Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 072
  • 888
  •   1
Отговори
# 585
Мъж рак си има вродени наклонности да е токсик. Близнаците вятър ги вее на бял кон, могат да са смотани във връзките, да лъжат като за световно, ама са безобидни - не нанасят трайни травми.
И Аида, да не те плаша още, но според мен майката при раците играе много важна роля. Колкото по-голяма орлица е, толкова повече се бъгва ракът.

# 586
Аз пък съм лъв, но се разбирам много с близнаци и от двата пола за сега...
Опита ми е малък обаче хъхъхъ, защото живея с водолей само около 23-24 години хъхъхъ. Края обаче му се вижда. Чакам медал, ама нЕма! 😂

# 587
  • Далечният изток
Мъж рак си има вродени наклонности да е токсик. Близнаците вятър ги вее на бял кон, могат да са смотани във връзките, да лъжат като за световно, ама са безобидни - не нанасят трайни травми.
И Аида, да не те плаша още, но според мен майката при раците играе много важна роля. Колкото по-голяма орлица е, толкова повече се бъгва ракът.
О, да. Особено ако и майката е рак .. Ужас Joy

# 588
  • София
Близнаците са си двулични, могат да са душата на компанията, забавни, весели, шегаджии, купонджии, несериозни, но сладки и добродушни…е да, докато не ги настъпиш за нещо или не им кажеш, ме не се виждаш с тях в дългосрочен план както беше при мен. Леле на такава злоба, подмолни подхвърляния, обиди и какво ли още не станах свидетел и никога казано в очите - в разговори с други хора, статуси в социалните мрежи ( те все пак никога не порастват).

# 589
  • Тра-ла-ла
О, да. Особено ако и майката е рак .. Ужас Joy
Потвърждавам! За Раците е много важно родителското тяло и въобще близката обкръжаваща среда. От там им/ни тръгват много от бъговете.

Аз съм Рак, с майка и баба Рачета Stuck Out Tongue Winking Eye И двете са били със съпрузи Везни. Не знам редно ли е да продължа традицията Joy

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 23:00 от Джулая

# 590
  • Далечният изток
Хаха, синът ми е рак с майка и две баби рак.

# 591
  • София
Аз 2 месеца бях с този Рак , даде ми ключ на вторият ден, казваше че съм му жена на майки , баби , сестри и какво да стане , сближих се с една жена , която е била сваляна от същият този Рак 2 месеца всяка вечер и чак накрая й е казал “имам си приятелка”

Иначе в началото с този рак започнахме приятелски и на него не му се вярваше , че съм му била приятелка , а не “гадже” и сега го слушам от общи познати как се оплаква от мен , как нескрито казва “тя няма морал , вижте й инстаграма 😀” била съм го наранила , защото бил влюбен в мен и не разбирал , защо съм си тръгнала....
аз му казах , отдадена съм на друг , но той не разбирал.

Та сега двете с моята позната , ще го изненадаме като се появим двете на едно и също събитие , където ни е канил поотделно .

А да
Другото , което намразих в този рак беше изказването , че видите ли , жена която е отказала семейното (му ложе) ще си остане сама с чаша вино в ръка 😀
И тогава му казах , но тя не иска да е с теб и за това е сама , но щастлива

# 592
Wind... дай да ти видим инстаграма Mr. Green

мъж близнаци си е ок, мъжко слънце в мъжки знак

# 593
А какво имате предвид под обсебващ за Рака? Моят мъж е Рак с асц. Рак и не ме е обсебвал. Имам свободата да излизам, не е ревнувал. Даже в периоди, в които не  се виждам с много приятелки, сам ме подканва да се срещам.

# 594
  • Тра-ла-ла
Wind_,квит сте с Рака. Ти не си разбрала, че той сваля и друга. Той пък не е разбрал, че докато си била с него - все си мислила за бившия Скорпион и си се чудила кой от 2мата е по-добрата партия...Сигурна ли си, че си Дева?!

Мъжете Близнаци съзряват малко по-късно. Само да не стане така, че аха излезли от пуберитета и веднага влезли в кризата на 40те Joy Всъщност май и мъжете Стрелци са такива. Life is life.

# 595
  • Somewhere beyond the moon and stars
Обсебващи сме си рачковците. И жените също.
Ако решим, че обичаме някого много, трябва да сме му в-с-и-ч-к-о, в центъра на вселената му.

И аз имам личен опит от Водолей - ММ - с Луна в Рак (и Венера в Козирог). Много Козирог в наталната карта.
Изобщо не мога да кажа, че неглижира партньора или детето, точно обратното, макар романтиката да не му е силата. Може би рачешкото се показва.

# 596
  • София
Така е за раците. И темата обсебихме Joy Joy

Но и на мен май са ми най- антипатични мъжете раци. Чаровни на прима виста, ама сръдливи, мрачни, докачливи, пасивни, агресивни момички.

# 597
Водолей!Във връзка с мъж Водолей,в който бях много влюбена,не се случваше напредък доста време и му поставих въпроса-ще живеем ли заедно или не?(все пак бях на 33,а той на 36,уклончиви и несериозни отговори и казах тотален Край.И реагирах с огромно недоумение-когато след 2 години😳 ме търсеше настойчиво и ми призна,че има силни чувства и иска сериозна връзка,аз бях бременна вече(разбира се не от него😄).Такива чудновати и странни са мъжете Водолей за мен,при това че съм със Слънце и Асцендент Близнаци и се разбирам с тях като цяло.Сексът с тях ми  е топ,но налудничавият характер идва на Луната ми в Рак прекален,мъжете с Асцендент Водолей по същия начин се държат във връзките-странно и не са като цяло отговорни и сериозни.Студенина и хлад има във Водолея,много чаровни и харизматични,но в същото време една особена студенина лъха от тях,а това на мен не ми харесва.И на второ място след Водолей,мъжът Телец.Иде ми,дойде ми,до безкрай...Приближава се,отдръпва се,крайно изморително поведение!

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 03:14 от Emma85

# 598
Мъжете Близнаци са си свалячи, даже ги слагам в топ 3 на женкарите. Много от познатите ми от тази зодия още от тийнове четяха книги от типа "какво мислят жените". Като цяло си залитат на тази тематика - позитивна психология, ала "тайната", влече ги селф хелп културата. Амбициозни са, но предпочитат те да обират лаврите, да си чешат егото, не работят добре в екип (колкото и да се твърди обратното).

Познавам музиканти, певци, художници, двама "youtube-ри", модели за модни ревюта и кампании, собственик на компания за заснемане на видеа и анимации.

Рядко ще видиш човек от зодията, които да се занимава със сериозна работа, която е отгвоворна и изисква полагане на усилен труд и знания. Двама от познатите ми имаха желанието да започнат мащабен бизнес, но се отказаха, защото не ги кефеше факта, че ще трябва да дават пари и да бачкат здраво.

А иначе съм имала само една връзка с мъж от зодията преди около 10 години... Ами пълни дървета са Grinning
В началото на връзката комуникацията с него ми беше супер, много позитивно ми действаше, но след като тръгнахме "официално" лека полека го видях колко е фалшив, как се възползва от близките си и колко не му дреме за връзката ни, а и не само. Имаше и опит за изневяра от негова страна.

# 599
Моля ви се, аз си имам една малка рачка и нито е досадна, нито е обсебваща, само понякога изпада в пристъпи на споделяне, отдръпване, т.е. показване от черупката и влизане в нея.
Имат и чудничко чувство за хумор раците. Аз като я видя да й капят сълзичките, което все по-рядко се случва, гледам да я гушна, да се правя на клоун, да я оставя да си излее думите и общо взето на другия ден все едно нищо не е било.

Общи условия

Активация на акаунт