"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 923
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
Ако беше се отказал не е ли по-вероятно да го убият,а не отвлекат..

# 736
Дааа... Пак стигаме до въпрода защо изобщо започнаха втори сезон.....

От промото за утре се разбра, че Лора губи бебето....

# 737
Нямам представа дали е вярна тази информация просто споделям.А и може умишлено да не е убит а отвлечен да държат зрителя под напрежение,знам ли.

# 738
Казах ви аз,че по средата т.е. в началото на сезона му е излязъл по-интересен проект и ги е зарязал "братята" Simple Smile
Ами отвличане е за съспенс,ако го бяха убили и толкова зрители нямаше да останем да го гледаме.Не знам ,разсъждавам си.

# 739
Все се надявам до края на сезона да се разбере нещо за него. Аз мисля, че ще е жив накрая... Ама кел файда като цял сезон го няма на екрана... Изобщоо много се отдалечи сюжетът от началната линия.... Вижда се, че в движение се твпри сценарий и става все по-абсурдно безинтересен...

# 740
Аз мисля, че може  в началото да е казал, че временно няма да е на разположение /тук измислят да го отвлекат в сериала/, но в последствие обстоятелствата се променят, Врачански поема други ангажименти и си мисля, че накрая ще го "убият" в сериала. Ще дадат някакъв труп и това е.

# 741
  • София
Ако наистина убият бебето ги признавам за кретени номер 1. Уникални по рода си.
Това което цялостно правят е някакъв уникален и неповторим нов жанр, който не може да се обясни по никакъв начин.
Ако не друго ставаме свидетели на история... Simple Smile

# 742
Ако наистина убият бебето ги признавам за кретени номер 1. Уникални по рода си.
Това което цялостно правят е някакъв уникален и неповторим нов жанр, който не може да се обясни по никакъв начин.
Ако не друго ставаме свидетели на история... Simple Smile
Joy Joy
Ох,оправи ми деня .Весели празници на всички!

# 743
Режисьор на латино сериал се кара на сценаристите:
- Каква е тая скука, дето сте я написали? Я вземете и убийте Идалго, отровете Хелена ... или пък някой да застреля Хосе. Вкарайте малко живот в тоя филм!
😂😅🤣
Момичета и Дяволчето, аз спрях да гледам бозата. Но ви чета - забавно е както винаги.

# 744
  • София
Признавам си, че в тази тема се забавлявам повече, отколкото, докато гледам поредната изсмукана серия.

# 745
Ма те латино сапуните са в пъти по-интересни. Я вземете една Касандра например и там двама братя, че и близнаци. Ванков, що не се сети да са еднояйчни братята , таман щеше да си спести парите за втори актьор..

# 746
Е те всички са по-интересни от нашия “Брат”. 😂 Умират герои,след месец два се връщат,някак оживяли. Появяват се от нищото братя/сестри близнаци. Едни се жениха три пъти и на всяка сватба идваше бившия да ги стреля. 😁 Забавни неща. Тука.. йок. Колко мъка още остава? В смисъл-кога свършва,знаем ли?

# 747
Аз предлагам Калин да се окаже полубрат на Драго. Ей така да се подържа заглавието.

# 748
  • София
Дано скоро свърши. Голяма мъка е, а първия сезон в не беше лош в началото.

# 749
На 20-ти вероятно ще бъде финалът, сутринта Дани Ангелов каза, че остават 9 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт