"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 975
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ако Драго обожаваше Лора нямаше с такава страст да изчука Юлия, нито да я лъже за това, че е приключил с бизнеса, а ето че разпределя дрогата.

# 616
  • USA
Драго беше мъртво пиян и афектиран,когато спа с Юлия.Не го е направил на бистър ум.
А за дрогата,не видях той да се занимава с това.Натопиха го и се намеси,за да си изчисти името,а иначе другите двама да си въртят канали за наркотици колкото си искат.Не останах с впечатление,че Драго ще се намеси в тяхния бизнес.

Обожава я,да.

# 617
Не, той въобще не се занимава с това. Само пере едни пари тук-там и трепе хора като хлебарки с райд.
Доста извратено обожаване показва. 😁

Иначе, Драго и Борис са от различни бащи, така че Лора с Борис нямат роднинска връзка, но се надявам да не забият на там, ще бъде голяма тъпня.

# 618
  • USA
Kакво общо има бизнеса на един човек с това колко и коя жена обича? (rolling my eyes)
Пере парите,за да започне на чисто,но конкретно за наркотиците и канала,ясно си каза,че няма да се намесва.

Значи вашата хипотеза е,че Снежа е родила дете от бащата на Лора(тоест Драго),същия който си живее с майката на въпросната Лора в Белгия...А,ок. Rolling Eyes Smiley

# 619
Как точно се започва на чисто с изпрани пари? 😆😆😆

Коментирах това, че е възможно Лора да има връзка с Драго, но не и с Борис.
Но както съм написала, надявам се сценаристите да не са толкова изтрещяли.

# 620
  • София
Ако е така, Снежа веднага щеше да каже кой е бащата - ще ги раздели форевър😂 И щеше да настоява за аборт с аргументи 😉

Борис ли е новият бос? 😂

# 621
  • пустинен пъпеш
Финалната сцена,в която Драго/Топал сдобрява Райков и Сърбина беше потресаващо нереалистична и смехотворна.

# 622
Аз края на серията пак го проспах, но в началото имаше сцена между Драго и Снежа... много плоска, бе. Дори и чара на Влади Михайлов не спасява положението.

# 623
Какво очаквате от сценарист като Ванков, който винаги е правил супер тъпи продукции?

Сръбския скараджия и Райков бяха направо нелепи. Тази вечер ще се появи онзи, с който се среща Снежа и Велин пак ще превърти играта.

# 624
  • София
Не съм го гледала още, но да ви покажа хубавците, ако не сте ги видели

# 625
Ааааа на Йоана понеже й пука мн как изглежда, не е оправила този нос 30+ години.....

# 626
На мен пък този ултиматум на Снежа към Драго ми е много смешен.
Какво пречи на Драго да каже - напуснах Лора, кой е баща ми?
И после да си заживеят щастливо... 😜

# 627
  • София
Имам приятелка със същото носле. Никога не съм го приемала като нещо, което трябва да се поправи. Мисля, че това й е чарът на Темелкова.

# 628
Що ли не вземе да си направи нос като на Преслава, Галена и Майкъл Джексън?!?
Тя е актриса и трябва да е разпознаваема. Като се има предвид на колко години е, явно е в мир с носа си.
Както и актрисата, която играе Юлия.
Не всички искат да са съвършени.

# 629
  • София
Аз края на серията пак го проспах, но в началото имаше сцена между Драго и Снежа... много плоска, бе. Дори и чара на Влади Михайлов не спасява положението.
Тази сцена беше снимана много добре операторски, но тъпите реплики я развалиха. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт