Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен,прочетох всичко,прекрасно е,само че аз ще изчакам превода,по интересно ми е,за пореден път казвам,че чета с интерес,много сте пъргави пишете страхотно,за съжаление съм с бебе и ремонт освен това,не мога да участвам активно,но пък чета всичко! Хубав следобяд! 🍀

# 61
  • Плевен / София
"Двата най-важни дни в живота са денят, в който си се родил и денят, в който разбираш защо." - Марк Твен

# 62
Познайте кой ви водя? 😍

# 63
Ибо ни черпи с ново селфи.

# 64
Две сладки изсулени битничета ви нося.

Много хубави коментари сте споделили, изразяват и моите чувства. Чувствата ми са смесени. От една страна краят на Мехди е логичен. Той си сложи главата в торбата, защото друг начин за човек с неговата душевност няма. Освен да спаси близките си, той сякаш искаше и да бъде наказан за случилото се. И това предопредели края му.

Начинът, по който това стана, беше горе-долу логичен. Беше нормално да не очакват в населен Истанбул някой да им причини нещо, докато се движат с кола от една защитена къща до друга, затова тръгнаха неохранявани един старец, две жени и едно бебе. Слаби организационни умения на Деликанлъ Сади, а беше извикан да помага. Помощта му трябваше да бъде навсякъде другаде, само не при Мехди. Мехди не му обърна и грам внимание на наставленията, само чакаше знак да действа и да умира едва ли не.

Убийството на толкова много охрана си беше в сферата на фантастиката, нейсе.

Зейнеп беше странна в тази серия, не беше вярна на образа си. Тя самата трябваше да знае, че това няма как да е дело на Мехди. Освен това не беше грам притеснена за него, когато разбра какво му е дошло на главата, не се опита да го вразуми, така че това беше някакво отстъпление на майка Тереза, което не одобрявам. Избяга от образа си.

За съжаление тази серия не събуди в мен емоциите, които очаквах. И аз се чувствам предадена от сценаристите, но не със самия финал, а изобщо заради това, че се стигна до изкарване на Мехди уста от уравнението.

Все още очаквам историята на Зейнеп и Баръш. Мехди умря достойно и ни показа, че за него имаше изходен път и той щеше да тръгне по него. Поне по отношение на Зейнеп. Но Бенал щеше да страда в неговите ръце, което отново ни връща в изходна позиция - Мехди е жертва на своето криворазбрано мъжество.

# 65
Съгласна съм, че Зейнеп избяга малко от традиционната си реакция, но може би това е било резултат от прегаряне, след всичко, което преживяха и продължават да търпят - то не бяха атаки, отвличания, престрелки, заплахи...
Дори да не беше Мехди, и без да съм гледала с превод, разпознах какво му каза, когато в началото на епизода Мехди дойде да се оправдава - на нея явно вече много, ама много ѝ е писнало от всичко това.
Което, естествено, е отново предпоставка да се почувства виновна след смъртта му, все ще намери ъгъл, от който да погледне на ситуацията и да я направи по нейна вина.
Че е била груба и хладна с Мехди, че го е заподозряла, че не е успяла да избяга сама, и така-нататък.

И за всички, които четат тук - понеже говорихме, че Деметка заслужава своя собствена тема, днес направих такава, заповядайте и там https://www.bg-mamma.com/?topic=1321409.msg42603258#msg42603258
С уговорката, че там докато не са обявили проект на Демет, можем просто да обсъждаме новини около нея и каквото ни душа иска, но тук си продължаваме коментарите за ДЕК и Ибо! Yellow Heart

# 66
Беа, спасителката на света няма право да прегаря. Grinning Не и когато е толкова важно да координират действията си. Напълно никаква логика и общ план за действие. Те видяха Мехди като вълк единак да тръгва да решава проблема. Ама срещу кого - срещу хора, които направиха на пепел стъклата на две къщи посред бял ден със залпов огън. Но пък е житейски достоверно. Когато човек има нужда от своето хладнокръвие и здравомислие най-много, тогава го губи. Явно прегоря момичето.

# 67
Май сте я слагали, но да има...

# 68
Снощи си изревах сълзите за месеци наред. 😁 Последно май плаках на Чучулигата, когато детето нарисува с тебешир майка си на земята и легна там. Много ми е мъчно за Мехди, искаше ми се да открие правилният път.

# 69
https://twitter.com/tv8/status/1377659284016787456
нов фраг!
май се появи сестрата на Демет.....??

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 20:12 от Airra

# 70
Виждам Баръш до Зейнеп и ми харесва това. Дано смъртта на Мехди не повлияе отрицателно на тяхната връзка...

# 71
нов фраг!
Интересен фраг. Само не ми харесва, че все още използват Ибрахим. Имаха достатъчно време да сменят постера.

# 72
Много бързо пуснаха фраг, неочаквано ни изненадаха.
Да видим сестрата на Зейнеп каква е- бяла и добра или поредната интригантка?

Какво казва Нермин за Зейнеп, че тя се изненада, а Сакине се зарадва ?

Айре Flowers Hibiscus

# 73
  • Плевен / София
нов фраг!
Интересен фраг. Само не ми харесва, че все още използват Ибрахим. Имаха достатъчно време да сменят постера.
Толкова бързо да сменят постер...и защо...Той е част от сериала и  историята....

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 20:05 от gostenka68

# 74
Няма откъде да сваля видеото, затова превод набързо:

Нермин: Ако ние не открием себе си,
децата как ще го направят?
Как ще осъществим мечтите си?
Ние нямаме ли мечти?

Али Ръза: Имаме, как да нямаме. И то какви мечти.

Зейнеп:не чувам ясно виковете ѝ при катастрофата

Жена: Хей, хей, какво става?
Оставете жената на мира.

Нермин: Оставям на Зейнеп отговорността да ръководи фирмите ми.

Зейнеп: Когато се почувствам обичана,
веднага започвам да си мисля кога ще се откажат от мен.

Жена: Знаеш ли какво е брато-сестринството?
Братята и сестрите винаги си казват истината.

Общи условия

Активация на акаунт