"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 920
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Е, не! Отвратителен епизод!
Съжалявам, че го гледах

# 691
  • София
Е, тия кретени ако наистина убият бебето ще убият и малкото останала интрига (тази простотия с Борис дори не го коментирам) в сериала, защото ние тук точно от това се интересувахме и вълнувахме особено силно. Чие ще е детето, що стотици, хиляди мнения се изписаха по тази ос. Grinning

# 692
Значи каквато и да е една бременна жена, лоша или добра, като те помоли за вода и като видиш, че ѝ става лошо, па вземи и ѝ помогни. Сега заради това крещене на Калин ще загуби бебето. Не я оправдавам Лора, но той прекали според мен.

# 693
Какво стана накрая, че говорих по телефона и изпуснах.

# 694
Поредната тъпотия! Онзи ден питолети размятаха,че и Лорчето и тя,нищо й нямаше. Ся от някакви имена на непознати хора,чак пък аборт... И аз не знам защо гледам все още. То бива бива амаааа... 🤐

# 695
Нямам думи! Буквално беше мноооогооо зле този епизод . Убиха и малкия съспенс и  какво сега Денис ще  се напие и пак при Юлия ?  Аз се чудя как още го гледам....😒

# 696
Ейй какви ли не драми се измислят за бебето, за Симо, за купоните на Снежа Simple Smile само и само да не кажат къде е Борис!
Наистина вече си мисля, че Врачански ги е зарязал по средата на снимките и са измисляли в движение всички тези глупости.

# 697
Айй дано Драго очисти Калин и пак си стане Денис, че много затъпя работата.

# 698
Еееееее не.... Това със загубата на бебето е отвратителна развръзка.... Как можаха... По-добре да не беше слязла Лора от колата на 1 сезон.... Щяха да останат с 1 силен, завладяващ сезон и в духа на мафията да замине жената на раздора....

# 699
Това със Снежа беше другата простотия. Празнуваме нещо, ама само Снежето си знае какво.... 🙄

# 700
Тя Лора до онзи ден спринтираше като на състезание с Юлето, мръзна по терасите, 60-килограмови кучета влачи и нищо ѝ нямаше.
А Калин е отврат, с кеф да му размажеш физиономията, тотално го скапаха.

Каква беше тази тъпотия със Снежа, голяма радост, парти чак вдигна, но не казва на никой за какво?! Ако е за Борис, не е ли най-логично първо да съобщи на баща му, вместо да кани приятелки на купон? 🙄 страшно нелепо...

# 701
В днешния епизод май всички бяха хапнали манджа с ганджата на Симо...

# 702
  • София
Ако някой трябва да бъде застрелян, то това не е Калин, а убиеца, насилника на жени и наркотрафиканта - Денис Топал, а.к.а. Драго.

# 703
  • София
Точно така! Калин може да е брутален, но той е единствения, който страда истински за Борис. Лора си живее на някакъв розов облак и не знае нищо за любимия си. Просто ми е много противна тяхната история. Любов не мога да я нарека, съжалявам.

# 704
  • На морето!
Бе, я моля ви се, Калин стана психопат вече.
Сериалът до днес беше смешен и скучен, от днес вече е тегав и натоварващ.

Общи условия

Активация на акаунт