"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 987
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
С това разводняване ще ни загубят като зрители

# 661
аз пък смятам, че Юлия точно на време я изпратиха в къщи, че все да става глупаво нелепо и там с тайната приятелка.

Кой е свил ключовете?

# 662
Павлов си призна, че е свил ключовете на Борис по поръчка на някакъв украинец. Съгласил се понеже му трябвали пари. Очаквал само да го сплашат, нищо повече.

# 663
  • София
Накрая ако се окаже наистина отвличане, ще е поредното и последното разочарование, защото не се отвлича човек, след което да не постъпят някакви искания, да има изнудване и т.н. Или го убиват или искат нещо. Няма средно положение в тези среди.
Но това мълчание е меко казано абсурдно. Като целия сезон всъщност, така че не се и учудвам.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 23:53 от Diavolo

# 664
  • София
Този сезон ще е 39 впизода. Свършва на 20.05. според уикито.
Сега като се разбра, че са украинците, нищо не се разбра всъщност. Защо? Кой ръководи украинците - тях ги няма в схемата?
Освен да са го отвлекли, за да им стане шеф 😂. И те да владеят албанския канал.
Пфу, тъпотия! Манджа с ганджа стана тоя сезон...

# 665
  • Другата България
Аз продължавам да мисля, че Юлия има нещо общо с отвличането.
Иначе добре изработиха Павлов.
Това ми хареса, май само това.
Не знам кое беше по-нелепо - чубрицата от Железница, Симо и любовните му терзания, или годежния пръстен на Лора.
Тя е омъжена, дори не е вдовица, сгодява се за брат на съпруга си!
Просто безумно!
Мая ще излезе супер тъпо парче.
Когато покани Велин, още не беше хапнала чубрица.
Ама май по-добре да беше.......

# 666
  • Пловдив
Направо не ми се коментира...то освен да ги хуля няма кво...
И аз си мисля, че Юлия има пръст в изчезването...Даже си мисля, че са комбина с Борката.

# 667
Шшт тихо  докато не е дошъл и тук Гошко да ни каже как нищо не разбираме от сюжет и само хейтим. Joy 🤭
Вече си мисля, че всеки с всеки е комбина и е... пълна каша.
Пък и тази "мръсница" полицайката не вземе да си признае, че тя го е отвлякла. Joy

# 668
Тегленето на пари и мейлът трябваше отдавна да ги покажат, за да има интрига по линията на връзката на Лора с Драго.
Борис със сигурност е жив и ми се струва, че ще е комбина с похитителите.
А за тегленето на пари - поне да бяха изпразнили картата, вместо тия мижави 300 лв....

# 669
А за тегленето на пари - поне да бяха изпразнили картата, вместо тия мижави 300 лв....
Може това да ѝ е лимита. 😜 😂 😂 😂
А жената с детето кои ли ще се окажат? 🤔
Може Борис да е имал паралелна връзка и дете. 😜
Или и той страда от раздвоение на личността като Калин? 😉

# 670
  • Пловдив
А защо точно на тази жена с детето се спряха...? В "този оживен район" само тя ли отиде до банкомата?

# 671
  • София
А защо точно на тази жена с детето се спряха...? В "този оживен район" само тя ли отиде до банкомата?
По времето на теглене, предполагам 😉
Но защо не иззеха записите от самия банкомат? Ще се види по-добре лицето? 🤔

# 672
Тегленето на пари и мейлът трябваше отдавна да ги покажат, за да има интрига по линията на връзката на Лора с Драго.
Борис със сигурност е жив и ми се струва, че ще е комбина с похитителите.

Напоследък пропускам доста моменти, но май нищо не произтече от този празен мейл. Не се впечатлиха особено. Напротив, сватба стягат младите Simple Smile

# 673
Как да се впечатлят от един мейл след месеци съвместен живот Joy
А бремеността на Лора няма ли да й проличава най-накрая....

# 674
То да беше само от имейла... Целия втори сезон пускат по някаква уж следа... И след това спират да развиват тази сюжетна линия... Тотално различен филм и действие от сезон 1...

Общи условия

Активация на акаунт