм привлечена от мъже Скорпион, а аз всъщност точно тях най не ги харесвам. Много мнителни и подозрителни и ми идва too much. Луната ми е в Лъв, и воала мъжът ми е такъв. Неговата пък е в Скорпион.
По темата, както казах за мен Скорпитата са ми най-далечни, също не харесвам мъже Близнаци, Везни. Любими са ми Лъв, Водолей, Овен, Стрелец, Рак. Синът ми е Рак имала съм и гадже Рак- тях ги харесвам много, особено жените Рак имам много добри приятелки. Северен възел и на мен и на мъжът ми е в Дева. Като си гледам картата аз имам само Плутон във Везни и никакви други въздушни. Странно, защото съм много вятърничева и отнесена, все витая в облаците. И мъжът ми няма въздух, но той определено е много земен тип.
Подкрепям написаното за жена Стрелец- ако има нещо, което мразя е еднообразието. Бързо се отегчавам. И е много важно да се чувствам вдъхновена, така че мразя задушаващи и скучни мъже.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 19:59 от buttercake

# 508
buttercake, това са мои размисли и наблюдения. Не съм астролог и всичко, което знам за зодии и натални карти е на база личния ми опит и анализиране. Всичко това, което съм написала може да е напълно грешно. Simple Smile

Макар че, имаш Венера в Скорпион и си споделила, че Раците и от двата пола са ти фаворити, така че пак има нещо вярно, хаха.

А мъжът ти Лъв, с луна в Скорпион е силна комбинация. Трудна, но силна. Със сигурност имаш здраво рамо, на което да се опреш. Simple Smile Вече разбирам напълно добрите думи за него, които беше написала по-рано в темата.

# 509
  • София
По принцип да си истеричен и лабилен не е за хвалба. Ама минава за изменчивост и отвореност към света.
Има такива хора, все се опитват да ти кажат, че ти нещо не си наред, щом не си сменяш мнението на 2 минутки. Joy

Общи условия

Активация на акаунт