Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от обсъжданите теми, свързани с раждането и грижата за новородените?
Какви преживявания споделят майките по време на раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от обсъжданите теми, свързани с раждането и грижата за новородените?
-
Какви преживявания споделят майките по време на раждането?
-
Какви са някои от предизвикателствата, свързани с грижата за новородените?
-
Какви са препоръките за водата след операцията и за кърменето в родилното?
и аз вече не знам какво да правя и кое е правилното.
(за точните размери - виж все пак Правила, условия и указания, но мисля, че толкова бяха пикселите)
, с теб сме!
. Ей, много се уплаших......А. разбира се, Ради си беше в легълцето и спинкаше блажено. Та в тази връзка, да ви питам - през нощта ако бебоците ви се събудят, а почти сте сигурни, че не са гладни (тая вечер имаше периоди се хранихме през 50 мин.) какво ги правите? Иначе през деня нямаме проблем със спането, спим, акаме........., а когато сме на разходка ни е най-хубаво......

Мноооого сладки новини! Още веднъж желая на всички мами и бебчовци здраве и безкраен низ от съкровени моменти на щастие! А на още неродилите - да не се притесняват, а да се наслаждават на очакването.