Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 804
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Плевен / София
Зейнеп била поискала Баръш да дойде при подписването на договора, а и да се запознаебс Несрин и Тарък...
Поне нещо умно накрая направи....
Няма да мога да догледам серията.....
Пишете какво става накрая....

# 451
  • Бургас
А такааа, умно си е момчето беее...ще  ги хване натясно!

# 452
Браво на Баръш. Не съм мислила, че ще го напиша, но и в Сакине имам надежда че ще усети, че има нещо нередно. Емине също дава такава заявка, барабар със Саваш и Али Ръза...

# 453
Браво на Баръш. Не съм мислила, че ще го напиша, но и в Сакине имам надежда че ще усети, че има нещо нередно. Емине също дава такава заявка, барабар със Саваш и Али Ръза...

Може всички да видят проблем, но Зейнеп не дава да й се месят в живота и решенията!

# 454
Това споменаване на Демет абла май си беше импровизация, тип намигане към самата Демет Joy Вътрешен хумор Sunglasses

# 455
Емине и Нух - старата любов Heart Eyes

# 456
Саваш май страда, а...

# 457

Затова и за да се застрахова Несрин като отиде у  Зейнеп попита дали има някой и като разбра, че е сама си отдъхна. За да няма директна среща между нея и майка й. Гледах само клиповете от ютуб, но навързах сюжета от вас.

# 458
С тези реклами ще ни довършат. Вероятно няма да дадат какво ще види Баръш. Много е рано, за да разкрие Тарък и Несрин... Важното е, че им няма доверие, но Нермин адски лесно се връзва на чара на "баткото", а и той е добре подготвен с информация за нея и Зейнеп... аааа, изнервям се така Triumph

# 459
Малко е подвеждащо- нещо друго ще види Баръш, защото е рано за развръзка.
Но дори и да ги види- ако те не го забележат - не е проблем. Баръш първо ще ги проучи, после ще ги наблюдава какви ги вършат и накрая ще им щракне белезниците Simple Smile размечтах се Simple Smile ))))))

# 460
Малко е подвеждащо- нещо друго ще види Баръш, защото е рано за развръзка.
Но дори и да ги види- ако те не го забележат - не е проблем. Баръш първо ще ги проучи, после ще ги наблюдава какви ги вършат и накрая ще им щракне белезниците Simple Smile размечтах се Simple Smile ))))))
ами страхотна хрумка!
да знае, но да се прави на ударен ...........
след това ще се разбере  и за Гюлбин и сериала битти Wink

# 461
  • Бургас
Е...това беше! Дали ги хвана Баръш или ще им се размине на "брата и сестрата" ще дочакаме следващата сряда.
 В няколко изречения - серията отново имаше много текст, нови образи дойдоха, старите си тръгнаха: Джемиле с постоянния си плач, Бенал- за първи път достолепно, може би заради новия живот който очаква. Много елементарно заформена интрига от заговорниците,  но може би впечатлението ми е от неразбирането. Нух си поплака на рамото на голямата си любов, а Емине като верен приятел се притече на помощ, без да разбере, че нарани Саваш. Ресторантската компания с нищо не допринесе за сценария, освен да пълни екранно време.
И разбира се Зейнеп - Баръш ....по тази ос има мнооого още какво да се желае, но не смея да коментирам без превод!
И да не пропусна стайлинга - страхотен за Зейнеп и Нермин, нещо новите копринажи на Емине не ми се вързват с екстравагантността на Зейнеп, докато за  Джемиле и Бенал особено с дължината се е получило.
Благодаря за компанията и приятни сънища на всички!

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 00:07 от Аniksi

# 462
Поразтегаха локумчето в този епизод. Нищо, че пуснаха само един фрагман, общо взето с озета и снимките подсказаха много накъде ще задуха вятърът, т.е. на мен ми липсваше елементът на изненада. Иначе си подготвиха грижливо почвата за следващите събития. Дано са поднесени интересно, защото иначе тези новите злодеи не могат да ни задържат вниманието дълго...

# 463
  • Бургас
Хубав и успешен ден желая!
И един очакван рейтинг....за мен поне. Може би наистина екипът трябва да се съсредоточи към един достоен финал!

# 464
Аникси, даже спрямо видяното, рейтингът е направо супер. Казвам го със съжаление, разбира се Unamused, но обективността преди всичко Hands V

Инджи, актрисата, която играе Бенал благодари на екипа на DEK в инстаграм и си взема довиждане със сериала. Нея със сигурност повече няма да я гледаме. За Джемиле не е ясно, но предвид, че изпратиха Емине да наглежда Нух, може и нея скоро да я махнат. Мисълта за любовен триъгълник със Саваш обаче не ми харесва.

Перспективите пред сериала не са много обещаващи, да си го кажем честно Kissing Smiling Eyes Дано поне го завършат достойно и да не мъчат много артистите...

Общи условия

Активация на акаунт