Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 085
  • 888
  •   1
Отговори
# 630
Значиии, мъжките рибоци са си точно такива каквито ги описват по хороскопите. Може би само една идея са по-затворени. Обаче тези маниакално депресивни състояния, в които изпадат идват прекалено. Аз връзка с мъж от водна зодия не съм имала никога, само няколко излизания с мъж Скорпион и това е. И май не е никак зле това Grinning

# 631
  • Тра-ла-ла
От по-близките Рибоци, които познавам - няма никакви депресари. Все са хахо-хихи в Космоса Joy Може да драматизират, но не ги държи дълго.

# 632
"Чумата" е много възпитана, образована и интелигентна жена.
Много обичам, когато според някоя горките мъжленца винаги са невинни.
Като не му е харесвало - да се разведе!
Ако на тоя съпругата му не му е "пускала", то на баща ми са му "пускали" и пак доникъде.
Не твърдя, че винаги са невинни. Не ми изопачавай думите. Все пак съм Стрелец и говоря ясно и директно.
Не всичко, което ти си представяш за хората е истина. Казвам само, че много жени манипулират мъжете си, като не им пускат. Възможно е и този случай да е такъв. Да не си им светила ?

# 633
  • София
Аз пък да попитам някой с пресен пример от мъж Риби? Това се замислих, че е зодията, от която познавам най-малко мъже и нямам чак такива наблюдения върху тях.

Чаровни, мазни, лъжливи, неуловими, сладкодумни, но несериозни, угаждащи, манипулативни И манипулируеми, некритикуващи, пасивни, интуитивни, крейзимейкъри, ако им се вържеш, ще те направят луда калинка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
  • Тра-ла-ла
Нека анкетата да е без сите са маскари, то си е ясно това.
Веднага замествам отговора "Сите са маскари" с опцията да се гласува 12 пъти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 635
  • Далечният изток
Двама риби познавам, и двамата са големи манипулатори, самохвалковци и мързеливи.

# 636
Риби -> студ скова сърцето ми Trollface

# 637
Извинявайте, че ви прекъсвам 😅, но по-назад някой беше писал, че не е хубаво мъж да няма никакви (или да са 1-2) водни стихии в картата си. За жените това отнася ли се?
Ще се оплача и аз от Близнака - вятърничав, безотговорен, егоист, “интереса клати феса“.. двама подред ме сполетяха, единствената разлика между тях е, че вторият е и избухлив.

# 638
  • България
Скрит текст:
"Чумата" е много възпитана, образована и интелигентна жена.
Много обичам, когато според някоя горките мъжленца винаги са невинни.
Като не му е харесвало - да се разведе!
Ако на тоя съпругата му не му е "пускала", то на баща ми са му "пускали" и пак доникъде.
Не твърдя, че винаги са невинни. Не ми изопачавай думите. Все пак съм Стрелец и говоря ясно и директно.
Не всичко, което ти си представяш за хората е истина. Казвам само, че много жени манипулират мъжете си, като не им пускат. [/spoiler]Възможно е и този случай да е такъв. Да не си им светила ?
Сигурно ти си им "светила". Joy
По-вероятно е аз да съм запозната със случая, а не ти вечно оправдаващата "горките" мъжленца.
Твоите мъки са ми ясни.

# 639
  • София
Просто е Аполон като лъвчо и му се лепят, без да излъчва никакви сигнали, демек да се лендзи на всяка фльорца. Има такива шармантни хора Grinning

# 640
BlackOpium, мисля, че е мое това "творение" за стихиите в наталната карта. Принципно, дефицитът на който и да е елемент дава отражение върху характера.

При мъжете е проблем, ако нямат вода в картата, защото все пак, ние като жени, търсим близост и емоционална подкрепа (някои повече, други по-малко). Трудно е да усетиш човекът, с когото си. Ако няма огън - липсва енергия и жизненост. Ако няма въздух - няма аналитично и абстрактно мислене, човекът е като "кон с капаци". А земята дава постоянство и способност на човек да се справя адектватно с чисто битови, ежедневни и икономически неща.

И при жените е същото, но ако говорим за чисто любовна тематика, май не е чак толкова зле водата да ти е по-малко.Simple Smile Жената ще може много по-добре да се справя с проблеми и да не е толкова чувствителна. А твърдост и устойчивост са важни качества.

P.S. Мисля, че Джулая беше писала по-конкретно за това.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 21:22 от Анонимен

# 641
BlackOpium, мисля, че е мое това "творение" за стихиите в наталната карта. Принципно, дефицитът на който и да е елемент дава отражение върху характера.

При мъжете е проблем, ако нямат вода в картата, защото все пак, ние като жени, търсим близост и емоционална подкрепа (някои повече, други по-малко). Трудно е да усетиш човекът, с когото си. Ако няма огън - липсва енергия и жизненост. Ако няма въздух - няма аналитично и абстрактно мислене, човекът е като "кон с капаци". А земята дава постоянство и способност на човек да се справя адектватно с чисто битови, ежедневни и икономически неща.

И при жените е същото, но ако говорим за чисто любовна тематика, май не е чак толкова зле водата да ти е по-малко.Simple Smile Жената ще може много по-добре да се справя с проблеми и да не е толкова чувствителна. А твърдост и устойчивост са важни качества.

P.S. Мисля, че Джулая беше писала по-конкретно за това.

Благодаря ти! Стана ми интересно, защото аз имам само една водна стихия в картата. Къде мога да намеря какво е писала Джулая - в тази тема или друга? (Извинявам се за спама, знам, че не е по темата)

# 642
В тази тема е някъде по-назад в странците.

# 643
Просто е Аполон като лъвчо и му се лепят, без да излъчва никакви сигнали, демек да се лендзи на всяка фльорца. Има такива шармантни хора Grinning
Няма да повярваш, но точно днес на моят Лъв Аполон някаква мацка от една фирма, с която работят му подарила страхотен чийз кейк, домашен при това, заедно с химикалка Сваровски и картина. Уау ! Чийз кейка е божествен ! Химикалката ми я подари на мен, а картината я окачи в детската.

# 644
BlackOpium
https://www.astrotheme.com/astrological_elements_fire_air_earth_water.php
Тук може да провериш, кой е доминиращия елемент в картата ти като процент и другите в какво съотношение са. Сайтът казват, че измервал доста точно.
Отстрани има :Personality, долу в колонката има: Find Your Dominant Element.
Въвеждаш си данните, като час, дата и други и изчислява.

Моето мнение, е че както при мъжа така и при жената трябва да има някакво съотношение между четирите стихии. Примерно, аз също съм въздушна зодия, доминиращия елемент при мен е вода, това ми дава по-голяма дълбочина в отношенията с хората.
 Вторият е земя, която по прецент не е много голяма разлика от въздуха. Дава ми енергия да се организирам и справя с битието.
 Третият е въздух, това ми дава добра комуникация, лесно избягване на словестни конфликти, просто имам усет към хора, които попринцип са интересчии, отбягвам ги.
Последният, който за съжаление като прoцент е много малко в картата ми - огън, липсата на огън ме кара да изглеждам понякога, все едно ми липсва ентусиазъм, това не е така. Също и друго, много ми е непонятно как някой пали ей така, кажат му две-три приказки и той вече е подпалил  Grinning
Ако огънят е по-малко в картата човек не подпалва толкова лесно. Това е мое малко проучване, чрез себе си, дано съм била полезна.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 23:04 от sam_

Общи условия

Активация на акаунт