"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 346
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Аз за втори път си задавам въпроса "защо изобщо още го гледам" и на третият път ще го зарежа. Вече не ми е и смешно, а започвам да се изнервям.
Колко пъти ще гледаме Симо да пита за великата си раздяла! Докога ще ни занимават с детските истории на Симо?!
Пародия страшна!
Сега да не мислите, че ще се появи тялото на Борис, нищо подобно пак някоя партенка е. Измислица на Калин да пробва колегата.

# 646
  • Велико Търново
Какво очаквате от сценарист като Ванков, който винаги е правил супер тъпи продукции?
Ванков не е сценарист. И май никъде не е бил.

Оххх... сега Симо ще разбере къде му е тревата Satisfied

Измислица на Калин да пробва колегата.
Разбира се!

# 647
  • На морето!
Е, айде стига. Сценаристите и те са на супа.

# 648
Ето, че има и по-тъпо продължение...

# 649
  • София
🙈🙊🙉  днес наистина надминаха себе си.. това предложение, сега и моргата...

# 650
  • Велико Търново
Е таз па! Мъжът ѝ най-вероятно е още жив, тя пръстен и предложение за брак приема.

Хмммм... Павлов взе, че си призна...

# 651
Бе тия нормални ли са...що за безумно предложение..Как пък изобщо не им пука за тоя Борис бе..

# 652
  • На морето!
Е, какво, направил и той мусака по примера на Ива.

# 653
Не са ли чушки...не ми ги хвалете..

# 654
Направо не мога да повярвам, че най-после се разбра кой е скрил ключовете на Борис.

# 655
Липсва ми Юлия . Поне правеше  сериала малко по- интересен , а вече нямам думи, епизодът беше страшно глупав !

# 656
  • Велико Търново
Направо не мога да повярвам, че най-после се разбра кой е скрил ключовете на Борис.
Значи евентуално към края на третия сезон може да очакваме да разберем кой праща празни писма на Лора и кой тегли пари от картата му. Satisfied

# 657
  • София
Всеки път си мисля, че по-нелепа серия не могат да измислят и хоп-те ми представят следващата.........всичко смислено, което се случи до момента, спокойно можеха да съберат в 2 серии.
А Лора и Драго са ми най-неадекватни от всички герои.
Снежа си мисля, че издирва Борис с този мъж.

# 658
Аз също предпочитам да гледам Юлия пред страшната красавица Лора (ударението е на страшна Scream )
Можеше да стане много интересно с Юля - богата психарка, свикнала да има всичко и обсебена от Денис... и изведнъж така тихо да се оттегли.
Юлия беше идеална за злодей, да отмъщава, да създава интриги и да ги побърква.
Ама, не. Ще гледаме сега манджа с ганджа, пубертетските драми на Симо, и Велин, който притеснява Ани (тези последните сцени явено са някакъв пълнеж в епизодите, защото нямат никакъв смисъл)

# 659
Точно това ми е въпроса, какъв е смисълът на сценките с Ани и тези със Симо? Или запълваме 60 епизода ей така без смисъл и по междудругото с охлювска бързина разплитаме основният сюжет.

Общи условия

Активация на акаунт