"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 979
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Голяма мъка..голямо нещо. Вече и на промотата не се радвам. Гледам на инат , за да видя кога ще се появи Борис.
Въобще ми е все тая за бащата на Драго.  Можеха да развият тая линия, когато разбра , че не е син на Велин и щеше да е интересно да е Фьодор. Сега вече е като претоплена баница - с вкус на подметка..
Лора да я бяха затрили в онази катастрофа, такава противнячка е, че не може да бъде. Единствено взех да симпатизирам на Ива и Мая..
Симо и него пак го върнаха в 3 клас..

# 631
# 632
Този сезон и промото накрая на епизода е съкратено до отделни накъсани кадри защото ако са пълни 30 секунди няма да остане нищо важно непоказано за следващия епизод. Все още чакам нещо по-значимо да се случи. Сегашните сцени на парче само за да минава времето е без смисъл да се коментират.

# 633
Чак ми става мъчно за Драго, че никой не го обича истински, даже майка му. Не искан и необичан. Само една откачена украинка показва страст към него. Другите уж, все имат някакви условия. За това което е преживял от дете е даже свестен тип, който може да обича. В другите образи, освен в Мая, не виждам никакви ценни качества. Живеят ей така, като изсмукват другите.

# 634
  • Велико Търново
Еееххх... чубрицата какви ли не чудеса прави!

# 635
  • Mediterraneo
Сценаристите са писали надрани. Съвсем залиняха нещата...

# 636
Опукали са на Симо тревата и седнали да пишат сценарий... Мъка!
О, Боже! 😲😲 Аз съм много смотана! Манджата е с трева!Шъумръ 🤣🤣🤣🤣🤣

# 637
Щом вкараха и веселата чубрица в играта, яко творческо безсилие ги е мъчило..

# 638
Вече изобщо не го разбирирам този филм. Става все по-нелеп. Лорчето спасява Драго с пистолет, Драго сдобрява мафиоти, а сега героите похапват манджа с ганджа...
Що за тъпа комедия гледаме?! Thinking

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 23:55 от KilliBilli

# 639
Стана като сюжет в "Съдби на кръстопът".

# 640
Айдее фамилията нагърмяна яко Simple Smile то ако от чорба с ганджа ставаше... Поне са забавни за разлика от ОЖ, където всичко изтрещя тотално.

# 641
Супер смешен епизод.

# 642
Удариха тъпомера със сцената с тревата. Не че съм против да се показват такива неща, но сцената си беше малоумна според мен. Дано не продължи и след рекламите 😆

# 643
Сценаристите се гаврят с нас. Kissing Heart

# 644
  • Mediterraneo
Що да не става чорба с ганджа? Кексчета и прясно мляко стават, колко му е супата да се подправи добре.

Общи условия

Активация на акаунт