"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 529
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
  • София
На мен ми беше интересен и забавен епизод.
Калин сега го играе чалнат Simple Smile Да не би Жането да му сипва някакви субстанции по време на пиянските им вечеринки?
На Юлето не мога да й схвана борбата.ОК,влюбена е,но само Денис ли й е цел?Щото той регулярно я отсвирва,та не знам не го ли схваща,как смята да станат двама-окован и приспан ли Simple Smile
А мама Снежи забрави,че има син...

# 331
Борката може да е духнал с Лина, чиято смърт са инсценирали, защото се е оказала балдъза на шуринайката на истинския баща на Денис, който пък е имал афера с майката на Лора, от която връзка се е родила Юлия. Тоя филм започва много неприятно да ми напомня на турските сериали в 20 часа.

# 332
Юлия е психично болна, тя не разсъждава адекватно и си живее в нейн свят, където двамата с нейн Денис са влюбени и щастливи.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 20:03 от Вαнuлuя

# 333
Юлия е психично болна, тя не разсъждава адекватно и си живее в нейн свят, където двамата с нейн Денис са влюбени и щастливи.
Класически американски трилър !!:-)

# 334
  • София
Добре, с какъв акъл отива при Лора, бременна е все пак, грозна постъпка.

# 335
Ех, този Драго... Най-накрая ѝ призна на Лора за Юлия, ама пак я излъга. Дано тоя запис да няма копие някъде, че тогава наистина е свършен.Joy

# 336
А, и да няма запис, Лора ще разбере, че са спали, със сигурност. 😉

# 337
  • София
Много е зле Лора, толкова наивна и глупава жена. И невзрачна, но това няма значение в случая.
А Драго не заслужава нито една жена до себе си. Безсрамен лъжец и мръсник. Циник.

# 338
Оф, този епизод почти всички ми бяха фалшиви. Лора и миналият епизод и този, Калин и той с тези зле изиграни крясъци, Мая и тя. Откъде я измисли тази драма сега, иска си обратно Велин ли, какво ли? Изсмукани от пръстите драми. Снежка тя по дефолт си е фалшименто. 🙄
Вики няма ли вече- коя на брой серия- най-накрая да каже на Симо, че го мамят?!
Драго колко е честен и стеснителен, дали щели да му повярват!! Този си заслужава напълно май Юлка. 😁

# 339

Драго колко е честен и стеснителен, дали щели да му повярват!! Този си заслужава напълно май Юлка. 😁
защо така наритахте Драго? Какво се случи с Юлия и Лора? Не гледам в момента, само ви чета.

# 340
  • София
Я, Лорчето ми хареса 😂. Живна 😂...
Много ми хареса как й го рекна на усойницата 😉
Разконспирира Юлия - да се захване и с издирването на Борис, че полицаите...

# 341

защо така наритахте Драго? Какво се случи с Юлия и Лора? Не гледам в момента, само ви чета.
Ами Снежа отиде при Лора и ѝ каза коя е Юлия. Лора реши да постави въпроса ребром пред Драго, той си призна, но го било страх да ѝ каже за Юлия (че дали щяла да му повярва). Тя попита дали имат връзка (или дали са се виждали, не запомних ) и той отрече, а той спа с нея както знаем.
Само тази негова реплика"не знаех дали ще ми повярваш", а Лора му каза"а на кой да вярвам" е показателно колко доверие има в тази измъчена връзка.

# 342
Вив, благодаря за резюмето.
Да, изфорсирана връзка, но Драго е единствн който обича. Лора не се залепва само за този който е жив.

# 343
А, не я разбирам аз тази негова любов. Спа с Ива, спа с хиляди жени докато стигне до Лора, сега при един проблем пак изприпка при Юлия, не е любов това за мен.

# 344
Юлия ще се самоубива , сигурно като я заведат на лекар ще разберат , че и тя е бременна.... Толкова банално и предсказуемо стана .

Общи условия

Активация на акаунт