Отговори
# 75
Има групи във Фейсбук, потърсете и там.

# 76
Здравейте!
Аз съм студент по стоматология във Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София и съм 4 курс.
Имам нужда от пациенти. Simple Smile
Манипулациите се извършват под наблюдение на лекар - специалист в дадената област, а цените за тяхното извършване са символични - заплащате само за материалите, които ще се използват по време на вашето лечение.
Предлагаме лечение на :
🦷Зъбен кариес
🦷Кореново лечение
🦷Екстрация ( изваждане) на зъби
🦷Изработка и поставяне на мостове, коронки(както и тяхното премахване) и протези ( тотални и частични)
Ако се интересувате от услугите ми, може да се свържете с мен на лично съобщение, за да ви дам контакти и да уточним подробностите.

# 77
Здравейте, казвам се Михаел Сазанов и съм студент по дентална медицина в МУ - София. Ако се нуждаете от дентални услуги на напълно символични цени, бих се радвал да Ви бъда от полза и заедно да възстановим оралното ви здраве.

Предлагам:
- Безплатен преглед
- Лечение на кариес
- Лечение на корени
- Протетично лечение (протези, мостове, корони)
- Вадене на зъб
- Профилактика за малките пациенти

Всички манипупации се извършват в присъствието на специалист от факултета по дентална медицина.

Не се притеснявайте да се свържете с мен за всякакви въпроси.
Контакти:

Viber - 0889010001
Facebook - Mihael Sazanov
Instagram - sazanov.dent

# 78
Здравейте! Аз съм студентка по дентална медицина 5 курс в Медицински университет-София.
🦷 Предлагам БЕЗПЛАТНО лечение за деца до 18 години.
Адресът е: ул. Св. Георги Софийски 1 (входът е до ВМА).
Можете да се свържете с мен чрез лично съобщение или на посочения номер.
(0876006156)

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 19:35 от Mihaela Lazarova

# 79
здравей Аз съм студент по дентална медицина в пловдивския медицински университет. търся пациенти. цялото лечение е безплатно! така че ако имате зъбна болка или искате перфектна усмивка и се интересувате, моля, отговорете с вашата информация за контакт! Предлагам: пломби, коренови канали, екстракции, протезиране и ортодонтско лечение на деца. цялото лечение се контролира от квалифициран зъболекар. прекрасен ден

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 00:44 от Favour Phillips 769868

# 80
Добра инициатива, но защо телефонът за контакти е английски?
А липсата на езикова култура прави обявата да звучи несериозно.

# 81
  • Пловдив
Защото е чуждестранен студент. Карат го да си търсят пациенти за да имат практика иначе не могат да се дипломират.
Ако аз отида и ми оправи зъбите сигурно ще завърши със златен медал момчето. Joy

# 82
Добра инициатива, но защо телефонът за контакти е английски?
А липсата на езикова култура прави обявата да звучи несериозно.
ако нямате нищо против, можете ли да ме посъветвате как да го направя по-добър?

# 83
здравей! Аз съм международен студент по дентална медицина към Факултета по дентална медицина на МУ-Пловдив и търся пациенти за работа!🦷🪥

Процедурите, които извършваме са:
* БЕЗПЛАТЕН преглед
* Лечение на кариес
* Лечение на корени
* Екстракция на зъб
* Изработване на протези, мостове и коронки

Всички процедури се извършват под
постоянното наблюдение на специалист в съответната област и на символични цени!

При проявен интерес може да запазите час. 
тел: +447903778266 на лично съобщение в Messenger, Viber или WhatsApp.

📍Адрес: бул. Христо Ботев 3, гр.Пловдив,
Факултет по Дентална Медицина

Ще се радвам, ако ми се доверите!😊

# 84
Здравейте! Аз съм студентка в 4-ти курс по дентална медицина в София. Заедно с моите колеги търсим пациенти за лечение на кариеси, коренови лечения, вадене на зъби, както и за изработка на протези (цели и частични), коронки и мостове. Цените са символични.

Търсим също така деца за спешни профилактични прегледи, лечение на кариеси, силанизиране и създаване на програми за подобряване на оралното здраве. Всичко това се извършва под наблюдението на нашите асистенти-лекари по дентална медицина.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ми пишете на лично съобщение или на телефон 0898250953

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 15:03 от Gabby234

# 85
Здравейте, аз съм Росица и съм студентка 5ти курс във Факултета по дентална медицина в София. 😊Като част от обучението ни се извършва работа с пациенти, като всяка манипулация се осъществява под наблюдението на асистенти, специалисти по съответната дисциплина.

Извършваните процедури са:
 - БЕЗПЛАТЕН преглед
 - лечение на кариеси и неговите усложнения
 - изработване на цели протези
 - почистване на зъбен камък
 - БЕЗПЛАТНО лечение на деца, силанизиране на зъби и обучение и мотивация за поддържане на добра орална хигиена

Цените на услугите са символични. 😊
При интерес, телефон за контакт: 0885 135 624

# 86

Здравейте , извършвам безплатно дентално лечение за деца ( кариеси, силанти, профилактика...) работя във факултета по дентална медицина гр София
За записване на часове и информация : 0885123456

# 87
Дентално лечение

Като студентка по дентална медицина 5ти курс в Медицински университет София предлагам посочените манипулации:
-екстракция на зъби
-кореново лечение
-вадене на зъби
-отстраняване на зъбен камък и лечение на пародонтит
 Всяка манипулация се извършва под наблюдение и контрол на специалист.

Лечението на деца е безплатно, за възрастни цените са символични.

Провеждаме профилактични прегледи, поставяне на силанти при деца и лечение на кариеси.

При интерес, моля пишете на лично съобщение или се обадете на посочения телефон.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 18:56 от Mihaela Lazarova

# 88
Здравейте, студент съм по дентална медицина 4-ти курс към Медицински университет София и предлагам БЕЗПЛАТНО лечение на кариеси и техните усложнения при деца. Всички манипулации се извършват под наблюдението на специалист по Детска дентална медицина😊
тел. номер- 0879610511

# 89
Здравейте!🌷
Студентка съм по дентална медицина във Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София.
🤍Ако искате вашето дете да има здрави и красиви зъбки, с радост ви предлагам безплатен преглед и лечение на зъбен кариес, пулпити и периодонтити за деца до 17 години.
Лечението се извършва под наблюдението на лекар-специалист. Можете да бъдете спокойни за качеството и грижата, която ще получите.
При нужда, можете да се свържете с мен на лично съобщение или на 📞0885756886.

📍Факултет по дентална медицина, ул. Георги Софийски, до ВМА.

Общи условия

Активация на акаунт