"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 925
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Да, това също исках да отбележа. Все подхвърлят нещо, което така си и остава, подхвърлено. Нито го развиват, нито нищо. Обаждането на Борис до Драго след което Драго откри убит украинеца; амнезията на Калин; празния мейл; мъжа, с когото се среща Снежа; намерения телефон на Борис; цялата линия с Юлия за какво беше въобще... има и други, тези се сещам на прима виста.

# 676
Всяка серия чакам Юлия да изскочи отнякъде и да сътвори нещо, което ще обърне сериала или поне ще го раздвижи, иначе наистина не виждам въобще защо я вкараха. И много се надявам да не се изгуби в Бермудския триъгълник на този сезон.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 01:51 от Lara97

# 677
Майчето освен Савекс и салам "Народен", вече рекламира и Нескафе...
Уф, що развалиха сериала... Rage

# 678
Лора имаше корем? Доживях!

# 679
  • На морето!
Тая сцена с разпита е измислена от някое от децата на сценаристите.
Нямат ли консултанти от полицията, може ли такива глупости да показват?

# 680
Начи, хора, много сте ми приятни като компания да си говорим, но това е втория филм този сезон, който повече няма да гледам! Това е издевателство над интелигентността и търпението на зрителите. Пълен шит е този втори сезон и ескалира към връх на идиотщината. Бъдете здрави и весели празници, аз с този бълвоч приключих. Ще се срещаме из други теми.

# 681
Отврат направо!
Калин е гнусен.

# 682
  • на село
Тази глупост продължавам да я гледам, почти на инат.
Първи сезон пропуснах, но сега с мъжа ми и двамата го следим, едно че ме дразни с тези 20 мин. продължителност и друго този Калин ми бърка в здравето,  то бива физиономия и чудо, но е кошмарен.

# 683
Калин е противен, но в мен някаква злоба се надига и срещу Лора..толкова са ми противни и двамата..

# 684
Лора се опря на сръбската мафия, на тоя клоун какво му трепна толкова? Пффф..

# 685
  • На морето!
Няма пистолет, иначе да го е строила и него.

# 686
Аз пък този път съм съгласна да я стрестнат малко булката, че тя си няма никакво чувство за благоприличие.

# 687
  • София
Прав е за всичко Калин спрямо Лора, просто е лошо написан сценария и диалозите, както и че актьорската игра куца здраво.

# 688
Не мога да повярвам, че Мая изгони Симо! И то без да им направи поне един хороскоп!

# 689
  • Mediterraneo
Ей ви бебе! Баси простотията, не можаха друго да измислят, ще убият бебето.

Общи условия

Активация на акаунт