Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 032
  • 888
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А как се разбира кой е знакът, в който се намира Венера/Луна?

От наталната карта.
Има сайтове, които правят карти и показват всяка планета в коя зодия е и в кой дом.
На повечето има и разяснения кое за какво отговаря и какво означава.

# 526
  • София
А как се разбира кой е знакът, в който се намира Венера/Луна?

От наталната карта.
Има сайтове, които правят карти и показват всяка планета в коя зодия е и в кой дом.
На повечето има и разяснения кое за какво отговаря и какво означава.

Благодаря!
Сега ще потърся някой сайт, за да видя.

# 527
Настрана от патологиите - човекът е на 35 и още е ерген, а с оглед на предишни постове май е характерно за зодия Везни?

Не знам, честно казано. Като жена везни ти казвам, че за нас не е характерно да търсим и търпим повърхностни отношения, стремим се към обвързване, сигурност, стабилно семейство и то от млади. Но за мъжете не знам, тях може и да ги влече ергенлъка. При всички положения рак-везни не е добра комбинация.

# 528
Значи, дамата казва, че е със Слънце в Скорпион, а любимият й е Лъв. След като той има Луна в Козирог точно този козел омекотява със секстилът към нейното Слънце квадратурата Лъв - Скорпион на Слънцата им. Също, Венерата в Дева пак прави секстил с нейното Слънце... От цялата тая картинка на Венера и Луна в мъжкия хороскоп излиза, че той, мъжът, харесва, приема типът на жената със Слънце в Скорпион. Тя отговаря на нуждите и вкусовете му.

# 529
  • София
Настрана от патологиите - човекът е на 35 и още е ерген, а с оглед на предишни постове май е характерно за зодия Везни?

Не знам, честно казано. Като жена везни ти казвам, че за нас не е характерно да търсим и търпим повърхностни отношения, стремим се към обвързване, сигурност, стабилно семейство и то от млади. Но за мъжете не знам, тях може и да ги влече ергенлъка. При всички положения рак-везни не е добра комбинация.

Моите наблюдения върху мъжете везни са, че ги влече ерегнлъка.
Хич не търсят сериозни отношения и бързо обвързване, флиртаджии са си и си летят в облаците, ако може да флиртуват с всяка хубава жена за тях ще е най-добре.

# 530
Значи, дамата казва, че е със Слънце в Скорпион, а любимият й е Лъв. След като той има Луна в Козирог точно този козел омекотява със секстилът към нейното Слънце квадратурата Лъв - Скорпион на Слънцата им. Също, Венерата в Дева пак прави секстил с нейното Слънце... От цялата тая картинка на Венера и Луна в мъжкия хороскоп излиза, че той, мъжът, харесва, приема типът на жената със Слънце в Скорпион. Тя отговаря на нуждите и вкусовете му.
Леле, все едно на китайски ми прозвуча, но крайният извод ми хареса. Много благодаря за анализа и обяснението!

# 531
  • София
Значи , мъже везни са най-сладкодумните и умни мъже. В интимен план , галантни , обгрижващи 😀
Не съм имала връзка дълга с везни , но с тези хора и мъже и жени се чувствам хипер спокойна, определено ми влияят добре .
Обичам везни

Моята Венера е в дева , неговата скорпион
Но имам там някакъв Плутон май в скорпион, който не ме прави задръстенячка 😀 а тъкмо обратното.

Сега като се замисля , най-скучните ми интимни преживявания са били със скорпион, и не защото аз съм скучна, а защото те са егоисти , доминиращи.

Тва е изморително , като една видна дева , предпочитам да взема контрола в мои ръце 😀 а не да се състезавам с някого

# 532
може, може да е емоционален с луна в козирог
познавам един такъв, екстремно емоционален, но слънцето, марса и венерата му са в овен

за връзки (за жена) гледам аспектите на слънцето и седми дом

# 533
  • Тра-ла-ла
Моята Венера е в дева , неговата скорпион
Но имам там някакъв Плутон май в скорпион,
Плутонът ти май гази Венерата му, ако има съвпад в Скорпион...Силна връзка, особено сексуална. Може да се стигне до обсесии, зависимости...Плутонът налага правилата над Венера.

# 534
Джулайо, караш ме да ровя в стари натални карти сега Joy

# 535
  • Тра-ла-ла
Амиии...при всичките ми партньори - техният Плутон е бил в знака на моята Венера. Някои и в съвпад. Със сегашния Овньо ни делят под 1 градус съвпад Bowtie

# 536
  • София
Амиии...при всичките ми партньори - техният Плутон е бил в знака на моята Венера. Някои и в съвпад. Със сегашния Овньо ни делят под 1 градус съвпад Bowtie
И какво става тогава 😀, Когато го има ?

Твоят Плутон и Венера къде са ?

# 537
Стана астро тема тук Simple Smile а, аз само искам да чета, че най гадната зодия е водолей! Joy

# 538
  • София
Сестра ми е с мъж водолей
Признавам го за най-безотговорният баща, незинтересован за децата си и жена си мъж.
Роди му се дете и не отиде нито един път в болницата преди изсписвснето.
Един път не я попита , имаш ли нужда от пари, защото имат 2 деца и бяха разделени за месеци ,не дойде да ги види.
Нищо.
Гледа само собственият си задник ( както повечето мъже )
На него да му е пълно тумбачето.
Едната му дъщеря направи алергичен шок и се задушаваше , извикахме линейка, чаках пред спешното, това се случи вечерта , сестра ми му звъни на пожар - не вдига . Накрая звънна на майка му ( и тя водолейка ) и сестра ми казва
- дъщеря ни е в спешното със задушаване , трянва ми баща й да ми даде ЕГН - то й
И наша свекърва казва, ама то е 23:00 , той спи , къде го притесняваш.

И още и още и още...

# 539
ММ е със Слънце, Луна и Венера в Дева...майка плаче.

Общи условия

Активация на акаунт