Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 997
  • 888
  •   1
Отговори
# 420
Хаха, в какъв смисъл от подземното царство?

Не знам, две приятелки са с мъже козирог и са щастливи. Едната е Везни, другата Риби. Даже оня ден Везните ми разправяше, как й казвали- ей, къде го намери този мъж, как го хвана...И тя - и какво, все едно аз съм негодна ли, че той не е за мен?Joy Другият пък само блъска за семейството, нищо не си купува за него, като хамстер в колело е.

# 421
  • София
Признавам на мъжът дева и козирог , че от нищо няма да си лишен чисто финансово.
Те работят вътре за семейството .
Искаш дрехи -имаш дрехи , храна , сметки , лекари - спокойно , всичко е платено.
Но тва не може да компенсира леденото присъствие , отсъствието на ласка , любов, добра дума.
Тва са хората , които ще те размажат от критика и ще наранят всичко , което си .

Хора, нали се разделих с рака , казах му и то съвсем честно , че изобщо не съм готова за илюзорното семейно гнездо където рисува и обичам друг , дълбоко и отдадено и за да не го наранявам и да не играя си тръгвам от него .
Дотук добре , нали.
Но тва раче с цялата си убеденост казва
- ми не , не е вярно , знам че ме обичаш и мечтаеш за мен. Само с мен си щастлива. Wtf ?

И така почти всеки ден.

Обичам си аз скорпиона.
По-дълбок , умен и мислещ не съм виждала още.
Времето в което бяхме разделени не ме срещна с никой толкова мислещ и силен.

# 422
търсете овена като кажете избухливи... каквато и да е зодия, ще пали от четвърт с луна, марс или АС в овен
водолейската венера си е за отделна тема... уж не искат близка връзка, ама успяват да те придърпат... дори и сле години разделена от разстояния любов

# 423
Признавам на мъжът дева и козирог , че от нищо няма да си лишен чисто финансово.
Те работят вътре за семейството .
Искаш дрехи -имаш дрехи , храна , сметки , лекари - спокойно , всичко е платено.
Но тва не може да компенсира леденото присъствие , отсъствието на ласка , любов, добра дума.
Тва са хората , които ще те размажат от критика и ще наранят всичко , което си .

Хора, нали се разделих с рака , казах му и то съвсем честно , че изобщо не съм готова за илюзорното семейно гнездо където рисува и обичам друг , дълбоко и отдадено и за да не го наранявам и да не играя си тръгвам от него .
Дотук добре , нали.
Но тва раче с цялата си убеденост казва
- ми не , не е вярно , знам че ме обичаш и мечтаеш за мен. Само с мен си щастлива. Wtf ?

И така почти всеки ден.

Обичам си аз скорпиона.
По-дълбок , умен и мислещ не съм виждала още.
Времето в което бяхме разделени не ме срещна с никой толкова мислещ и силен.
То за да те убеди рачето. Ако не е успяло да те изманипулира, сега да ти втълпи, че само с него си щастлива и може би си объркана и не го осъзнаваш. 🤣🤣🤣
Нямат пускане те!

# 424
  • Тра-ла-ла
... а това ни се води, ни се кара. Ни любов му трябва, ни секс,  живее си като монах отшелник, трупа пари, чисти и това е.
Със страшна сила важи и за мъж Козирог. Само без чистофайстването.
😂 ... Мале, Козирогът с венера във Водолей е с марс в Дева и е същият. Само че този, "моят", е нервен и избухлив (за да може картината да е пълна 😄).
Не знам за други, но на мен "мъжът Козирог" създава усещане, че е изпълзял от подземното царство.
В десятката. Бивш Козирог с Венера във Водолей, Марс в Телец и Луна в Овен.....направо смърт с кисело зеле Joy Толкова инатливост, избухливост, киселост, студенина, рога и копита на едно място...

# 425
Herzen, познавам доволно количество мъже Скорпиони (мъже Скорпиони и жени Близнаци да искаш в живота ми, хаха) още от най-ранна възраст, като имам и близки членове на семейството ми. Всичко, което съм написала за тях е факт. Просто поведението на повечето им се припокрива и това са общите черти, които откривам в тях. Има и много други, разбира се. Гледам, когато пиша нещо за някого (и едва ли не, да се явявам съдник) да е максимално обективно - нито да си затварям очите за лошото, нито да оправдавам някого, само защото ми е близък.

# 426
Джулая, още преди няколко месеца съм писала, че луната на въпросния Козирог би трябвало да е или в Лъв, или в Дева. Кисел, нервен, избухлив, като избухливостта е провокирана от някаква неправда. Критичен към чуждите грешки, язвителен, дори склонен към мръсен език.

Нека допълня нещо за венерата във Водолей. Може да сте прави за нещата, които казахте дотук, нямала съм интимни отношения с мъж с такава позиция. Ще кажа как аз виждам нещата. Венера във Водолей я свързвам с една неопределеност, едно мечтание и блян, да си мислиш за човека, когото харесваш, да си фантазираш и дотам, непредприемайки никакви реални действия. Харесваш времето, в което си сам, той и затова мисления човек си остава само в съзнанието.
Преди време си писах с Козирога, нещата при него са абсолютно постарому, нищо ново не се е случило в живота му. Това са 2 години откакто се разделихме (не че някога сме имали отношения..). При мен се случиха някои неща - живях в чужбина, работих, попътувах, бях сгодена 😄, после се разделихме, влюбих се в нов човек, пак смених държавата и така. Не искам да прозвучи надменно, но, докато си писах с Козирога, имах чувството, че е спрял съзнанието си на последния момент, когато се разделихме, имахме симпатии един към друг тогава, и едва ли не очаква, че отношението ми ще е същото. Поиска дори да се видим, аз отказах поради някои мои причини.
Пояснявам, че останах с такова усещане в мен.

# 427
  • Тра-ла-ла
Венера във Водолей могат да имат само хора със Слънце в Стрелец, Козирог, Водолей, Риби или Овен.

Интересен прочит

# 428
Моят рак не ще да ходи никъде, но откакто децата пораснаха мен ме пуска навсякъде. Никога не прави проблем да излизам без него. Не е грам токсичен.
Кристина, имам обаче чувството, ако анализирам останалите ти постове за твоя мъж, че ти изобщо не си забелязала, че се сърди. 🤣 Непукьосваш си, докато той си сумти в някой ъгъл. Щото на раците това е тактиката, "аз се сърдя, но ти се сещай" - по-тежко ходене, блъскане на врати, не ти говоря-ти ме питай защо.
Може човекът да е видял, че при теб не става и да се е примирил. 😉

# 429
Сещам се за нещо, което не знам дали сме обсъждали. Как мислите, огнените зодии най-бурно ли преживяват разочарованията в любовта Grinning

# 430
  • София
Според мен са гняв, сълзи и после див купон.
Истерия и драма е при водните.

# 431
Точно на гняв и сълзи съм става свидетел. И много голяма драма. От Стрелци това.

# 432
  • София
Аз Стрелците не мога да си обясня защо се водят огнен знак честно казано. Нито са хора на действието, нито са директни, нито умеят да направят нещо самостоятелно.

# 433
А Лъвът защо да е огнен? Нищо огнено няма в него. По-слабо инициативна и мудна мъжка зодия не познавам.

# 434
Аз Стрелците не мога да си обясня защо се водят огнен знак честно казано. Нито са хора на действието, нито са директни, нито умеят да направят нещо самостоятелно.

Малее различни ги познаваме явно. Аз май скоро писах, че толкова яростно преследвана не съм била от никой освен от Стрелци. С абсолютно директни реплики, действие веднагическо и натиск до откат да е на тяхното. Но и после много тежко приемане на края.

Общи условия

Активация на акаунт