Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 749
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Привет, мили дами

Благодаря за фрагмана с превод на бг., благодаря за озета и за коментарите.

Сакине каза на Зейнеп, че ако Гюлбин е била с нея, нямало да се страхува да загуби Зейнеп.
За какво ни подготвят сценаристите, че Сакине и Гюлбин ще живеят заедно?
Султан ще живее с Али Ръза, а Саваш?

Преди да избяга Гюлбин, се е случило нещо много лошо- какво? Изнасилена? Само да не е от пияницата, баща ѝ...

Много мина, малко остана.

# 646
  • Плевен / София
Привет, мили дами

Благодаря за фрагмана с превод на бг., благодаря за озета и за коментарите.

Сакине каза на Зейнеп, че ако Гюлбин е била с нея, нямало да се страхува да загуби Зейнеп.
За какво ни подготвят сценаристите, че Сакине и Гюлбин ще живеят заедно?
Султан ще живее с Али Ръза, а Саваш?

Преди да избяга Гюлбин, се е случило нещо много лошо- какво? Изнасилена? Само да не е от пияницата, баща ѝ...

Много мина, малко остана.
Защо въобще някой трябва да остава със Сакине...Да не е малко дете да я дундурка....Ох, ядосах се...
Относно Гюлбин...Това, което аз разбрах...Тя  е ходила да работи някъде и сина на собствениците и се е "пуснал"....Изкарали са я нея виновна, а Сакине и е казала да си мълчи...След което тя бяга от вкъщи...Гледах на бързо онлайн озвучката преди празниците и може и нещо да не съм догледала както трябва...

# 647
Преди да избяга Гюлбин от дома си, Сакине я води на преглед да установи дали е още девствена. Вероятно след случката с богаташа, майка й е искала да докаже, че с дъщеря й всичко е наред. А за изнасилване нямаше индикации, защото щяха да покажат момичето в състояние на шок. Поне това схванах от коментарите под фрагмана на 42 еп. Много са възмутена от тази сцена.

# 648
Сакине говори за нещо много лошо и това ми дойде на ум. А и Гюлбин е избягала.

Ще видим ще кажат ли нещо повече...

# 649
За Сакине (а и за всяка майка в подобно положение), случилото се с дъщеря й е страшно. В нейните очи  богаташът си е поиграл с дъщеря й.  Може би и й е посегнал на честта (както обикновено се изразяват омърсил я), а според думите на богата дама, Гюлбин е прилъстила момчето. Затова и за Сакине е било много важно да докаже обратното. Спомнете си как Зейнеп се притесняваше от реакцията на Мехди като му съобщи, че е спала преди това с Фарук, защото не знаеше как ще постъпи той. Голяма част от смъртните случаи на млади жени в Турция са поради "изчистване на честта" от бащи, братя и съпрузи и пр. За да ги разберем трябва да влезнем в техните обувките. Тези порядки за нас са от XIX в., но за съжаление за тях са част от страшната действителност.

# 650
Домът, в който си роден, е твоята съдба. 41 епизод бг. субтитри
Тук 👉🏻 https://ok.ru/video/2613354236436
Тук 👉🏻 https://disk.yandex.ru/d/sdgGA1IDOodzug?w=1

Благодаря за превода!!! Hearts

# 651
Благодаря за превода, момичета! 😍 😍 😍

Тъкмо навреме, че голяма суша тези дни. 😀

# 652
  • Бургас
 за превода!  

И в очакване на утре вечер, когато маските ще падат!

И Сакинето ще я издокарат за сватбите!

Булката е в готовност!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 21:33 от Аniksi

# 653
Благодаря за превода на момичетата Heart И на Аникси за снимките Heart

Да донеса и аз няколко Simple Smile

# 654
Вай, бе! Сакинето какъв чепик вади ♥️👠

# 655
Благодаря за превода
Екипът се е трудил и в почивните дни! Респект! Hands Clap

Благодаря за снимките и коментарите Flowers Tulip

Вай, бе! Сакинето какъв чепик вади ♥️👠

И с кръстосани крака , дама и половина Grinning

# 656
Крайно време беше да видим стилно облечена Сакине. Актрисата има хубава фигура и финни черти.  А и е приятно да я видим усмихната. Можеха и малко да се постараят със сватбената рокля на Султан. За нейната фигура по-скоро щеше да подхожда тоалет от две части. С роклята малко са подчертали пищните й форми. Освен това, според мен можеха да се спрат на екрю или друг някакъв мек, топъл цвят. Тоалетът й ако беше нещо като на Сакине щеше да е по- добре, с една хубава брошка. Не е задължително като си булка да си с бяла рокля.

# 657
В туитър се появи информация, че епизодът довечера ще започне в 21:15 ч. направо, без озет преди това, защото ще има някакво специално издание на Сървайвъра им. Не знам колко е вярно, но да споделя все пак Sunglasses

# 658
# 659
  • Бургас
И аз съм тук Лилимче! Как ще изтърва булка Султан!

От мен - по едно коктейлче?....И приятно гледане на всички, които ще гледат!

Общи условия

Активация на акаунт