Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 057
  • 888
  •   1
Отговори
# 570
Olia Nik, сериозен сблъсък е с луните ви, според мен. Има два варианта или положението при вас е "Луната спи...", или "И безнадеждни с теб така... Като зората и залеза". Grinning Grinning Grinning Simple Smile

# 571
  • Далечният изток
С пълна сила, едно към едно, важи и за друг земен - козела.
А тия наште даже и асц Дева, да ни е гот. И твоя ли е такава свекърва, вечното мрън?
Е как, даже бие свекървите отвсякъде, не само по мрънкането. И асцендент а, и луната в скорпион, просто нетърпим. Само един човек може да го изтърпи, смятай колко съм дзен...

# 572
И да се върнем на най - гадната зодия за мъж - водолей!

# 573
Има и много по-гадни от водолея. Абе сите са маскари.

# 574
Абе зависи кой на какво се е натресъл. Аз съм си патила най-много от телец и рак и за мен те са топ ъф дъ топ.

# 575
Уф, не понасям Дева и Козирог, Рибите също ме потрисат, както и Рак- много безгръбначни и колебливи създания.
За Жени- отново Риби, но топ оф дъ топ- Близнаци.

# 576
И аз мисля, че зависи кой как си е патил. Аз съм писала в тази или в съседната тема, че Водолея колкото и да е крив е единственото същество от мъжки пол, което не ме излъга в очите. Постави ми нещата така както са си и каза истината. Докато сто други примерно са ми мазали очите и са ми обяснявали, че не е така и накрая е било пак същото. Иначе от Рак най-разочарована си останах и аз.

# 577
кардиналният рак - безгръбначен?

# 578
Хич не е безгръбначен мъжът рак, ама му отърва да се прави на такъв. Всъщност е безкрайно властен, себичен и контролиращ и точно затова ролята на вечна жертва му е много удобна.

# 579
кардиналният рак - безгръбначен?
Не ми е бил гадже, но беше в една стая с момичето на мечтите си и да не знае как да си поиска секс.
И на две на три да я помоли да бъдат гаджета..
Сегашната му приятелка, зодия Везни, набързо го направи мъж тип чехльо

# 580
Аз си написах класацията - Козирог, Рак, Лъв, Овен и Дева.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 22:23 от Анонимен

# 581
  • Далечният изток
Ох, от сега ме хваща страх. Син рак съм родила, за няколко минути щеше да е близнаци. Ама всъщност не знам кое е по-зле - рак или близнаци. Ама е с асцендент близнаци Joy

# 582
Според мен близнак е по-лошо от рак. Майка ми е близнак и ми се струва възможно най-лошото. Леля ми и мъжът ми са рак, общо взето с тях може да се разбереш.

# 583
  • Тра-ла-ла
Всички водни мъже обичат да се правят на жертви. Някои наистина се имат за такива, на други им е номер в живота. Като не могат да бъдат алфа мъжкари....ще избутат и като омега Joy Като не могат да привлекат внимание чрез силно присъствие - ще привлекат чрез слабост....А реално погледнато - в единия случай ще им се възхищават и ще ги уважават, в другия - ще ги съжаляват и всичко по милост...

Ох, от сега ме хваща страх. Син рак съм родила, за няколко минути щеше да е близнаци. Ама всъщност не знам кое е по-зле - рак или близнаци. Ама е с асцендент близнаци Joy
Тези граничните знам, че взимат и от двете зодии. Така, че няколко минути едва ли ще дадат драстична разлика.

# 584
Мъжете близнаци са чудесни, интелигентни, ерудирани, харизматични, но и непостоянни, флиртаджии и хвърковати. Не мога да ги сравня с мрачния, депресиран, онеправдан, контролиращ и обсебващ Рак.

Аз съм гранична зодия и потвърждавам. Имам и от двете.

Общи условия

Активация на акаунт