Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 078
  • 888
  •   1
Отговори
# 615
Добре, добре приемна! 😂

Ама и вие приемете освен, че водолея е най гадната зодия за мъж и всички други хъхъх
Любимата ми зодия за мъж е Водолей !!!
Всеки си има вкус.
Аз не харесвам Скорпион, Близнаци, Риби.

# 616
Ако ще пишем за любима зодия мъже е друга бира вече.
За мен са Везни, Водолей, Стрелец и Близнаци.

# 617
  • България
Е, хора сме, променяме се.
Тогава съм гласувала така:

Защото принципно имаме право само на три отговора, а Близнаци са ми просто неприятни, не и личен опит, сега бих гласувала така:
Лъв
Скорпион
Сите са маскари
Joy
Така че една нова анкета няма да е излишна. А има и нови участници в темата.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 15:56 от МоарейнД

# 618
  • Тра-ла-ла
До събота вечер да сте стигнали 50 страници, че да пусна нова тема с анкета. И нека оплакването започне СЕГА!!!! Joy

# 619
Не съм минала през всички, че да кажа кой ми е най. Има някои зодии, дето изобщо не познавам мъже от тях. Харесвам везничките, и мъжете и жените, мъжете са кипри, все да се нагласят, да са готини. Любвеобвилни са, кавалери.
За леглото - категорично скорпито. Но само до там, вдигаш гащите и си заминаваш, без връзки, без говорене.
За маса и компания - близнаци, стрелче, водолей.
Ако ти е скучно и искаш адреналин - овен.

# 620
Аз пък да попитам някой с пресен пример от мъж Риби? Това се замислих, че е зодията, от която познавам най-малко мъже и нямам чак такива наблюдения върху тях.

# 621
Моят най-пресен пример е от преди 20 години, ако ти върши работа ... Гаджето преди мъжа ми беше Риби, ужасно егоистично и себично създание, което се сети да ме преследва чак когато му казах сбогом ... А преди това къде беше? На някоя планета в друга галактика. Не знае нито къде се намира, нито какво иска и как да го изрази и покаже. Абсолютен темерут.

Нека анкетата да е без сите са маскари, то си е ясно това.

# 622
  • ...на безопасно
Първото ми сериозно гадже беше риби. Чувствен, страстен и внимателен мъж. Изкарах късмет за това.
Но....драма куйн...то опити за самоубийства, ревове, тръшканици, припадъци...чудо. Ама ме обичаше много.
Бившия ми шеф. Без мнение, податлив на клюки и влияние, всяко решение му е предпоследно. Изключително недалновидно управление. Иначе супер контролиращ и деспотичен.
А....и к...ар...

# 623
Първото, което се сещам на прима виста, е, че връзката между жена Телец и мъж Риби си е класика в жанра..

# 624
  • София
Мъж Риби имам само приятели , много ги обичам , защото с тях си говоря каквото искам и Когато мълчим , тишината не е awkward.

И аз имах гадже Риби преди 18 години.
Много нежен и любвеобилен.
Връзката ни продължи 1 седмица 😀
Защото бях на 17

Може ли някой да оплюе скорпион, че да ми е чиста съвеста

# 625
  • ...на безопасно
Супер си е скорпиончето за секс за една нощ. Туй ми е личния опит.
Ама почти ме отвлече...и бързо ме нави.

# 626
Wind, не четеш внимателно 😄

# 627
  • България
Аз мога, о, вече и от личен опит.
Ще пропусна този у дома и ще наблегна на баща, бивш шеф, познати и приятели.
Е, не се спряха по отношение на женската част.
Баща ми има Три официални развода, поне толкова неофициални връзки, четири родени деца, които се знаят и няколко, за които останалите две живи подозираме.
Все си мислех, че е бил влюбен поне в първата си съпруга, но тази година жената с много болка ми разказа съвсем друга версия. Ако майка ми знаеше, нямаше да я мрази. Да отбележа, че с последната жена майка ми общуваше и сме празнували заедно.
Шефът ми - подобен на баща ми, но без да се развежда ошмули каквото му падна. При моя забележка се оправда, че жена му не му пуска, класика, те винаги имат оправдание. Joy
За женените познати и техните настъпления към моята скромна и не особено красива особа хич няма да пиша.
И след всичко това аз си казвах, че тая работа със зодиите е ала-бала и налетях на Скорпион.
Как се приземих, не ми се описва, но миналата година преживях катарзис.
Е, казвам си, че ми подари илюзия.
Но пък ми уби вярата в любовта.
Кое е по-важно, още не мога да реша.
Все пак съм Везна. Grin

# 628
Аз мога, о, вече и от личен опит.
Ще пропусна този у дома и ще наблегна на баща, бивш шеф, познати и приятели.
Е, не се спряха по отношение на женската част.
Баща ми има Три официални развода, поне толкова неофициални връзки, четири родени деца, които се знаят и няколко, за които останалите две живи подозираме.
Все си мислех, че е бил влюбен поне в първата си съпруга, но тази година жената с много болка ми разказа съвсем друга версия. Ако майка ми знаеше, нямаше да я мрази. Да отбележа, че с последната жена майка ми общуваше и сме празнували заедно.
Шефът ми - подобен на баща ми, но без да се развежда ошмули каквото му падна. При моя забележка се оправда, че жена му не му пуска, класика, те винаги имат оправдание. Joy
За женените познати и техните настъпления към моята скромна и не особено красива особа хич няма да пиша.
И след всичко това аз си казвах, че тая работа със зодиите е ала-бала и налетях на Скорпион.
Как се приземих, не ми се описва, но миналата година преживях катарзис.
Е, казвам си, че ми подари илюзия.
Но пък ми уби вярата в любовта.
Кое е по-важно, още не мога да реша.
Все пак съм Везна. Grin
Ама, тя може наистина да не му пуска тая чума.
И аз не харесвам Скорпитата, ама не поради подобни причини. На мен ми идват някакси пасивно-агресивни, отмъстителни и ревниви.

# 629
  • България
"Чумата" е много възпитана, образована и интелигентна жена.
Много обичам, когато според някоя горките мъжленца винаги са невинни.
Като не му е харесвало - да се разведе!
Ако на тоя съпругата му не му е "пускала", то на баща ми са му "пускали" и пак доникъде.

Общи условия

Активация на акаунт