"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 915
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Лора - голямата непукистка, размахваща пистолети, организираща акции под прикритие, скриваща веществени доказателства, се трогва от врещящия ѝ Калин, показващ някакви снимки, свързани с всеизвестното минало на нейния възлюбен.

Значи, в този сериал масово ги тресе някакво раздвоение на личността.

Не разбрах обаче тя в крайна сметка загуби ли бебето или ще го спасяват в следващия епизод?

# 706
  • София
Сега при аборта да се окаже, че бебето е различна кръвна група, т.е. Борис е бащата и Калин ще е виновен за смъртта на детето на приятеля си 🤢

# 707
Сега при аборта да се окаже, че бебето е различна кръвна група, т.е. Борис е бащата и Калин ще е виновен за смъртта на детето на приятеля си 🤢

Това е много добро предположение всъщност. Може би не Калин с неговото врякане е предизвикал аборта, а несъвместимостта между кръвните групи на Лора и бебето. Нали като видяха, че Лора и Денис са от една и съща кръвна група, решиха, че всичко ще е наред.

# 708
  • На морето!

Това е много добро предположение всъщност. Може би не Калин с неговото врякане е предизвикал аборта, а несъвместимостта между кръвните групи на Лора и бебето. Нали като видяха, че Лора и Денис са от една и съща кръвна група, решиха, че всичко ще е наред.
Вярвате ли, че някой от снимащите помни тези детайли? Аз се изненадвам колко дълго помниха, че Лора е бременна изобщо.

# 709
Сигурно ще спасят бебето. То след експлозията оцеля..

# 710
  • София
Ами да. Какви по-драматични неща преживя. Наистина остава сега да се открие, че кръвните групи са различни и да се разбере, че бебето е на Борис. Как ли би реагирал Драго? 🤔

# 711
Не знам, ама това е нереално просто. Ако някой такъв Калин ми врещи като истеричка насреща и съм бременна, такъв шамар ще му тресна, че и аз ще съм изненадана. Фалшиво, изсмукано от пръстите, отвратително филмче, абсолютно творческо безсилие, щом стигнаха до там да се налага с аборти да си закрепят нещата.

# 712
  • Другата България
Добре де, защо?
Защо след перфектния първи сезон сега трябва да гледам това?
До сега и тако, и вако.
Ама вече става мега брутално.
Има ли поне една нишка, която довършиха?
С бебето уж чакаха кръвни изследвания, сега ахо, ихо, ни дума, ни вопъл, ни стон. Направо видеозон и фотосесия.
Мъжът, който търсеше Снежа-мистерия.
Новината на Снежа, въпросното парти - мистерия.
Чубрицата - така и никой не разбра някой усети ли се, че това е манджа с ганджа, какво стана с нея, Симо като си тръгна къде остана пакета...
Отново се сещам за споменатата гривна в началото, сега се визуализира якето на Борис след....Х дни, което е изпрано, но пък е доказателство. А Калин, който щеше лично да се заеме с Павлов, когото дебнеше чудно време, някак го забрави и обикаля езерата, подслушва жена си и тормози бременни жени.
През това време различни жени теглят различни суми от различни банкомати, с картата на Боби. Това отново "виси".
До утре мога да изреждам глупости.
Защо бе, защо?
Иначе Калин беше прав за абсолютно всичко, но не се прави така.
Сега очаквам ако Лора загуби бебето /което не мисля, че ще се случи/, Драго да го застреля.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 02:25 от Merri_An

# 713
  • USA
На промото лекарката й казва,че раждането е тръгнало и не могат да го спрат.Дори и дават окситоцин,за да ускорят процеса.
Замина си бебенцето,заради този пcихопат и нещастник Калин.Много искам Драго да го гръмне.

Нетърпим сезон.Това с бебето вече преля чашата. 👎

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 22:50 от Adoralova

# 714
В промото лекарката каза " То тежи колкото пакетче масло, съжалявам!", което беше другата безумна реплика. Този, който я е измъдрил, явно преди това е бил продавач в Била. Калин няма ли кой да го думне вече? И не заради последния епизод, безумна е играта във втори сезон с всички тези физиономии и психарски изпълнения. Тая Жана всеки път като я слушам, все едно са я вдигнали от сън преди 5 минути.

# 715
Толкова харесвах Калин в първи сезон, сега всяка негова мимика ме дразни

# 716
Мерудии, краве масла.....пресолиха манджата отвсякъде. Хубаво не исках втори сезон. Развали се цялото добро впечатление.

# 717
Това с маслото беше върха на тъпотията... и то казано от жена 😐

# 718
Явно се опитват да копират Милошевица бебето на Ина и Боби. Само, че заради това спрях да гледам сериала... отвратително е. Хората не обичат да гледат чак толкова драматизъм и то всяка вечер от екрана.

# 719
Сигурно съм една от малкото, която още в началото си мислеше, че от историята с бебето интрига няма да излезе. Т.е. да има нишка дали е на Борис или на Драго. Просто казаха, че е на Драго и то ще си остане на Драго.
Отделно още в началото на сезона заподозрях, че нещо ще се случи с това бебе, защото в сторитата в Instagram на Темелков със снимки от сета, никъде не се виждаше корем и това ме усъмни.

Другото, което искам да кажа, както и някой друг спомена по-напред, снощи докато гледах, седях и се чудех защо продължавам да си го причинявам и не е ли време вече да спра да го гледам този сериал...

Общи условия

Активация на акаунт