Кралски работи и клюки - април 2021

• 140 812
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Sofia
Както писах и преди, ХиМ трябва да се продават в щатите, така че правят стандартното за шоу бизнес звезди, за да се харесат там. Това логично няма да се харесва в UK, понеже е противно на разбиранията за кралската фамилия. Не мисля, че гонят рейтинг там, по-интересното е дали успяха да станат популярни в Америка.

Предвид предстоящото раждане - мисля че затишието се дължи на това, иначе амбициите на Мегън са по-големи и шоуто ще започне след това. За Хари нямам големи надежди, той ми изглежда неспособен да работи здраво, но дано ме опровергае. Засега продължава единствено да черпи от титлата, както виждаме така се води и за концерта.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 15:17 от Не се сърди, човече

# 2 386
Виктория е държала вчера реч на форума на нобелистите - сбирка на лауреати на наградите, учени, представители на бизнеса и политиката.

Още снимки от вчерашните холандци:

Най-малката девойка върви доста висока.

# 2 387
  • Варна
Най-малката девойка върви май единствената симпатична и що-годе стройна.

# 2 388
Най-малката девойка върви май единствената симпатична и що-годе стройна.
Да, ще стане хубавица. Каките не са печеливши в играта на гени.

Виктория е много стилна в белия костюм. Прекрасна!

Това ....нещо... на главата на Максима, е необяснимо Sweat Smile

# 2 389
  • Варна

Тюрбан. Не намирам друга дума.

# 2 390
Виктория не ми харесва, ни панталонът ни сакото са ок, имам чувството, че и двете са й поне с размер по-големи.

# 2 391
Нали сега овърсайз-ът пак е на мода. Дори се оказа, че онова голямото сако на Летисия, с коланчето в кръста, за което отнесе толкова критики тук, било последен писък на модата Simple Smile
Аз пък не одобрявам тесните по тялото дрехи. Особено при жени с тяхното положение и всичките вече не първа младост.

Уоу, какъв е накичен Simple Smile

Легенда за униформите и медалите на Trooping the Colour
https://people.com/royals/trooping-the-colour-uniforms-and-medal … e=2324122#2324122

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 13:32 от птица

# 2 392
Е, ама то от овърсайз до по тялото има няколко ширини, в които да се облекат Simple Smile
Но и аз за Летисия се сетих и реших, че просто съм пропуснала последния писък на модата.

# 2 393
Тюрбан. Не намирам друга дума.
Гнездо? Grinning

# 2 394
История на сватбените бижута на Кейт + снимки:
Тиарата:
Скрит текст:

Обеците и халката:
Скрит текст:

Превод:
Скрит текст:
Тиарата е направена от Картие през 1936г. Подарък е от Джордж 6 за съпругата му Елизабет по случай тяхна годишнина. Носи я само няколко пъти.
1944г. тиарата е подарена на Бети за 18я и рожден ден. Никога не е снимана с нея.
Елизабет често е заемала тиарата на сестра си. Маргарет я е носила на коронацията на Бети през 1953г.
Следващата, на която е била заета, е Ан. Слага я често на събития преди да се омъжи.
След няколко десетилетия в трезора, Кралицата я заема на Катрин за сватбата и с Уилям през 2011г.
Обеците са правени по поръчка от Робинсън Пелхам за сватбата. Подарък са от родителите и. Дизайна им е вдъхновен от елементите на тиарата и от семейния герб на Мидълтън, който включва жълъди и дъбови листа. Същата фирми прави и обеците с флорални мотиви на Пипа. Тя ги носи пак на собствената си сватба през 2017г.
Халката на Катрин е направена от уелско злато, дадено от Кралицата на Уилям малко след годежа.

# 2 395
Винаги ми е било интересно кралицата дали прилага някакви принципи като избира, кое бижу на кого да даде или просто влиза в сейфа оглежда се, взема някое и готово Simple Smile

Ех, тази Пипа, бе, на сватби винаги е блестяща, спор няма.

# 2 396
  • София
Шаферите от сватбата на Уилям и Кейт преди 10 години и сега:

# 2 397
История на сватбените бижута на Кейт + снимки:
Тиарата:
Скрит текст:

Обеците и халката:
Скрит текст:

Превод:
Скрит текст:
Тиарата е направена от Картие през 1936г. Подарък е от Джордж 6 за съпругата му Елизабет по случай тяхна годишнина. Носи я само няколко пъти.
1944г. тиарата е подарена на Бети за 18я и рожден ден. Никога не е снимана с нея.
Елизабет често е заемала тиарата на сестра си. Маргарет я е носила на коронацията на Бети през 1953г.
Следващата, на която е била заета, е Ан. Слага я често на събития преди да се омъжи.
След няколко десетилетия в трезора, Кралицата я заема на Катрин за сватбата и с Уилям през 2011г.
Обеците са правени по поръчка от Робинсън Пелхам за сватбата. Подарък са от родителите и. Дизайна им е вдъхновен от елементите на тиарата и от семейния герб на Мидълтън, който включва жълъди и дъбови листа. Същата фирми прави и обеците с флорални мотиви на Пипа. Тя ги носи пак на собствената си сватба през 2017г.
Халката на Катрин е направена от уелско злато, дадено от Кралицата на Уилям малко след годежа.

George VI е бил хубав мъж за времето си. Определено щерка му принцеса Маргарет е взела неговите гени Simple Smile

# 2 398
# 2 399
  • Майничка
Ох, всеки път, когато попадна на такова заглавие, си представям как съответната личност, прехапала език над тетрадка с тесни и широки редове, се поти да докара бройка, а някой "сътрудник" прави нетърпеливо тегели пред вратата и току наднича през ключалката.🤣🤣🤣
П.П. имах предвид съответната известна личност.😉

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 23:37 от gargamela

Общи условия

Активация на акаунт