Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 062
  • 888
  •   1
Отговори
# 555
Хаха, за нищо, момичета. 😊

Моето коте е женско, везни е и е голяма кокетка:
Скрит текст:

И, за да съм по темата, мъжете телец са гадни, защото обичат да тормозят котки. 😄

# 556
Сега погледнах, че Венера ми е в Стрелец, какъвто е мм, а неговата Венера е в Скорпион - аз. Това добре ли е?

# 557
Olia Nik, според моето "невероятно" тълкуване на астрологията, щом като неговата Венера е в Скорпион - означава, че си пада по секси мадами, чувствителен е що се касае до любов, но пък в същото време не гласува пълно доверие на жена. Твоята Венера пък показва, че си падаш по весели и забавни мъже, с които можете да бъдете на едно ниво и да си гледате кефа.
Което се припокрива със Слънцето му и това, което показва пред другите като характер.

Другите мацки, които наистина разбират от астрология ще ти дадат по-конкретни отговори. Simple Smile

Луната в какви знаци е? За мен тя е много по-определяща за това доколко са истински отношенията между двама души и доколко ще се разбират в дългосрочен план.

# 558
Аз вече съм писала,че най-гадната зодия за мъж е дева ,но кажете няколко думи за Венера в Дева!? Когато и зодията е дева Grinning

# 559
  • София
Слънце в дева , Венера в дева - мъж =
Кратък секс, спане в различни стаи , критики до безкрай 😀

# 560
  • Враца
На колежката мъжът е Дева, тя си даваше наследствен апартамент под наем, като вземеше наема, той идваше до работа за вземе някаква част/а взима двойно повече от нея/, също така веднъж шефа забави заплатите/само два дни/, той се обади да и крещи, че няма да я пусне да се прибере, ако не носи пари и тя милата взе на заем от колежка.

# 561
  • София
Ай това за девите го бях забравила
Да, дават , но и ти даваш с тях
Всичко !
И винаги те мачкат така , всяка мъжка дева
Аз изкарвам пари, ти си едно нишо ( разбирай защото работиш за по-малко)
От тяхната устат рядко ще чуеш комплимент , рядко ще ти кажат - браво за усилията.

# 562
  • Далечният изток
С пълна сила, едно към едно, важи и за друг земен - козела.

# 563
  • София
Не съм съгласна. Joy

# 564
  • София
Не съм съгласна. Joy
😀
Ти коя зодия си
Аз съм много крайна за мъжката дева, при положение , че живях с такъв човек 14 години.
И неее , нямаше нищо в него , празен емоционално 😀
Да , кратък , но як секс ( и не защото обичам дългият секс )

Реално повечето ми приятелки , не обичат секс над 40 Мин , но 3 Мин....

# 565
  • Тра-ла-ла
Земните зодии са си парагьози.

Козлите в ниските си проявления са...бъррррр. Потрисвала съм се за каква стиснатост иде реч. При тях го има и момента - евтини на брашното, скъпи на триците. Може да спестят като си купят по-евтино сирене, дрехи втора употреба, да ходят със скъсани обувки. А после да набабанят пари за нещо ненужно и скъпо, което обаче ще ги представи в хипер, мега, гига гъзарска светлина. Обикновено копират. Еди кой си има еди каква си кола. И аз ще си купя такава. Охооо, предлагат му най-новия модел гсм, ако сключи 2-3-4 договора - давай насам! Мислят се за хитри, но реално за глупави и лесно можеш да ги хлъзнеш за пари.

Телците - те просто губят самочувствие, ако нямат пари. И обичат да притежават. Това им дава сигурност.

Деви не познавам отблизо. Но винаги първата ми асоциация е - счетоводител.

# 566
Първата ми любов беше Дева. В интерес на истината,  не беше идеално зле. Сещам се, още в началото на връзката,  и аз в един момент изпитах такъв прилив на силни чувства  / като козирог/, че му казах "обичам те ". Последва...тишина. Joy След време го питах защо нищо не ми е казал тогава, отговорът беше - ами защото се изненадах. Sunglasses Голям чук и дърво.

# 567
Olia Nik, според моето "невероятно" тълкуване на астрологията, щом като неговата Венера е в Скорпион - означава, че си пада по секси мадами, чувствителен е що се касае до любов, но пък в същото време не гласува пълно доверие на жена. Твоята Венера пък показва, че си падаш по весели и забавни мъже, с които можете да бъдете на едно ниво и да си гледате кефа.
Което се припокрива със Слънцето му и това, което показва пред другите като характер.

Другите мацки, които наистина разбират от астрология ще ти дадат по-конкретни отговори. Simple Smile

Луната в какви знаци е? За мен тя е много по-определяща за това доколко са истински отношенията между двама души и доколко ще се разбират в дългосрочен план.

Моята луна е в Лъв, а неговата в Рак. Но на мен асцедентът ми е Стрелец, както и още 4 планети, а той има няколко планети в Скорпион. Но е с асцедент Близнак. Брррр... Двете ми най-дълги, но и най-сложи връзки са с Близнаци. Та за мен те са начело на класацията, следвани от другите въздушни.

# 568
С пълна сила, едно към едно, важи и за друг земен - козела.
А тия наште даже и асц Дева, да ни е гот. И твоя ли е такава свекърва, вечното мрън?

# 569
  • Враца
Я кажи по-подробно за Близнаци, струват ми се колебливи и нерешителни, ама иначе големи добряци, това само отстрани, нямам впечатление от близка среща.

Общи условия

Активация на акаунт