Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 221
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен / София
Интересно ми е с Джемиле какво ще стане сега, след смъртта на Мехди. Тя беше толкова съсредоточена да се грижи за него и неговия комфорт. Сега него като го няма, как ли ще е? Пак ще обвинява Зейнеп, това ми е ясно, но... смисълът на живота й се изгуби, ще обърне ли внимание на Нух или?
Ще излезе от сериала...Бенал ще се самоубие от мъка по Мехди и Зийнеп ще отгледа детето на Мехди...А дали Баръш ще е до нея...Незнам...това оставям да го измислят СЦ...Нали за това им плащат...
Бясна съм....

# 31
За две седмици това измислиха. Чудя се, ако нямаха една допълнителна седмица какво щяха да направят от творчески напъни. Сигурно щеше да тече надпис: Мехди го няма вече, защото Ибрахим отиде в друго кино...
Пък може в диалозите, монолозите и общите приказки да се крие разковничето на начина, по който затриха Мехди...
Кой знае, аз не знам, ама ще разберем...

# 32
  • Бургас
Страшно съм разочарована от Ибрахим ....чувствам се употребена, защото вложих толкова много емоции не само в образа, но и в актьора. А се оказа, че като се оядат и се забравят....

# 33
Гости Flowers Hibiscus   благодаря за подсказките Blue Heart

Момичета, благодаря, че бяхме заедно.  Blue Heart

Лека нощ Nature Last Quarter Moon With Face

# 34
  • Плевен / София
То е ясно защо се отказва. [/b]Героят му нямаше бъдеще в сериала, нямаше какво повече да се покаже.[/b] Трябваше или да умре, или да замине...
Напротив...Можеше много неща да станат по различен начин...Можеше да сключи споразумение с полицията и да разбият мафията на дядото от затвора....Можеше да "излезе" по по достоверен начин от сериала...Да инсценират смъртта му и той да замине с Бенал и дъщеря си и Зейнеп да се чувства свободна да живее собственият си живот....Сега всичко отиде по дяволите....На тези СЦ не бих им дала стотинка за написаното в последния епизод...За Ибрахим

# 35
Споделям разочарованието ви от развоя на събитията....Head Band
от Демет

Цитат
Ты всегда поддерживал меня
Какой ты прекрасный человек. Я рада, что наши пути пересеклись в этой истории, я рада, что встретила тебя, я буду всегда благодарна за любовь и терпимость ко мнеТвой новый путь пусть будет весёлым счастливым, ...
.........................
Сериала на Ибрахим за НФ-може да излезе и в началото на 2022-там се чака много.
а иначе - не може да се снима и в двата, най-малкото са за различни продуц. компании

от него/ИГ

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 00:15 от Airra

# 36
  • Бургас
То е ясно защо се отказва. Героят му нямаше бъдеще в сериала, нямаше какво повече да се покаже. Трябваше или да умре, или да замине...
Всички се съгласихме, че смърта му беше достоен изход от положението в което сам се постави. Но поне аз очаквах смърт с достойнство, а не участник в някаква зле измислена трагикомедия... Освен прекрасната музика тези 5-10 мин. с нищо не ми въздействаха...а като прибавим и припявките на всяка една от "квачките" и обикалянето на камерата от образ на образ - "страааашен финал"

# 37
Явно аз съм единствената, на която сцената с края на Мехди ѝ хареса. Просто той попадна в абсолютна безиосходица и не знам по какъв различен начин можеха да се случат нещата при него Rolling Eyes И играта накрая на всички беше зверски добра!

Всъщност Сади беше представен като голям мафиот, но не познаваше Мето, затова каза, че той трябва да е някакъв кокошкар - дребна риба и вероятно действа без знанието на шефа над него. Али Ръза тръгна с жените, за да не привличат внимание с охраната на Сади. Изобщо не очакваха, че къщата на Мехди е била под наблюдение и че ще им устроят клопка. По-скоро Сади, Нух и Мехди очакваха хората на Дженгиз да дойдат, за да си поискат парите. Сади излезе по работа и каза на Мехди да не прави нищо на своя глава, но той естествено не го послуша. В разговора, когато бяха само двамата му каза, че има проблеми, затова ходи на психиатър (или психолог - все ги бъркам), та там е разбрал, че всъщност всичко идва от баща му... това беше елегантна препратка към самия Мехди. Той обаче, като говореше с Мето, полудя и му каза веднага да му прати адреса, че ще дойде лично да го убие. Другото го знаете. За мен много достоверно бяха представили нещата. Опитът на Зейнеп да избяга и реката, която я спря, раненият Мето, който в мизерията си реши да не убие Мехди, а да стреля по най-обичаните от него, за да му е още по-гадно... Браво на екипа от мен Hands Clap Всички бяха сила Hands Facepunch

# 38
  • Плевен / София
от Демет

а иначе - не може да се снима и в двата, най-малкото са за различни продуц. компании
Айра, а Енгин как снима..Керем и той в момента снима в две продукции едновремено....
Кате, с превод може и да е добре, но този мафиот не си беше написал домашното...Въобще незнаеше за какво става въпрос....

# 39
Скрит текст:
от Демет

Айра, а Енгин как снима..Керем и той в момента снима в две продукции едновремено....
[/quote]

сериала на Енгин за НФ-"50 кв.м." беше сниман в началото на 2020 Wink

Катя, и на мен ми хареса самата сцена с кончината на Мехди-как беше представена с играта на Ибро и Демет.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 00:30 от Airra

# 40
  • Плевен / София
сериала на Енгин за НФ-"50 кв.м." беше снимам в началото на 2020 Wink

Катя, и на мен ми хареса самата сцена с кончината на Мехди-как беше представена с играта на Ибро и Демет.

За Енгин може и да е така, но Керем снима в момента.....

# 41
Посланието от Демет е много хубаво: "Винаги ми беше подкрепа. И винаги ще поглеждам назад в миналото щастлива, че имах възможността да играя с теб. Какъв прекрасен човек си, Ибрахим Челиккол. Добре, че пътищата ни се пресякоха в тази история. Добре, че те опознах, че ме обикна и ме прие положително - винаги ще съм ти признателна, за което. Бъди щастлив по новия път, който поемаш. Нашата история може да свършва тук, но винаги бъди (оставаш) в живота ми... Сбогом, майстор Мехди."

# 42
  • Бургас
Явно аз съм единствената, на която сцената с края на Мехди ѝ хареса. Просто той попадна в абсолютна безиосходица и не знам по какъв различен начин можеха да се случат нещата при него Rolling Eyes И играта накрая на всички беше зверски добра!

Всъщност Сади беше представен като голям мафиот, но не познаваше Мето, затова каза, че той трябва да е някакъв кокошкар - дребна риба и вероятно действа без знанието на шефа над него. Али Ръза тръгна с жените, за да не привличат внимание с охраната на Сади. Изобщо не очакваха, че къщата на Мехди е била под наблюдение и че ще им устроят клопка. По-скоро Сади, Нух и Мехди очакваха хората на Дженгиз да дойдат, за да си поискат парите. Сади излезе по работа и каза на Мехди да не прави нищо на своя глава, но той естествено не го послуша. В разговора, когато бяха само двамата му каза, че има проблеми, затова ходи на психиатър (или психолог - все ги бъркам), та там е разбрал, че всъщност всичко идва от баща му... това беше елегантна препратка към самия Мехди. Той обаче, като говореше с Мето, полудя и му каза веднага да му прати адреса, че ще дойде лично да го убие. Другото го знаете. За мен много достоверно бяха представили нещата. Опитът на Зейнеп да избяга и реката, която я спря, раненият Мето, който в мизерията си реши да не убие Мехди, а да стреля по най-обичаните от него, за да му е още по-гадно... Браво на екипа от мен Hands Clap Всички бяха сила Hands Facepunch
Ами явно, защото освен картинки, слушаш и текст Кате Heart Eyes. Знам, че утрото е по мъдро и утре ще съм по-снизходителна, но както и Гости  сподели имаше много други варианти да го изкарат с достоинство!
За мен проблема е не, че ще снима другаде, а това,че на нашия любимец му писна да изнася на гърба си недомислиците на продукцията.От много време това се чувстваше в играта му. Въпреки всичко и в тази серия направи запомнящи се сцени, но не  мога да приема този режисьорски финал - с драмата винаги трябва да се подхожда внимателно, а тук ми докара на индийски филм
---------------------
Посланието от Демет е много хубаво: "Винаги ми беше подкрепа. И винаги ще поглеждам назад в миналото щастлива, че имах възможността да играя с теб. Какъв прекрасен човек си, Ибрахим Челиккол. Добре, че пътищата ни се пресякоха в тази история. Добре, че те опознах, че ме обикна и ме прие положително - винаги ще съм ти признателна, за което. Бъди щастлив по новия път, който поемаш. Нашата история може да свършва тук, но винаги бъди (оставаш) в живота ми... Сбогом, майстор Мехди."
Браво на Демет! Обожавам го това момиче, дано само и то да не ме разочарова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 43
Кате благодаря и на теб за подсказките Blue Heart

От групата във ФБ

Превод с Гугъл

# 44
сериала на Енгин за НФ-"50 кв.м." беше сниман в началото на 2020 Wink

За Енгин може и да е така, но Керем снима в момента.....
Скрит текст:
какво снима Керем, ония комедийни скечове ли, по 20 мин?
когато сключиш договор за работа с Нетфликс, нещата са доста строги, особено ако договора е ексклузивен.
все пак става на въпрос за най-голямата международна интернет платформа. Hands V

клипче от профила на сериала
Hoşça kal Mehdi... @ibrahimcelikkol
https://twitter.com/dogdugunev/status/1377364864159543297

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 00:43 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт