Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 022
  • 888
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм Рак с асц. Скорпион (със земя и вода в картата - да, винаги и от всичко боли Sleepy ). Най-дългата ми връзка, по ирония на съдбата, беше и с най-студения мъж, когото съм срещала изобщо. Типичен представител на зодия Везни, че даже вървеше и с класическата тръпчинка. Прегърнеш го - “топло ми е” (м.октомври), събуждане сутрин “ти защо не ме прегръщаш” и още, и още …
За Девите - един от близките ми приятели е с Венера в Лъв. Любовта му я изразява с всичко, което сме гледали по филмите, много държи всички да видят приятелката му и да знаят колко я обожава (и тя е Рак, намериха се Grinning ), но пък Марс при него е във Везни, което е една от най-неприятните позиции за мъж.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 20:42 от welcometoheaven

# 511
  • София
Има един Филм Патерсън , там добре е првсъздена жената , която всеки ден сменя нещо в живота си , без да я прави истерична.

Аз се виждам така , окей полудявам си понякога и именно това , че сменям цвета на пердетата ме връща в релси. Е да , не винаги , обикновенно разчитам на мозъка да свърши тази работа 😀

Мисля най-добре прикриващият се лъжец сред мъжете е скорпион ( без да му трепне окото)

# 512
  • София
Според мен и телците, както и рибите си ги бива.
Телецът помни що е излъгАл, рибата - не, но пак им връзват. Излизат цели паралелни връзки с години или незаконни деца при тях.

# 513
Това с Венерата сме го обсъждали май и преди. Може и да съм писала, а може и да не съм та за това пак Grin Най-голямата ми и силна тръпка беше със знака, който е моята Венера. Години не успявах да се дръпна и да го оставя веднъж и завинаги, голяма любов беше, но и много токсик.

# 514
  • София
Рак ли беше, Арче или не съм запомнила Joy

# 515
Нееее Grinning Стрелче. Уникална дивотия беше. Цялата работа беше много лов ми хейт ми, а аз не знам от къде имах търпение с години да търкалям тия отношения. Вечерта, в която ми каза “искаш ли да започнем отначало, все едно нищо не е било” ми беше преломната обаче. Сутринта станах и си тръгнах и никога повече не се обърнах назад. Най-мъдрото ми решение за този живот.

# 516
  • Далечният изток
Това с Венерата сме го обсъждали май и преди. Може и да съм писала, а може и да не съм та за това пак Grin Най-голямата ми и силна тръпка беше със знака, който е моята Венера. Години не успявах да се дръпна и да го оставя веднъж и завинаги, голяма любов беше, но и много токсик.
Даааа, и при мен така. Венера в Лъв имам. Еми един Лъв ми беше най-голямата любов...

# 517
Хм. Аз имам луна във водолей. Не съм си пресичала пътищата с такива в любовен план.
Венера в скорпион (което е и зодията ми). Имала съм 1-2 кратки закачки с м ъже скорпиони, но нищо повече.

А за мъж с венера в дева и луна в козирог?
Кажете по нещо, моля.

# 518
  • София
На мен венера ми е във Водолей, луната в Овен. Най-голямата ми любов беше овен, но ако бяхме останали заедно щяхме да се унищожим взаимно Grinning И с водолей съм била, но беше някакъв компромис.

# 519
Хм. Аз имам луна във водолей. Не съм си пресичала пътищата с такива в любовен план.
Венера в скорпион (което е и зодията ми). Имала съм 1-2 кратки закачки с м ъже скорпиони, но нищо повече.

А за мъж с венера в дева и луна в козирог?
Кажете по нещо, моля.

Ще харесва като цяло земни жени, сигурно би му допаднала жена - телец. Но със Скорпионът образуват секстил, което е доста добре.

# 520
Добре де, а как се влюбвате в такива студени мъже? Какво точно ви привлича в тях? Страст няма, нежност няма, любов няма, да не питам и в секса дали са същите дървета. Какво точно ви кефи в такъв мъж, че да кажете "обичам го"?

Луна в стрелец имам, и Венера във везни - не съм имала връзка с мъже от тези зодии, като цяло са ми далечни и не ме привличат. Другите огнени мъже са ми слабост обаче. За въздушните - 1/3 от картата ми е въздух (везни и водолей), но въздушен мъж никога не ми е пресичал пътя в любовно отношение.

Венера в дева и Луна в козирог ми звучи като ужас на квадрат, нали... чисто теоретично Joy

# 521
Fearnot,
Относно въпросния (мъж с венера в дева и луна в козирог; асцедент близнаци), същият този е лъв. Нищо студено до тук не съм видяла, но е вярно  и че не е чак толкова емоционален и чувствителен, колкото съм аз. До момента е много мил и грижовен, много сексуален, но и адреналинов тип (екстремни неща).

Hastar,
Благодаря за тълкуването.

# 522
Специално моята връзка беше токсична като по учебник, а за годините, в които просъществува аз си нося вината. Главно защото не знаех, че изобщо съществуват такива хора, съчетано с дълго време, в което пък нямах обяснение за този тип поведение, но най-вече защото тогава съм била с белезите на идеалната “жертвичка”.   
Настрана от патологиите - човекът е на 35 и още е ерген, а с оглед на предишни постове май е характерно за зодия Везни?
Девата, за която писах по-назад, преди да се хване със съзодийничката ми имаше мноооого тегава връзка със зодия Стрелец. Тази девойка му разказа играта, над 2 години след нея стоя необвързан, използваше го и за пари. Да не би тази Венера в Лъв да го е привлекла към нея? Тя му е и в 9 дом, логично не беше българка.

# 523
  • София
Принципно знакът, в който се намира Венера показва какво ще харесва един човек. Като храна, като хобита, като начин на живот, стил на обличане и т.н. Според мен отговаря и за това какви хора също са ни симпатични. Не знам дали е вярно като твърдение, от чисто астрологична гледна точка, но имам такива наблюдения.

При мъжете пък показва какъв ще е типажът жена, която ще му хване окото или към която е привлечен.
Вече за сериозни взаимотоношения знакът, в който попада Луната играе роля.

А как се разбира кой е знакът, в който се намира Венера/Луна?

# 524
  • Далечният изток
Ами няма да е емоционален с луна в козирог, със сигурност. На луната май най-неподходящия знак е да е в козирог. Луната е емоция и спонтанност, а козирог - студенина и сдържаност... Тоест човекът е сдържан, не си разкрива чувствата.

Луната и при мен е в стрелец. И аз досега не съм имала мъж стрелец, не ги и харесвам твърде.

Общи условия

Активация на акаунт