"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 966
  • 767
  •   2
Отговори
# 600
И на заглавния постер, и в началните надписи, както и във финалните надписи.
На колко много места само! А вие - нямало го било Satisfied

Аааа, не се брои! Това си е от първия сезон 😂

Канела, участва, преди време ги пусках, за да видя в кой епизод изчезва - в 3-ти епизод играят футбол и после го тряскат по главата, изглежда с това се изчерпва ролята му.

# 601
Е, четете я тая тема!
Три пъти се написа с големи букви, че младата полицайка е отвлякла Борис!
Joy

вЕрно ли? 😂😂😂

Аз от кога казвам, че ме съмнява Жането, ама ей на - само Стоичко ме подкрепя 😃

Точно така! Надушихме я тази мръсница!

# 602
  • Mediterraneo
Хахаха! Дано направят трети сезон, че много забавно в темата! Я вижте Стойчо как избухна, а сериалът пред свършване. Стоичко, де.

# 603
  • Велико Търново
И на заглавния постер, и в началните надписи, както и във финалните надписи.
На колко много места само! А вие - нямало го било Satisfied
Аааа, не се брои! Това си е от първия сезон 😂
Аааа, моля, моля! Постерът е различен от този на първи сезон.Satisfied Финалните надписи също са си за втори сезон. Там даже участващите в епизодичните роли за всеки епизод ги сменят, не ги пишат всички на куп. Grinning

# 604
Аз знам къде е Борис. 😜
Или поне къде беше сутринта - даваха го по Нова от Софийската опера. 😁
Дано и Калин е гледал телевизия. 🤣

# 605
  • София
А, аз отдавна дадох насоки да го търсят в операта.
Но тук веднага ме освиркаха, че снимките били завършили отдавна.
А и постановката му била подготвена още преди поредното затваряне....

# 606
  • София
Абе, той е навсякъде, само не и в сериала 😂

# 607
Пие бира със Стоичко...А той дойде тук да ни хвърли прах в очите с тая Жана..

# 608
Само да не се окажат Лора и Драго тези, които са брат и сестра, че майка му много настоява, че те не трябва да са заедно, прекалено според мен. А и кръвните им групи са еднакви доколкото си спомням от онзи далечен далечен епизод с изследванията за бебето. Айде дано не съм права. Joy

# 609
И нали сценаристите са същите като от Забранена любов, като нищо да е истина.

# 610
И на мен това ми мина през ума 😬

# 611
  • Велико Търново
От кръвните анализи даже и не съм разбрала, че са излезли каквито и да било резултати.

# 612
Само да не се окажат Лора и Драго тези, които са брат и сестра, че майка му много настоява, че те не трябва да са заедно, прекалено според мен. А и кръвните им групи са еднакви доколкото си спомням от онзи далечен далечен епизод с изследванията за бебето. Айде дано не съм права. Joy
Стига де, това ще е много гадно. Те що кекс бъркаха...не, тяма да е това. Друго са измислили. Борката се крие при майка си и се тръшка, че без Лора няма да се покаже, а ще си остане в мазето.

# 613
  • София
Очаквах Симо да разбере, че онази флегма му изневерява и ще и бие шута, а накрая тя го заряза. Дори и по тази линия се осраха. Сега Симо изглежда точно като посредствения глупак за който го мисли онова инфантилно *урве.
И мен нещо почва да ме съмнява защо толкова настоятелно майката на Драго не иска да са заедно с Лора. Ама ще е скандално да са брат и сестра. Освен ако авторите не са луди фенове на Джайм и Церсей... Grinning Ама там бе на съвсем друго ниво, а и си го знаеха и не им пукаше.
Всъщност и те не знаят какво правят, само се люшкат от една линия в друга, няма нищо смислено навързано.

# 614
  • USA
Е,глупости..били брат и сестра.По тази линия тя и с Борис е полусестра,но майката нямаше нищо против да са в брак дълги години.

Чудя й се на тази страхотно неприятна женица Снежа,с какъв акъл подканва жената да напусне мъжа,който я обожава и който е баща на детето й?!Тази Снежа помисли ли за това бебе,нейното внуче, или гледа само нейните си интереси.Ако я питаш и тя не знае защо иска Драго и Лора разделени,сигурно от яд и ревност.Друго обяснение нямам.

Общи условия

Активация на акаунт